Možeš, ali si dosadna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo! Konačno konstruktivan doprinos temi!bejbica:Banshee je bas gotivan lik!
Ona je meni bas GOTIVAN lik i njeni postovi su mi uvek zanimljivi za citanje!ra-ta-tat:Evo! Konačno konstruktivan doprinos temi!
Bravo bejbice, vidiš da nije bilo teško.
Znam, sada pokušavaš da me navučeš da te non stop hvalim.. nema problema, dajem ti još jednu foru da kažeš da je gotivnabejbica:Ona je meni bas GOTIVAN lik i njeni postovi su mi uvek zanimljivi za citanje!

Ne volim da me hvale oni sto me ne znaju i tome ne pridajem nikakav znacaj!I nemoj ti molim te da mi dajes neke fore;-)!ra-ta-tat:Znam, sada pokušavaš da me navučeš da te non stop hvalim.. nema problema, dajem ti još jednu foru da kažeš da je gotivna
Bravo bejbice! Tako se priča na ovoj temi :-)
bejbica:Ne volim da me hvale oni sto me ne znaju i tome ne pridajem nikakav znacaj!I nemoj ti molim te da mi dajes neke fore;-)!

ra-ta-tat:Kokoške, svoju nemoć preispitujte na drugim temama, ovde treba da pišete lepe stvari o ljudima kojima obično govorite ružno.
Ovo je svakako tačno.divlja u srcu:Ako potcenis "neprijatelja", u startu gubis bitku i to iz ciste sujete. Tako su Persijanci potcenili Grke.
I pukli ko zvecke! :razz:
ra-ta-tat:Ovo je svakako tačno.
Ali moja ideja je bila da ljudi manje jedni druge ovde gledaju kao neprijatelje... ali izgleda je ovo suviše duboko, mislim to uverenje da je čovek čoveku vuk... u nekim krugovima bar, ovde na primer.
 Tesko da cu da govorim uzivo u stihovima ili slicno. Al' osim igre, mozes lepo da izucis ljudsku prirodu, narocito njen mracni aspekt, koji je jedan od mojih fascinacija. :-)
 Tesko da cu da govorim uzivo u stihovima ili slicno. Al' osim igre, mozes lepo da izucis ljudsku prirodu, narocito njen mracni aspekt, koji je jedan od mojih fascinacija. :-)hvala,bejbicebejbica:Banshee je bas gotivan lik!

Mislila sam, dosadna si kada ponavljaš jedno isto, tema nije tvoje mišljenje o temi.Banshee:hvala,bejbice
@ra-ta-tat : dosadna?mislis? mogu ja i vise.....

pa samo sam ti rekla da se ponavljaš, nisam ti rekla da si generalno dosadnaBanshee:sarmirana sam vasim izgledom lepa devo.....:shock:.....kao i uvek.....
ali malcice smo prgavi (ovih dana)
no dobro...

Ovo su dva lepa slova i još lepše tri tačkiceHeBePoBaTaH_:

(uvrede? to je sve u tvojoj glavi! - rekla bi jagodica)
 (uvrede? to je sve u tvojoj glavi! - rekla bi jagodica) Eto!
 Eto! hahahaha....ne, nije ono što ste pomislili 8)
 hahahaha....ne, nije ono što ste pomislili 8)