Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Sutra slikam jad i cemer iz mog grada. Malopre sam videla natpis.
Nevezano za ove tunele, ali moze u “Crtice...”
Bio tamo, nema ničeg, oćel bit

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra slikam jad i cemer iz mog grada. Malopre sam videla natpis.
Nevezano za ove tunele, ali moze u “Crtice...”
Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slaninehttps://direktno.rs/vesti/srbija/621877/munjino-brdo-resenje.html
Još samo da uvedu i dežurnu grobarsku službu.
Još jednom:
kreteni,
![]()
Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slanine
Pa jel bi ti ušao u taj tunel?Ne bredi, pokvariće se dok hitna služba stigne, pas tragač će da pobegne.![]()
Zaboravila sam.Bio tamo, nema ničeg, oćel bit?
Zaboravila sam.![]()
Sutra ujutru tu prolazim ... nadam se da cu da se setim.Tu sam da podsetim.
Pa jel bi ti ušao u taj tunel?
Ja bih s tobom rizikovalaPa jel bi ti ušao u taj tunel?
Ладно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке.Ja bih s tobom rizikovala
![]()
Nece grom u taj spojЛадно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке.![]()
Krajem avgusta ču tim putem, pa ću lično da snimim putovanje kroz tunel.
Hvala na brizi, ništa se nije desilo.. tuneli rade savršeno. Nego, kad smo već kod tunela.. domaća pamet i snaga.Šta bi, jel uspeo da nabodeš momenat između dva zatvaranja, kako je bilo?![]()
Sad nema vise problemaHvala na brizi, ništa se nije desilo.. tuneli rade savršeno. Nego, kad smo već kod tunela.. domaća pamet i snaga.
Tuneli na Čemernu, uradio Integral inženjering Laktaši.
Pa i red je da staneš.. 13g od kako su izgradjeni ovi tuneli.Sad nema vise problema
Znalci i poštenjačine.
Ovde stajemo Integralu.
Zna li se šta, za ovaj tunel iz teme novo?
Radi, ko je tu bio izvodjač radova?
![]()
Znam ih iz svežije priče od 13 god. i nevezano za taj tunelPa i red je da staneš.. 13g od kako su izgradjeni ovi tuneli.
Za tunele iz teme, znam ali - ne bih. Tačka.![]()
Ok, kritika sasvim na mjestu.. pitaš za tunele sa Čemernog ili ove Munjino brdo?Znam ih iz svežije priče od 13 god. i nevezano za taj tunel
A nije fer sad da staješ kod boldovanog. Zdrava diskusija, i to nije valjda neka tajna?
Iz teme, naravno.Ok, kritika sasvim na mjestu.. pitaš za tunele sa Čemernog ili ove Munjino brdo?
Sad nema vise problema
Znalci i poštenjačine.
Ovde stajemo Integralu.
Zna li se šta, za ovaj tunel iz teme novo?
Radi, ko je tu bio izvodjač radova?
![]()
imao ideju o premestanju brda koju je javno pred kamerama promovisao inzenjerima i gradjevincima. svi cutali i slusali budalu ne smejuci da mu se suprotstave da ne bi bili skraceni za glavu.Вучић лично полагао арматуру.
Možda ima a možda i nema, zavisi od nečijeg ugla gledanja..
Ma kakvi skriveno. Vrlo se reklamiraju sa tudjim nacrtima, kao što vidimo ne može se ni primeniti tudj projekat, ni izmestiti brdo, a opet padaju žrtve nedužni ljudiMožda ima a možda i nema, zavisi od nečijeg ugla gledanja..
Da ne guglam ko su izvodjači, nije valjda nešto skriveno?