LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif

Odgovore ne treba traziti u ovom poslednjem pitanju...("da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka")...jer vidim da su se mnogi uhvatili bas za ovo....Misljenja sam da ipak odgovor treba traziti u onom delu pitanja "...imaju dosta toga u glavi...".....i ovde ne mislim na to da li je pametna...iako je to povezano...Ipak takve devojke stvarno imaju dosta toga u glavi...nalaze se u nekom svom svetu...i dosta se razlikuju od drugih devojaka...

stevasrs:
Odgovore ne treba traziti u ovom poslednjem pitanju...("da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka")...jer vidim da su se mnogi uhvatili bas za ovo....Misljenja sam da ipak odgovor treba traziti u onom delu pitanja "...imaju dosta toga u glavi...".....i ovde ne mislim na to da li je pametna...iako je to povezano...Ipak takve devojke stvarno imaju dosta toga u glavi...nalaze se u nekom svom svetu...i dosta se razlikuju od drugih devojaka...

Pa ako neko ima dosta u glavi, to značli da se razlikuje od okoline, pa samim tim mu je teže da se uklopi i pronađe odgovarajuću osobu. :)

Šta je to PESIMISTA?

To je osoba koja unapred kaže da nema šanse da uspe, pa kad stvarno ne uspe, onda sa zadovoljstvom izjavi: "Eto vidiš da sam bio u pravu!"

Nemoj nikada da prestaneš da veruješ u bajke. Bez obzira na svo iskustvo ovog sveta.

PS: Kada kažem "bajke" ne mislim na savršenstvo, već na savršen doživljaj nesavršenstva osobe koju volimo.

Back