Lekarski pregledi

Nije baš dva dana, ali i meni nije radilo to večeras, pa pokušaj ponovo, jer sad recimo radi.
Da li ne možeš da se uloguješ uopšte, ili ti ne da na document checklist, ili imaš i doc checklist, ali nemaš linkove za formulare?

Mogu da se logujem ima i link za formulare na document checklist, ali kada pokusam da skinem otvara nov prozor i javlja server error. Pokusavala sam beybroj puta zadnjih dana, ali nema sanse. Na kraju sam im poslala onaj report sto ima, pa cu videti sta ce odgovoriti.

Zvala sam ih to jutro da otkazem zbog glupavih formulara i oni meni pa ne bi mi to ni koristili nego ove nase sto imamo ovde. Na kraju ipak sam otisla sa sat vremena kasnjenja... Popunjavali su one formulare za papirne aplikacije 160 i 26 i ja se jos nesto ubedjujem sa njima da li su sigurni da to moze jer na sajtu iskljucivo kazu da mora 160EH i 26EH, i onda sam odustala pa neka rade sta hoce vise. Lekarski je isti kao sto su vec opisivali ovde, oni ti popunjavaju formulare, vade krv malo ti rade ocni test i das urin. Nije potrebno da se ne jede ujutru ili da bude prvi jutarnji urin. Nakon toga odes kod doktorke gde se skines samo u gacice i pipa te po vratu i ramenima, malo te slusa, onda legnes i ispipa ti stomak. Usput te pita za operacije ili neke bolesti, upale pluca. Onda je gotovo i posalju te na rendgen pluca u Juzni bulevar. Tamo sve traje 5 minuta doktor pogleda snimak i kaze da je OK :) i gotovo. Ja sam dodatno morala na kardioloski pregled zbog hipertenzije i to ni manje ni vise na Bezanijsku kosu i dodatno platila 6.600 din. Inace naplatili su mi 15130 + 2300 DHL. Imam tetovazu pa je u tih 15 hiljada 3100 samo to za hepatitis. Inace sve je trajalo sat i po bez kardiologa.

Naši su poslati u petak, isporučeni u ponedeljak (ludi DHL - Bg-Sidnej za manje od 72 sata, a očigledno rade i vikendom), ali se nikakvi statusi ne menjaju.
Pa sam pisao onom našem, odgovorio mi jedan drugi, da je drug taj naš rasporedjen na druge poslove privremeno, ali će se vratiti na nas, i opet biti naš.
Ja tu ne bih imao više šta da dodam, na njemu je sve ostalo.

Ili sam slagao, ili se promenilo u medjuvremenu uglavnom u "Further medical results referred " , šta god to značilo. Svetlucava, ti ćeš mi reći šta to znači ;)
Inače su mi maznuli 3-4 soma više za mog zdravstvenog radnika (za hepatitis testove), iako joj ustvari neće ni dati da radi tamo u svojoj struci sa svojim kvalifikacijama, %&#$&%@ im @#&$%@ birokratsku !

obicno idu na neki panel doktora ili sta vec, nesto kao usko strucno misljenje. meni kao nosiocu vize je bilo referred, ali ja sam morala u startu da idem i na dodatni kardioloski pregled pa je meni verovatno zbog toga. Dok za muza je bilo received pa u finalised :)

Nasla sam ovde zaista dosta odgovora koji i mene zanimanju je uskoro cu morati predati papire za mog verenika koji zivi u Australiji.Dali neko zna sto se tice tog lekarskog pregleda jel prave problem nekome ko je imao udes kolima i ima sipke u desnoj nozi.Ako neko nesto zna neka mi odgovori..

pozz

Back