NEMA, anakine. Ti si je tako shvatila.
TI to tako vidiš, i beskompromisna si u tome (kao i inače).
Ovo je obična psih. igrica, poenta je da uvidiš da čaša može biti i polupuna (banalan primer, al ajde).
Optužuješ ratatat da je imala lošu NAMERU - to, pod jedan, ne možeš da znaš, u ovom slučaju NIJEDAN njen post nije bio provocirajući ( a po tuđoj glavi da prtljaš i čupaš neke argumente, to je ispod svakog nivoa - svi ovd ekomuniciraju na osnovu NAPISANOG i emotikona).
Zaključuješ na osnovu ranijih iskustava i ne odstupaš, ali to je zaista TVOJ problem.
Drugo, kad ti se neka tema ne dopada - možeš da je preskočiš, jel tako? Jel ja idem na ljis da se preganjam jao kako ste eventulano loši i nakaradni i skaredni i budale? Ne idem. Ne vidim šta time dobijam. Odnosno vidim čist eventualni gubitak - vremena i živaca. I ne idem.
S druge strane - svaka tema je potencijalni poligon za obračun - čak ni kada realnog (ni postovanog

) povoda - jednostavno nema. Dovoljno je da se zateknete, dva ljuta neprijatelja, i eto. Ko dva seoska kicoša kad se sretnu na sokaku pa ne mogu a da ne zametnu kavgu.
Treće i poslednje - naravno da niko nije ni samo dobar ni samo loš, i naravno da te u nekoj (ma koliko maloj!) meri određuje mišljenje drugih!
Zato se ljudi i upoznaju - da nauče o sebi i o drugome i o trećim stravima ponešto. Kada ne bi bilo važno šta neko misli, ne bi bilo društva, politike /ne mislim na forume

/ televizije, vesti, sporta, umetnosti, muzike....ničega.
btw. Ako ne vidiš poentu suđenja i prozivanja kao što kažeš, zašto to stalno radiš na ovoj temi? Ni ja ne vidim poentu, i mada nemam nikakav lični interes, evo ti to pitanje natrag. Zašto dakle radiš ono s čim se deklarativno ne slažeš? Konkretno - na ovoj temi, bez filozofije.