DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
a jel sama ?? 8)shaddow:Danas sam saznao da je jedna pametna i uspešna devojka koju znam, ujedno i veoma lepa!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel sama ?? 8)shaddow:Danas sam saznao da je jedna pametna i uspešna devojka koju znam, ujedno i veoma lepa!!!
nemoguce,takvu trazim citavig zivota,to je vrsta u izumiranjushaddow:Danas sam saznao da je jedna pametna i uspešna devojka koju znam, ujedno i veoma lepa!!!
dekart1973:Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?
![]()
DjuraMornar:Mozda onog "hladnokrvnog "![]()
stevasrs:Odgovore ne treba traziti u ovom poslednjem pitanju...("da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka")...jer vidim da su se mnogi uhvatili bas za ovo....Misljenja sam da ipak odgovor treba traziti u onom delu pitanja "...imaju dosta toga u glavi...".....i ovde ne mislim na to da li je pametna...iako je to povezano...Ipak takve devojke stvarno imaju dosta toga u glavi...nalaze se u nekom svom svetu...i dosta se razlikuju od drugih devojaka...
Hvala ti . Nazalost takvog nije lako naci.... ;-)shaddow:Ne hladnokrvnog, već nekog ko će te držati kao malo vode na dlanu. Osoba kao što si ti zaslužuje samo najbolje. Nemoj da se zadovoljavaš polovičnim stvarima.![]()
Tvoja 777-ma poruka..zamisli zelju !!shaddow:I što je najvažnije - VERUJ U SEBE!!! Imaš sve razloge za to!!!