Lepe reči

anakin:
procitala sam ovo i sasvim mi je bilo jasno sta se ovde ocekuje....
zzwhip.gif

advanced, aha....

svaka osobina ima dva pola (ili batina 2 kraja, kako ti drago)
sumnjičenje i opreznost npr. , jedno je ok, drugo je ekstremno
detaljna analiza i opsesija takođe, isto ok i ekstremno..
ko je rekao prekjuče: uvek je ovde igra - zao i bolestan :lol:

gresis...ne igra se uvek...ljudi se ugl. prepucavaju oko stavova sto je po meni ok (jel treba svi da se uvek slazemo)?
ova tema ima iskljucivo licnu konotaciju koja apsolutno nema veze sa stavovima neke osobe nego cisto sa licnoscu....koliko je neko pametan ili glup, lep ili ruzan, uopste nije na meni da sudim...niti mogu niti hocu....pogotovo ovako bez ikakve veze sa necim konkretnim...
mozda me neko iritira iz samo meni znanih razloga....a samo to uopste ne odredjuje tu osobu....sta sad, odredjuju nas stavovi drugih ljudi?
isto tako, ako mi se neko svidja to uopste ne znaci da je ta osoba divna i najpametnija na svetu....
hodu da kazem da zaista ne vidim poentu sudjenja i prozivanja....i tapsanja po ramenu....
a pogotovo ne na ovako ironican nacin....

NEMA, anakine. Ti si je tako shvatila.
TI to tako vidiš, i beskompromisna si u tome (kao i inače).
Ovo je obična psih. igrica, poenta je da uvidiš da čaša može biti i polupuna (banalan primer, al ajde).
Optužuješ ratatat da je imala lošu NAMERU - to, pod jedan, ne možeš da znaš, u ovom slučaju NIJEDAN njen post nije bio provocirajući ( a po tuđoj glavi da prtljaš i čupaš neke argumente, to je ispod svakog nivoa - svi ovd ekomuniciraju na osnovu NAPISANOG i emotikona).
Zaključuješ na osnovu ranijih iskustava i ne odstupaš, ali to je zaista TVOJ problem.

Drugo, kad ti se neka tema ne dopada - možeš da je preskočiš, jel tako? Jel ja idem na ljis da se preganjam jao kako ste eventulano loši i nakaradni i skaredni i budale? Ne idem. Ne vidim šta time dobijam. Odnosno vidim čist eventualni gubitak - vremena i živaca. I ne idem.

S druge strane - svaka tema je potencijalni poligon za obračun - čak ni kada realnog (ni postovanog :P ) povoda - jednostavno nema. Dovoljno je da se zateknete, dva ljuta neprijatelja, i eto. Ko dva seoska kicoša kad se sretnu na sokaku pa ne mogu a da ne zametnu kavgu.

Treće i poslednje - naravno da niko nije ni samo dobar ni samo loš, i naravno da te u nekoj (ma koliko maloj!) meri određuje mišljenje drugih!
Zato se ljudi i upoznaju - da nauče o sebi i o drugome i o trećim stravima ponešto. Kada ne bi bilo važno šta neko misli, ne bi bilo društva, politike /ne mislim na forume :lol: / televizije, vesti, sporta, umetnosti, muzike....ničega.

btw. Ako ne vidiš poentu suđenja i prozivanja kao što kažeš, zašto to stalno radiš na ovoj temi? Ni ja ne vidim poentu, i mada nemam nikakav lični interes, evo ti to pitanje natrag. Zašto dakle radiš ono s čim se deklarativno ne slažeš? Konkretno - na ovoj temi, bez filozofije.

Betty:
NEMA, anakine. Ti si je tako shvatila.
TI to tako vidiš, i beskompromisna si u tome (kao i inače).
Ovo je obična psih. igrica, poenta je da uvidiš da čaša može biti i polupuna (banalan primer, al ajde).
Optužuješ ratatat da je imala lošu NAMERU - to, pod jedan, ne možeš da znaš, u ovom slučaju NIJEDAN njen post nije bio provocirajući ( a po tuđoj glavi da prtljaš i čupaš neke argumente, to je ispod svakog nivoa - svi ovd ekomuniciraju na osnovu NAPISANOG i emotikona).
Zaključuješ na osnovu ranijih iskustava i ne odstupaš, ali to je zaista TVOJ problem.

Drugo, kad ti se neka tema ne dopada - možeš da je preskočiš, jel tako? Jel ja idem na ljis da se preganjam jao kako ste eventulano loši i nakaradni i skaredni i budale? Ne idem. Ne vidim šta time dobijam. Odnosno vidim čist eventualni gubitak - vremena i živaca. I ne idem.

S druge strane - svaka tema je potencijalni poligon za obračun - čak ni kada realnog (ni postovanog :P ) povoda - jednostavno nema. Dovoljno je da se zateknete, dva ljuta neprijatelja, i eto. Ko dva seoska kicoša kad se sretnu na sokaku pa ne mogu a da ne zametnu kavgu.

