Leo HITNO traži dom

Tužni Lecko i dalje se nada da će ponovo postati nečije mezimče....evo ima više od dva meseca kako tužan čeka....:sad2::sad2::sad2:

Prilozi

• Leica.jpg
    Leica.jpg
    36,8 KB · Pregleda: 17
Prelep je pas. Ja sam svog mesanca terijera bezuspesno udomljavala tri i po meseca i na kraju je naisla gospodja koja je bas takvog htela.
Nemoj da odustajes. Naci ce se neka dobra dusa. Videces...
Puno srece tebi i Leu!:)

Hvala ti, evo već dva meseca kako je napušten i ni glasa, nikoga ne zanima :sad2:

Prilozi

• Lekica.jpg
    Lekica.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 6
  • Lekica1.jpg
    Lekica1.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 6
  • Lekica2.jpg
    Lekica2.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 9
Za Lea je situacija postala više nego dramatična. Navukao je neke traume, ne znam od čega, možda i od grmljavine.Pre neki dan mu je žica od boxa pala, mogla je da ga ubije. Kada ga uvedem u box odmah trči u kućicu i ne izlazi, čak ni kad mu stavim hranu, a ranije nisam mogla da ga uteram unutra. Juče je u jednom trenutku krenuo da pada, noge su mu klecale, ja sam mislila da će se srušiti, (izgledao je kao da malaksava)pretrnula sam....onda je ispljunuo nešto žuto i vratio se u normalu..:eek:...ne znam šta se desilo u tom trenutku, ja sam se paralisala od šoka....on definitivno pati....jedino svetlo mu ješto ga ja sad vremena prošetam u toku dana....više ne stignem:sad2::sad2::sad2: Molim vas, ako bilo ko ima mogućnosti, on je toliko divan pas, jako brzo se vezuje za ljude...beskrano im se raduje i veruje....a oni su mu jako malo toga u životu lepog pružili.

Sigurno mu nije lako da bude ni na nebu ni na zemlji, prakticno niciji "zauvek" i verovatno oseca da nesto nije ok. Instinkt je, ipak, instinkt.

Imas li odgovarajuci tekst koji bi se mogao prosledjivati uz njegove fotografije ? Tekst iz kojeg bi se znalo sve sto treba o njemu, ali i o udomitelju kakav bi mu bio potreban ?

Leca mukica je i dalje u boxu gde je i bio u plat i kaljuzi :(

Živi za ono malo što uspem preko dana da ga prošetam, a neka ni to, jer ove kiše dosadiše i Bogu i narodu, a ponekad ni ja jednostano ne stignem :confused: Buša me boli kad pomislim kako se oseća i šta li je u njegovoj glavici mučenoj....ali kad me vidi njegovoj sreći nema kraja, on skače kao kokica po boksu, a onad kad mu otvorim, on skače, skače, samo da mi pokaže svoju neizmernu ljubav, a ona zamislite na šta je ličim, kad me tako izljubi svojim platnjavim štapicama:roll:...nekad stvarno izgubim živce, jer mi je stvarno muka da svaki dan kao svinja idem ulicom, a uzmem onaj povodac i malo ga po guzici, ali on to shvati kao igru i još više počene da skače, posle mi bude žao, što ne mogu da mu pokažem koliko i ja njega volim, ali ona bih tako štrokava mogla da sedim i da plačem :sad2: Inače je jako poslušan, sem kad vidi mačku, zaleti se kao budala, mada mislim da joj ništa nebi uradio, tada ni ulica, ni kola, ni moji pozivi ne vrede, e tada, kad se vrati dobije batine, jer moga da nauči da se mace ne diraju....Do duše on ih nikada nije ni direo, to je počelo kada se vratio meni, promangupirao se čovek. Mada bio je sa macama u istom prostoru i nije ih konstatovao, čak mu je mače jelo iz činije i ništa....:eek:

Leo je inače mužjak stavr dve godine, vakcinisan, častriran, čipovan, ičiščen od parazita. Dobar i poslušan pas željan ljubavi i pažnje i sposoban da istu neizmerno uzvrati. Lepo se slaže sa svima, spreman je da pruži ljubav svakome ko mu se obrati, jako se vezuje za ljude, a oni su ga više puta izneverili. Sposoban je da živi i u stanu, ima lepe manire. Iako je srednje veličine, spreman je da uvek rado sedne u krilo :hahaha: Nije agresivan ni malo, samo u toj svojoj energiji nije adekvatan tj ne bih ga udomljavala porodici sa malom decom, jer voli da skače i glrli sve, da iz radosti glocka ruke (ne grize, nego ovlaš glocka, što deca, a i neki odrasli ne prepoznaju), zato ga nikad više ne bih dala u tamo gde ima dece...Jednom rečju razdragano je derište :gace: željno ljubavi i pažnje....Ume i da sačeka ispred prodavnice i tamo gde zna da ne sme da uđe, a tada cvili i ne može da isčeka da se vratite....eto to je Leca!

