Banshee:
ma ok,nije post bio tebi konkretno namenjen,slucajno sam rekla inteligentan,obrazovan...
Odgovorila sam ti jer mi je tvoje mišljenje bilo interesantno, pošto nisam tako sagledavala stvari. Nisam se osetila prozvanom, samo sam, što rekao Strujin sin, htela da komuniciram.
Razumem tvoj stav - ako mi je neko antipatičan, šta mu vredi inteligencija (parafraziram, i mislim isto), samo što to u mom slučaju vredi za RL. U RL po tome koliko mi se neko dopada biram prijatelje. Tu je inteligencija potreban, ali nikada dovoljan uslov.
A ovo ovde - ovo je nešto drugo.
VR.
Neki ljudi o kojima na osnovu postova stvaram sliku.
I tu sliku ponekad komentarišem, ako tema dozvoljava ili me neko isprovocira da mu kažem šta imam.
Ne postoji osoba na Forumu prema kojoj imam negativan, a ličan stav. Svi moji negativni stavovi su principski - prosto rečeno povraća mi se od nekih tipova ponašanja i tipova ličnosti koje se ovde mogu susresti.
Ali zato ima par osoba koje veoma gotivim i to je baš onako lično.
Šteta što većma žive daleko.
P.S. Smatram da je u redu i na Forumu iskazati NEGATIVAN stav o nekome, ako postoji, i ako je u kontekstu teme ili dijaloga koji vodis sa nekom osobom.
Ali to vrlo razlikujem od ponašanja u kome neko kome si izrekao negativan stav o njemu počne da te prati po Forumu i potpisuje se iza većine tvojih postova sa negativnim komentarima. Sve osobe koje su mi na ovom Forumu gadne imaju zajedničku osobinu da to rade. Sve do jedne. To govori o nekoliko stvari - pre svega da su dokoni u životu i opsednuti time šta neki tamo NN misli o njima - jadni Narcisi želji publike, koji žive kroz Forum i za njega... Zato što su u RL, verujem, nule.