Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Meni je Cuprija bila kul.
Osim sto sam plakala kad su onog nabijali na kolac.
To je bilo uzasno. :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Cuprija bila kul.
da, citam lektire. trenutno sam 2. razred i do sad sam procitala sve sem jedne. Cak se i naslova ne sjecam, eto koliko sam bila zainteresovana.
Omiljene od do sad procitanih su mi Sekspirove drame, Tvrdica, Ana Karenjina (jos ju nisam imala za lektiru, ali sam procitala unaprijed), Starac i More (takodje sam ju procitala unaprijed) i jos nekoliko njih. Uglavnom mi se svide knjige koje nam budu date za lektiru, mada, iskreno, vise volim da citam nesto sto cu sama da izaberem. Nesto bas po mom izboru.
Rispekt za lektire!![]()
Antigona, Gilgameš i Romeo i Julija... -.- I posle se čude što su im deca ovakva... -.-
Ujka Vanja... ne sviđa mi se uopšte... Nema nikakvu radnju...
Lektira sluzi da ti ubije volju za citanjem knjiga
kad bi lektire bile malo zanimljivije i bolje odabrane za određeni uzrast, možda bi ih neko i čitao..
Ja mislim da bi najbolje bilo kad bi "Zelena Milja" bila lektira
Ima tu osnovu koja ce probuditi radoznalost svima,a opet mozda i drugi pozele da citaju knjige posle te,plus je prica jako dobro odradjena,i moze da se izvuce poruka iz celokupne price
Po meni je to verovatno jedna od najboljih knjiga koje sam citao,a i najbolja Kingova
Lektire... Jao...
Antigona je onako... Nije nesto posebno, ali nije ni smor... Ali Romeo i Julija.... %)|![]()
Ja sam to citala sto brze to bolje... Jedino mi je zanimljiv deo kada umiru...Jer stvarno...
A Ana Karenjina... Knjigu nisam procitala, ali sam stigla do 50 strane... To je smor. ( za toliko strana ) Ne znam zasto, ali me ne privlace lektire..
Volim da citam ono sto je bas za mene, a ne tamo nekog Njegosa. :s
Nisam ni ja pročitala Karenjinu, ali je dobra za raspravu i sukobljavanje mišljenja... Ja sam ocenu dobila tako što sam branila Anu i krivila onog njenog prvog muža što nije umeo da iskaže ljubav...![]()
Lektira... šta je to?... ja to nesam čitala
...bar ne u srednjoj.
Ahahhaha...Jao, pa ja cu zavoleti ovaj forum...
Eh, blago se tebi.
Moja profesorka zna ko cita, ko ne...
I onda...
Jadan onaj koji nije procitao.
![]()
E to se meni svidja...Pročitala sam samo grčke mitove, bilo mi zanimljivo.![]()
Niko ne trazi zmajeve u lektirama,postoji ogroman broj knjiga sa poentom i smislom koje opet nisu tu,a na njihovo mesto su knjige sa poentom i smislom koje su smorne
Evo ja sam prosle godine uzeo Stranca od Kamija da citam,i nisam ni znao da je to lektira za cetvrtu.
Prvo,knjiga jeste dobra,ali je glupo sto takve ne daju ranije,pa nismo mi retardirani ako smo neki nizi razred pa da nam daju Ujka Vanju i sve u slicnom srranju.
Ja mislim da bi najbolje bilo kad bi "Zelena Milja" bila lektira
Ima tu osnovu koja ce probuditi radoznalost svima,a opet mozda i drugi pozele da citaju knjige posle te,plus je prica jako dobro odradjena,i moze da se izvuce poruka iz celokupne price
Po meni je to verovatno jedna od najboljih knjiga koje sam citao,a i najbolja Kingova