Majstor Života Iskusan Poruka 5.655 30.09.2025. u 17:08 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #201 bird again: Sutra slikam jad i cemer iz mog grada. Malopre sam videla natpis. Nevezano za ove tunele, ali moze u “Crtice...” Kliknite za proširenje... Bio tamo, nema ničeg, oćel bit ?
bird again: Sutra slikam jad i cemer iz mog grada. Malopre sam videla natpis. Nevezano za ove tunele, ali moze u “Crtice...” Kliknite za proširenje... Bio tamo, nema ničeg, oćel bit ?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 84.735 30.09.2025. u 17:14 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #202 Majstor Života: https://direktno.rs/vesti/srbija/621877/munjino-brdo-resenje.html Još samo da uvedu i dežurnu grobarsku službu. Još jednom: kreteni, Kliknite za proširenje... Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slanine
Majstor Života: https://direktno.rs/vesti/srbija/621877/munjino-brdo-resenje.html Još samo da uvedu i dežurnu grobarsku službu. Još jednom: kreteni, Kliknite za proširenje... Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slanine
Majstor Života Iskusan Poruka 5.655 30.09.2025. u 17:16 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #203 Stojkov Menidjer: Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slanine Kliknite za proširenje... Ne bredi, pokvariće se dok hitna služba stigne, pas tragač će da pobegne.
Stojkov Menidjer: Da bi vas pas tragač lakše našao u ruševini a ujedno i da imate prioritet uvek imsjte uz sebe komadinu slanine Kliknite za proširenje... Ne bredi, pokvariće se dok hitna služba stigne, pas tragač će da pobegne.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 84.735 30.09.2025. u 17:18 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #204 Majstor Života: Ne bredi, pokvariće se dok hitna služba stigne, pas tragač će da pobegne. Kliknite za proširenje... Pa jel bi ti ušao u taj tunel?
Majstor Života: Ne bredi, pokvariće se dok hitna služba stigne, pas tragač će da pobegne. Kliknite za proširenje... Pa jel bi ti ušao u taj tunel?
mario80 Stara legenda Banovan Poruka 85.296 30.09.2025. u 17:32 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #205
bird again Buduća legenda Poruka 39.071 30.09.2025. u 17:33 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #206 Majstor Života: Bio tamo, nema ničeg, oćel bit ? Kliknite za proširenje... Zaboravila sam.
Majstor Života Iskusan Poruka 5.655 30.09.2025. u 17:37 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #207 bird again: Zaboravila sam. Kliknite za proširenje... Tu sam da podsetim.
bird again Buduća legenda Poruka 39.071 30.09.2025. u 18:26 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #208 Majstor Života: Tu sam da podsetim. Kliknite za proširenje... Sutra ujutru tu prolazim ... nadam se da cu da se setim.
Majstor Života: Tu sam da podsetim. Kliknite za proširenje... Sutra ujutru tu prolazim ... nadam se da cu da se setim.
Majstor Života Iskusan Poruka 5.655 juče u 19:01 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #209 Stojkov Menidjer: Pa jel bi ti ušao u taj tunel? Kliknite za proširenje... Ni za karton vinjaka, nema tieh para
Stojkov Menidjer: Pa jel bi ti ušao u taj tunel? Kliknite za proširenje... Ni za karton vinjaka, nema tieh para
bird again Buduća legenda Poruka 39.071 juče u 21:07 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #210 Stojkov Menidjer: Pa jel bi ti ušao u taj tunel? Kliknite za proširenje... Ja bih s tobom rizikovala
Берекин Buduća legenda Poruka 30.921 juče u 21:11 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #211 bird again: Ja bih s tobom rizikovala Kliknite za proširenje... Ладно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке.
bird again: Ja bih s tobom rizikovala Kliknite za proširenje... Ладно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке.
bird again Buduća legenda Poruka 39.071 juče u 21:20 - Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?! #212 Берекин: Ладно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке. Kliknite za proširenje... Nece grom u taj spoj
Берекин: Ладно би га послала у туЊел? Па ако изађе, изађе, а ако не, бар је покушао? Да не дочека канализацију у Борчи? Сад кад му је надохват руке. Kliknite za proširenje... Nece grom u taj spoj