Leca jos uvek ceka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelep je pas. Ja sam svog mesanca terijera bezuspesno udomljavala tri i po meseca i na kraju je naisla gospodja koja je bas takvog htela.
Nemoj da odustajes. Naci ce se neka dobra dusa. Videces...
Puno srece tebi i Leu!![]()
Svakako bi bilo steta da pas, posle ovoliko truda, zavrsi opet na ulici, ako mu se moze pronaci odgovarajuci vlasnik, tako da obe strane budu zadovoljne.
Pogodila si mi misli Egyptian. Leca je stvarno prosao kao bos po trnju, i apelujem na sve koji posecuju ovaj pdf da se angazuju maximalno da se pas udomi. On je sa ulice otisao u jedan dom gde se nije uklopio sa decom pa je opet zavrsio prakticno na ulici (ne bas, ali stacionar gde se nalazi mu ne pruza nikakvu specijalnu sigurnost i on moze sutra da se opet nadje na ulici, ako vec i nije - Mrvice? Kazi nam sta je s Lecom?) Mislim da Leo takvu sudbinu nije zasluzio, ne posle svega kroz sta je prosao, jadnicak
Edit: Hvala na info Mrvice, pisale smo istovremeno![]()
Dakle ljudi, hajmo da se malo zauzmemo za Lecu!
...neki imaju mnogo više odgovornosti za njega, a ni glasa niti bilo kakvog pitanja za Lecino zdravlje.....![]()
...Leca je stvarno prosao kao bos po trnju, i apelujem na sve koji posecuju ovaj pdf da se angazuju maximalno da se pas udomi. On je sa ulice otisao u jedan dom gde se nije uklopio sa decom pa je opet zavrsio prakticno na ulici (ne bas, ali stacionar gde se nalazi mu ne pruza nikakvu specijalnu sigurnost i on moze sutra da se opet nadje na ulici...
Dakle ljudi, hajmo da se malo zauzmemo za Lecu!