Lepa i zgodna

jao sto mene niko ne citra kako bi primetio zanimljivosti..... nesvesne.... ili je ot predznak tumora kako to da proverim>???? neozbiljko oces d apitas neku psihijatrciu kako to da proverim

znaci napisem beli jamaikanac reper je = vanila ajs
a pomenem mili vanili koji bash nemaju veze s repom osim sto su iz tog perioda...

sinapse sinapse........ :?

Lepa - lepe se za nju, a zgodna - veruje za sebe da je premija (zgoditak). Tako nekako, malo lupam. Zajedno želi da pokaže kako je svesna sebe i poseduje samopouzdanje i time da da sebi nivo - ako ti se svidela, nemaš joj na čemu zameriti.

idem ja jednom u banku, dođem na šalter, primi me jedna žena ama predivna, krupne oči, crna duga kosa, pune usne, sređena, našminkana(onako i mene je malo zbunila) i onda ustade....ko trokrilni ormar...e onda me tek zbunila:D
ali stvarno prelepa...uf

Ja mislim da je zgodna fin izraz za yebozovna...ali malo blazi,recimo neshto kao 1.stepen gradacije.
"Zgodna" se vishe odnosi na fizichki aspekt lepote a "Lepa" je spoj duhovnog i telesnog.

´´yebozovno´´je za svakog drugacije, ipak....jer, ne pale nas iste stvari, ukusi su nam drugaciji...a i to ´´yebozovno´´najcesce dolazi iznutra, ako cemo pravo ;-)

Po mom skromnom misljenju, stvari ovako stoje:

Lep ili lepa - to se odnosi najvise na lice, a podrazumeva PRAVILNE CRTE LICA, lepsi ten, i oci koje zrace

Zgodan ili zgodna - odnosi se na telo i misli se na skladnu gradju tela, odnosno na PROPORCIONALNU GRADJU.
Ne mora neko da bude super zategnut frajer, misicav i sl. da bi bio zgodan (takvi se nazivaju eeeextraaaa zgodnima:)), niti devojka mora da bude sa velikim sisama i dugim nogama da bi rekli za nju da je zgodna (to je onda super zgodna cica). Bitan je SKLAD.

Dobar primer izuzetno lepe devojke, sa lepim, pravilnim crtama lica, ali sa neproporcionalnim telom je Alicia Keys....

podpitanje:ako mora da se bira lepa ili zgodna sta vam je bitnije?(bez ekstremnih primera)

Radije bih se opredelila za lepo nego za zgodno.
Iz jednog prostog razloga - lice je ono sto najcesce i najvise gledas na nekome, zar ne? I ono sluzi za razlicite vrste komunikacije, u razlicitim situacijama (a ne samo za sexualnu komunikaciju, da tako kazem :)).
Ako neko ima 10 kila vise ili 10 kila manje, to se da lako srediti, al ako ima ruzno lice....tu nema popravke!
Lepo lice ce uvek biti lepo, a narocito ako ta lepota nije samo od pravilnih crta lica, nego i duhovna...jer se stanje duha UVEK ogleda na licu (pre ili kasnije)

Radije bih se opredelila za lepo nego za zgodno.
Iz jednog prostog razloga - lice je ono sto najcesce i najvise gledas na nekome, zar ne? I ono sluzi za razlicite vrste komunikacije, u razlicitim situacijama (a ne samo za sexualnu komunikaciju, da tako kazem :)).
Ako neko ima 10 kila vise ili 10 kila manje, to se da lako srediti, al ako ima ruzno lice....tu nema popravke!
Lepo lice ce uvek biti lepo, a narocito ako ta lepota nije samo od pravilnih crta lica, nego i duhovna...jer se stanje duha UVEK ogleda na licu (pre ili kasnije)

Bravo Biberčice, konačno pravi odgovor!

Evo sinak...biraj...
taylor3.jpg
418WluAZViL.jpg
B000HH8RHY.01-AEQUBR67DCF10._SCLZZZZZZZ_V61475458_.jpg

Prva na slici je donekle lepa....a ove druge dve nisu lepe...bar za moj ukus....pa cak nisu ni nesto posebno zgodne....druga devojka nema lep struk a treca ...hm....

Samo prva zraci....druge su prosecne...ne bi ih primetila na ulici...

Back