Svakako bi bilo steta da pas, posle ovoliko truda, zavrsi opet na ulici, ako mu se moze pronaci odgovarajuci vlasnik, tako da obe strane budu zadovoljne :).

Pogodila si mi misli Egyptian. Leca je stvarno prosao kao bos po trnju, i apelujem na sve koji posecuju ovaj pdf da se angazuju maximalno da se pas udomi. On je sa ulice otisao u jedan dom gde se nije uklopio sa decom pa je opet zavrsio prakticno na ulici (ne bas, ali stacionar gde se nalazi mu ne pruza nikakvu specijalnu sigurnost i on moze sutra da se opet nadje na ulici, ako vec i nije - Mrvice? Kazi nam sta je s Lecom?) Mislim da Leo takvu sudbinu nije zasluzio, ne posle svega kroz sta je prosao, jadnicak :mazipsa:

Edit: Hvala na info Mrvice, pisale smo istovremeno :D

Dakle ljudi, hajmo da se malo zauzmemo za Lecu!

Pogodila si mi misli Egyptian. Leca je stvarno prosao kao bos po trnju, i apelujem na sve koji posecuju ovaj pdf da se angazuju maximalno da se pas udomi. On je sa ulice otisao u jedan dom gde se nije uklopio sa decom pa je opet zavrsio prakticno na ulici (ne bas, ali stacionar gde se nalazi mu ne pruza nikakvu specijalnu sigurnost i on moze sutra da se opet nadje na ulici, ako vec i nije - Mrvice? Kazi nam sta je s Lecom?) Mislim da Leo takvu sudbinu nije zasluzio, ne posle svega kroz sta je prosao, jadnicak :mazipsa:

Edit: Hvala na info Mrvice, pisale smo istovremeno :D

Hvala tebi G 14 u Lecino ime.:cvet:...neki imaju mnogo više odgovornosti za njega, a ni glasa niti bilo kakvog pitanja za Lecino zdravlje.....:dontunderstand:

...neki imaju mnogo više odgovornosti za njega, a ni glasa niti bilo kakvog pitanja za Lecino zdravlje.....:dontunderstand:

Draga, ni ja to ne razumem i sumnjam da cu ikad, jedino sto sam do sad imala priliku da vidim da je, nekad, bas tako.

Treba naci bolju meru u nekim stvarima, ali prvo treba da nam bude stalo do te mere, zar ne ?

U svakom slucaju, sa ljudima koji se, za moj pojam, ponasaju neodgovorno, trudim se da ne saradjujem (ako ne moram za dobrobit zivotinje), ukoliko se u toj saradnji javljaju bitna razmimoilazenja.

Napravicu kratak tekst o njemu uz prilozene fotke i poslacu ti da vidis da li se slazes.

Zasto cu pokusati da pomognem iako se ne znamo ? Pa, cini mi se da je ovo situacija u kojoj treba pomoci koliko se moze. Situacija kojoj treba malo prioriteta.

...Leca je stvarno prosao kao bos po trnju, i apelujem na sve koji posecuju ovaj pdf da se angazuju maximalno da se pas udomi. On je sa ulice otisao u jedan dom gde se nije uklopio sa decom pa je opet zavrsio prakticno na ulici (ne bas, ali stacionar gde se nalazi mu ne pruza nikakvu specijalnu sigurnost i on moze sutra da se opet nadje na ulici...

Nije se uklopio u jednu porodicu ili porodica sa njim, ali je mozda pravi izbor za osobe bez dece, porodice sa odraslom decom, starije ljude kojima treba drustvo... I takve treba pokusati naci.

I meni donamileva, dusa me boli za njega, sirotan:sad2: Ponovo sam prosledila mejl svima u nadi da ce se naci neko ko bi ga usrecio, jadnicak, ako je neko zasluzio posle sveg maltretmana kroz koji je prosao, onda je to on:(
Necemo se predati, moramo naci dom za Crnisu - Lea pod obavezno!

Back