Lepa i zgodna

imam jednu drugaricu koja je bas yebozovna, a nije zgodna - realno ima par kg-a vise. kad je pogledas, uvek neki seretski osmeh, pune usne, sjajne oci, stav, flert...ama cela je yebozovna, provokativna i zenstvena...
nema ni onu klasicnu lepotu, ni zgodno telo.
al je seksipilna
lepa vs zgodna - isticem ono sto je njena jaca strana - lice ili telo...dajem kompliment pa ono sto nije sjajno ne spominjem. drugi stepen je simpaticna ili slatka kombinovano sa pametna . treci stepen dobra.
ja tako

eto bas lijepo sto si nam opisala drugaricu...:) a ti pogledaj na ljisu moju sestru....u temi za kukavice:) ona slika sa crncem..to joj je shef:)

vezano je za yebozovne... nije lepa, zgodna, slatka ni dobra. koliko stvarno lepih i bas zgodnih devojaka poznajes? da mozes da kazes da imaju savrseno telo? lepota je u oku posmatraca a zgodno telo je svima zgodno. takve su retke.
nasla sam samo nekog namucenog propovednika na ljis-u :) - baci link na zk, da vidimo sestru

Često sam u prilici da čujem ili pročitam da za neku devojku kažu kako je lepa i zgodna (najčešće to čine same za sebe, al ajd). Može li neko meni duduku da pojasni tanane razlike između ova dva, kao i šta označava njihov sklop? Hvala.

Pa akd ga tako raschlane onda se misli na lepu glavu, i dobro telo..A sta je tu nejasno?

Pa akd ga tako raschlane onda se misli na lepu glavu, i dobro telo..A sta je tu nejasno?
Nejasno je što sam mislio da ta dva govore o istom, jer kada god sam čuo bilo je da se radi o fizičkom izgledu. Ok, dakle lepa u licu, zgodna u telu... Sviđa se sebi i to je to? Kao kad neko kaže za sebe da je privlačan-a, a neko drugi, iako ne može da spori da tako jeste, ipak ne bude privučen tom osobom. Još jednom hvala što mi razjasniste.

Kao kad neko kaže za sebe da je privlačan-a, a neko drugi, iako ne može da spori da tako jeste, ipak ne bude privučen tom osobom.
e, da. to niko nije pomenuo - da su sva ta tri pojma relativna... meni lepo, ne mora biti i tebi, a takodje ni privlacno... pade mi na pamet neka emisija o holivudskim glumcima... gde su odabrali neki veliki broj (20? 50? 100? nemam pojma, jer sam upala na pola emisije) holivudskih glumaca i redjali ih po listi najprivlacnijih... meni nijedan nije privlacan, a zene-komentatori (verovatno neke novinarke ili stajaznam) su cicale i komentarisale pritom... onda sam prestala da gledam - da se ne osecam neadekvatno skroz...

Nejasno je što sam mislio da ta dva govore o istom, jer kada god sam čuo bilo je da se radi o fizičkom izgledu. Ok, dakle lepa u licu, zgodna u telu... Sviđa se sebi i to je to? Kao kad neko kaže za sebe da je privlačan-a, a neko drugi, iako ne može da spori da tako jeste, ipak ne bude privučen tom osobom. Još jednom hvala što mi razjasniste.

To je subjektivan dozivljaj...Svaka osoba ce ti pojedinachno objasniti na svoj nachin...jer je i sam dozivljaj neke osobe kod svakoga drugachiji....
Tvoje je da upotrebish emotivnu inteligenciju i prepoznash shta je ona htela da kaze...

Syse:

u mladjim godinama sam ceznuo za big tits, a onda sam to ostvario i tako... Probah svasta od tada, cak imam i microsys u arhivi (mikro su sa sve mega&jastucicima), i generalan je zakljucak da je ipak najbitnija njihova funkcionalnost.

Ukratko, ye8esh vizuelnost.

...a opet neki ortaci insistiraju na mrsavosti i telu...

imam jednu drugaricu koja je bas yebozovna, a nije zgodna - realno ima par kg-a vise. kad je pogledas, uvek neki seretski osmeh, pune usne, sjajne oci, stav, flert...ama cela je yebozovna, provokativna i zenstvena...
nema ni onu klasicnu lepotu, ni zgodno telo.

Osvrnuo bih se na oblo Vs. mrsavo: pricam ja sa jednim drugarom (svasta smo pregurali preko q ponaosob, a boga mi i zajedno) i tako posle neke moje izjave o zenskom svetu, kaze on meni: "Sta bi sa onim tvojim "Mora da je mrsava!"?". Tu ja zastanem i shvatim da se nesto promenilo...

Stvarno - kada je zensko mrsavo i nategnete je i jos kada vidim one cackalice od nogu - postane smesno. Ali najgore dolazi kada dup.ta nema, vec samo kosti... Tako da je ipak glas za: oblo. :twisted:

Često sam u prilici da čujem ili pročitam da za neku devojku kažu kako je lepa i zgodna (najčešće to čine same za sebe, al ajd). Može li neko meni duduku da pojasni tanane razlike između ova dva, kao i šta označava njihov sklop? Hvala.

ma cisto da bi imalo ista pozitivno da se kaze.takve su po defaltu u najmanju ruku neproduhovljene.

uvatila me nostalgija za 90 za onom dens-rep muzikom kako se to zove...!!!! proganja me to danas i nekoliko dana unazad znate ono snap i the power... el volite vi to, to ni ne vrte neshto izvrte ono iz 80tih ali ovo i ne... aaaaaaaa ocu to da pevam u kaficu kad bih mogla... treba mi reper mushki ... mislim kao kad bih bila prava pevachica... morala sam da napisem da me prodje... :III :III kako se zvao beli jamaikanac reper...i c&c music factory... aaaaaa
tehnotronics : ))
ha nisam bash odmakla od pretpuberteta : ))
pa i kod nas nisu bili loshi mada su se mnogi kao grozili.... ; ))) ajd necu da otvaram novu temu i tako... gledala sam spotove :I proci ce me sada a je l znate milivanili
e tad sam josh nekako i zivela shta se desilo sa mnom malo glupe recenice :evil:
ajde da neko ovo procita pa da delimo nostalgiju ili da se kao neko upozna s ovim previse koristim ovo KAO. :)
evo da vam napisem svoje favorite ili ej to suvishno.. ajde moze
ok ima onaj potforum podforum muzika ali ne znam ovde su moji drugari :evil: kao ne znam mozda sam pogresila :( nema veze
pa dobro kakvi drugari ali nemam obicaj da tamo zalazim nebitno

e nisam napisala na forumu muzika a to je bash pravo mesto za to ali nisam mozda sam pogresila ali sve u svemu vreme je da se spava i nemamesta razmishljanjima. :O)

:hmkmaskdasiodaosidjoajsidjasjdajisjoajdosjai - povracanje

Back