Treće i poslednje - naravno da niko nije ni samo dobar ni samo loš, i naravno da te u nekoj (ma koliko maloj!) meri određuje mišljenje drugih!
Zato se ljudi i upoznaju - da nauče o sebi i o drugome i o trećim stravima ponešto. Kada ne bi bilo važno šta neko misli, ne bi bilo društva, politike /ne mislim na forume :lol: / televizije, vesti, sporta, umetnosti, muzike....ničega.

btw. Ako ne vidiš poentu suđenja i prozivanja kao što kažeš, zašto to stalno radiš na ovoj temi? Ni ja ne vidim poentu, i mada nemam nikakav lični interes, evo ti to pitanje natrag. Zašto dakle radiš ono s čim se deklarativno ne slažeš? Konkretno - na ovoj temi, bez filozofije.

pitanje je sto se ti licno osecas prozvano..nisam te ni pomenula, ni prozvala niti sam ti se uopste obratila...
sve sto me zanima u vezi teme, ja sam pitala etotako...a i nisam jedina kojoj se ne svidja ova tema....sto si bas mene naduzela?
ne vidim poentu prozivanja na ovaj nacin...sad cemo kao da se igramo a usput cemo na kvarno da potkacimo svakog ko nam se ne svidja, a sve cemo to da uvijemo u pokazivanje ljudima kako smo iznad njih jer oni eto ne mogu da dostignu taj stupanj svesti koji ti i etotako verovatno imate...
sto se tice upoznavanja ljudi, kako mislis da ce ova tema tome da doprinese osim sto ce svako da navede lika koji mu se ne svidja?

Rekoh već - nemam lični interes. Branim princip. I ne nekakvu "svest koju imam" već ono što je NAPISANO, i zaključivanje na osnovu istog.
OVO nije prozivanje, lepo sam te pitala :)
Mrzi me da pišem hlava na odgov. i da se obraćam sa VI, ali to ne znači da nisam vrlo direktna ili da te manje poštujem, m?

da li je tebi potrebno da neki virtuelni lik proverava tvoje sposobnosti? to je potpuno infantilno...
btw, tema je daleko od proveravanja bilo kakvih sposobnosti osim sposobnosti vezivanja gov.anaca u masnice...
e yebiga ali ja to ne umem....
a kako sam dosla do tog zakljucka....samo citajuci postove etotako, divlje i tebe....ti rece da sviram qurcu, divlja da sam se napokon zaljubila pa necu da se svadjam sa njom a etotako da imam lose namere....
sta onda vas tri izigravate posle takvih postova? jasno je da vam nije nikakav problem da podyebavate i da prosto kazete nesto ruzno....to sto ste sve upakovale u ovakvu temu uopste ne menja sustinu....
i sta je onda poenta? insistirate na svesnosti i lepim recima a same se ne drzite toga?
i onda me pitas sta ja nalazim pogresno u ovoj temi....

Beti rekla, doduše ne meni: "Optužuješ ratatat da je imala lošu NAMERU - to, pod jedan, ne možeš da znaš, u ovom slučaju NIJEDAN njen post nije bio provocirajući...."

Aha. I ja je optužujem.8-) I nije tačno da nije bilo provocirajućih postova.

Vratimo se na prvu stranu teme. I na njen post o npr. meni. Prvo je napisala nešto sasvim drugo, onda se par dana kasnije vratila i prepravila post.:lol: :lol: Tipično, i već viđeno. Devojka je manipulant no 1.
Samo - govna smrde i kada se uvijaju u slatke oblande. :arrow: ...Uostalom, Beti, otkada ti zagovaraš BUKVALNO kapiranje pročitanih tekstova? :shock:

tear drop kuco stara znas sta?
ja tebe volim i ja znam da si ti moj prijatelja, a ja tvoj.
ljubim te cvete mali jutros probauljali ispod sneznog pokrivaca.

kako si raspevana! samo ja ne volim sto se svadjaju.mislim da to nije dobro.nina i cali su bas super cure i bez veze je sto su se iznervirale.dobro.to je moderno da si slepac znas?:lol:

Nisam raspevana, nego uspavana :) Tek sad vidim da sam složila rimu :lol:
Nije mi drago da se svadjaju, ali... Njihov izbor, zar ne? :)

Odoh da radim, dok mi preostale sive tjelije funkcionišu :)

da, dobro 8)
da je bilo minumuma dobre volje i manje džangrizavosti do fajta ne bi došlo (jesam li naivna :P )
ali zabole me najstvarnije - ko ne razume igru, ne mora, šta meni treba da mu objašnjavam?

Struja:
kako si raspevana! samo ja ne volim sto se svadjaju.mislim da to nije dobro.nina i cali su bas super cure i bez veze je sto su se iznervirale.dobro.to je moderno da si slepac znas?:lol:

Ko, ja? :shock: Aaaa, pa, sto se mene tice gresis jako jako :D Odavno je proslo vreme kad je forum mogao da me iznervira. Ja se ovde odlicno zabavljam :P

to volim da cujem.to su "moje" devojke.
mislim nisam ja patron ovim curama, da ne bude zabune siroki o auditorijume, nabijem vas na ***** bas sto sve mora da vam se crta,i to ne moze kroki, ne! nego mora naiva+priroda(mrtva i ziva)+po neki akt.... nego se to tako kaze.

Back