smilica
Početnik
- Poruka
- 42
Jeli Leo nasao dom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi je zao....Pre par godina smo udomili Laru (vucjak)iz BG tako sto su nam je doneli do NS....ona je na zalost uginula pre mesec dana.Ne znamo ni sada pravi razlog,1 dan je bila nesto bolesna,mislili smo da to nije nista,da ce proci,tu noc je zaspala zauvek....
baš mi je žao, možda je ujeo krpelj
Ako ste kojim slučajem zainteresovani za Lecu, ja ga mogu dovesti u NS...
Izvini molim te......ako si se nasla prozvanom.....ali nisam rekla da pas mrzi dete......lepo sam napisala da se ne slaze sa decom....i to je bio odgovor na tvoje pitanje......
Htela sam samo da kazem u cemu je stvar....posto svi znaju i cute o tome......
E sada kada me vec vuces za jezik.....sta bi ja trebala da uradim po tom pitanju... Da dam dete u dom...i zadrzim psa? Ja vec imam jednog psa ako si vec toliko upucena u pricu i to pogresnu koliko vidim......iz kog razloga bih vratila psa koji je bio kod mene od decembra meseca......ja sam to odlagala...i pravdala njegovo ponasanje ali je to postalo ozbiljnije od bezazlenih upozoravanja psa.......
I jos nesto......tvoja prica da bi pas pojeo dete i da ga ne bi bilo je totalno glupa i nema smisla.
zasto bi tebi sada bilo zalije nego meni.....?
na ovu temu sam se javila zbog Lea....da bi se ovaj put udomio kako treba......jel je on divan,veseo i jako drag pas....