ma krave...![]()
Pocinju obe da me nerviraju,ove dve iznad![]()
Aj da vas pitam nesto: zamislite da imate takvog muskarca,koji sve hoce da radi,max tolerancija itd itd...ne bi se smorile?![]()
nasle bi vec neku razonodu![]()
I ja mislim da je vreme da se predje na konstruktivna resenja,verbalno ne vredi..![]()
Ma problem je sto ne mozemo malo,pa nikako da se dohvatimo
Ljudi,odoh ja na spavanje,vi nastavite![]()
To je klasika... par se seli, on pozove drugara... njih dvoje se kao nešto svađaju, ovaj jadnik gleda i ne vjeruje, ali vuče namještaj, još sa drugarom uz pivce raspreda priče o ženama kravama... a drugar pametan, čuva ženu od teškog rada a osedla budalu...Evo npr. neko vama blizak seli i vi mu pomazate, a njegova zena lezi ko krava i sva je slow motion. I toga danas ima jako puno. Meni nije jasna jedna stvar, da kao musko radis sve i nerviras se i svadjas sa zenom. Umesto da te boli ******, pa kad ona nece neces ni ti pa kud puklo - ko mu jebbe mater. Niko nije bogom dan, da nekom serre po glavi.
To je klasika... par se seli, on pozove drugara... njih dvoje se kao nešto svađaju, ovaj jadnik gleda i ne vjeruje, ali vuče namještaj, još sa drugarom uz pivce raspreda priče o ženama kravama... a drugar pametan, čuva ženu od teškog rada a osedla budalu...
Ma nije ta lenja, nego mu tera ***** zbog nečega što je uradio ili rekao, a on ne sme da joj skreše pred drugima jer će posle mesec dana da trpi histerisanja i pretnje razvodom/raskidom i uvrede i restrikcije sexa.
Znači nije ona lenja krava nego je on sysa.