S
Struja
Gost
meni je tako dosadno da ja nemam reci.svi zele moj rl posao.lol.valjda sam ga i ja nekad prizeljkivala.e sad moram da se nosim s tim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:da, dobro 8)
da je bilo minumuma dobre volje i manje džangrizavosti do fajta ne bi došlo (jesam li naivna)
ali zabole me najstvarnije - ko ne razume igru, ne mora, šta meni treba da mu objašnjavam?
Ma, nebitno...Struja:bila jedna pravnica tamara.retko kome znam ime, cak i najblizim kolegama ne znam.sto?
Nina2:Hej, bettulence, setih se sta sam htela da ti napisem, primetih da nisi pomenula glavnu cicu koju ne podnosis, pa iako je nema duze vreme na forumu, ipak me zanima da li mozes da kazes par lepih stvari o njoj. Mislim na Sanju naravno![]()

Betty:mogu ali neću 8)
btw. ne priliči srećnoj i zadovoljnoj ženici kao što si ti da bude cinična prema drugaricama![]()
Zato bih ipak da mi na najnormalnije pitanje najnormanije odgovoris...Nina2::shock: Otkud ti ideja o cinizmu????? Stvarno sam najozbiljnije pitala, jer lako je pricati dobre osobine ljudima koji ti ne idu toliko na ganglije a onda optuzivati sve nas koji se drzimo naseg misljenja i dalje. Htela sam stvarno da cujem da li i ti mozes onda o nekoj koja ti izuzetno ide na ganglije da kazes nesto ok ili si ipak ista kao i mi koje u takvim osobama ne vidimo bas nesto dobro sto moze da se spomene.
I btw, ne budi ti cinicna, uopste u mom pisanju nema niceg uvredljivog na tvoj racun, niti mi je sada niti ce mi ikada to biti namera kad si ti u pitanjuZato bih ipak da mi na najnormalnije pitanje najnormanije odgovoris...

Betty:nema ništa, osim što je zahtev anahron a konflikt zastareo![]()
ona je inteligentna, jel dosta![]()

OK je...Struja:dobro.bila gruba ja, je l?ok

HeBePoBaTaH_:Sanja je super.

Struja:dobro.bila gruba ja, je l?ok

Julian_Duranona:E... Ajd' sad kazite nesto lose o onom kojeg gotivite!
Kao: "Ma, super je on/ona, al' glup je k'o *****!" ... tema moze da se zove - Kako izgubiti prijatelja.