moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
znam zavidne i vecito nezadovoljne sobom lepotice. ooo, kako to ume da naruzi i bude odbojno.ima, ali te manje naaruži nego zavist i večito nezadovoljstvo sobom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam zavidne i vecito nezadovoljne sobom lepotice. ooo, kako to ume da naruzi i bude odbojno.ima, ali te manje naaruži nego zavist i večito nezadovoljstvo sobom..
ma nemam pojma. ja sam lepa, pa da li mi je to donelo srecu u zivotu? ne bih rekla... :?
mada, sto bi rekla jedna moja drugarica - ne seri, a otkud znas koliko bi te nesrece (umisljene ili stvarne) snaslo da si ruzna?
e sad pamet... inteligencija je korisna alatka, ali samo ako imas blagorodnu prirodu...
mislim da je za srecu potrebno nesto skroz trece.
edit: za srecu je potrebno da si dobar i jednostavan covek.
Mastamo. Poenta je - neko je pitao - da li je po vasem misljenju za srecan zivot vaznije da zena bude lepa, ili pametna? Nema potrebe da mudrujete - da li je ruzna, ekstremno ruzna ili pametna za sta...
Jednostavno: sta je vaznije da bi zena bila srecna - inteligencija ili lepota?
e kad tako postavis. za mene inteligencija, lepota je ionako diskutabilna stvar. eto ja sebe ne smatram lepom, ali ne bi se menjala nikada... a pamet da mi neko oduzme, ne bih volela, pa makar bila najnesrecnija osoba na svetu sa tom pamecu... eto sad ispade da sam i mnogo pametna:-D:-D
Sigurna sam da smo ovo pitanje resavali vec sto puta, ali morala sam da postavim anketu. Dakle: rodi vam se cerka i nekim cudom mozete da odlucite da li ce biti:
1. lepa
ili
2. pametna
Ne moze i jedno i drugo. Sta bi ste izbarale za svoju cerku? Sta bi joj, po vasem misljenju, donelo vise srece u zivotu?
Kako sebe ne smatras lepom? Imam jednu drugaricu ona to isto kaze...
Pametna i ne mnogo ruzna:-D
Mene nesto slicno zanima, pa ajd da ne otvaram drugu temu. Kako roditelji reaguju gledajuci svoje dete kako raste, bilo musko ili zensko, kad shvate da dete nije lepo cak da vise naginju onom drugom? I da li je roditelj uopste sposoban da proceni da mu dete nije lepo ili da je neko drugo dete lepse od njegovog, ili je kod svakom prisutno misljenje "moje je najlepse"?
Da skratimitanje za roditelje na forumu-da li mislite da vam je dete lepo ili ne?
ja sam mahinalno odmah pomislila pametna, ali onda procitah post pored ankete, pa mi nije jasno: ako biras pametna biras i ekstremno ruzna ili samo nije lepa po ps? ako izaberes lepa, jer uz to ide i ekstremno glupa ili jednostavno ne bas mnogo bistra... malo mi je to nerealno i ekstremno... al ajd' biram pametna...
jao imala sam i ja jednu drugaricu u osnovonj skli,ono je bilo tuzno koliko je bila ruzna..neverovatno...i svi su je ili sazaljevali ili smejali...secam se da se jednom drug onako sav bunovan na prvom casu uplasio jer je video iznenada...
a glupost uvek da jednostavnost... a ona donese ili mir ili zadovoljstvo
ma zalud sve, sad će da ti se objasni da si u stvari prelepa, ali toga nisi svesna... =/
ma nemam pojma. ja sam lepa, pa da li mi je to donelo srecu u zivotu? ne bih rekla... :?
mada, sto bi rekla jedna moja drugarica - ne seri, a otkud znas koliko bi te nesrece (umisljene ili stvarne) snaslo da si ruzna?
e sad pamet... inteligencija je korisna alatka, ali samo ako imas blagorodnu prirodu...
edit: za srecu je potrebno da si dobar i jednostavan covek.[/QUOTE/]
E sad nisi fer ali uopste...prvo pises da zamislimo da se bira lijep ili pametan,a onda nas sve onako...dotuces,i pocnes o necem trecem...jos si napisala da je pitanje jednostavno i da se ne filozofira sa tim ekstremno,mislim nisam te bas citirala,ali je tako nesto.
Auuu ovo je podvala,ccc
edit: za srecu je potrebno da si dobar i jednostavan covek.[/QUOTE/]
E sad nisi fer ali uopste...prvo pises da zamislimo da se bira lijep ili pametan,a onda nas sve onako...dotuces,i pocnes o necem trecem...jos si napisala da je pitanje jednostavno i da se ne filozofira sa tim ekstremno,mislim nisam te bas citirala,ali je tako nesto.
Auuu ovo je podvala,ccc
Taska, ja sam postavila pitanja i rekla da ne filozofirate, a moje srce je napisala nesto trece (sa cim se i ja pomalo slazem)
Filozofirajte kolko hocete, samo sam htela da ne tracimo vreme pitanjima koliko lepa/ruzna/pametna i za sta?![]()
nije to zavođenje. zavođenje je kad se pućiš@ alal
Nema neko - moras ti da ih obavestis. Sigurno si i sama primetila tu pojavu - kazes nekome da si lepa i on/a shvati da je zaista tako. To se zove zavodjenje![]()
Taska, ja sam postavila pitanja i rekla da ne filozofirate, a moje srce je napisala nesto trece (sa cim se i ja pomalo slazem)
Filozofirajte kolko hocete, samo sam htela da ne tracimo vreme pitanjima koliko lepa/ruzna/pametna i za sta?![]()
Ok ako idemo dublje i sire u pricu,postoje mnoooogo vece vrijednosti,sa tim se slazem u potpunosti...![]()
e jbga sad. ne znam više šta da radim.. dal kad se šalim da bojim slova u žuto, šta li? ili da svaki put napišem da je šala u pitanju? ili da se batalim humora? ne znam, nisam pametna.....(<-šala)