Lekari će DEŽURATI ISPRED TUNELA Munjino brdo?!

Ne, ovo je provokacija, jer si uporan sa neprihvatanje svakog smislenog argumenta u pokušaju odbrane trenutne vlasti.
Ne.. ovo nema veze ni sa kakvom vlasti.. ovdje se napadaju izvodjači i svi oni koji su radili na ovom tunelu.
Umjesto zaslužnih pohvala i aplauza, dobili su epitet fuš majstora :mrgreen: a to što su izgradili samo što se ne sruši.. :roll:

Naslov teme sam po sebi degutantan, krajnje kontradiktoran i teška laž.

"- Munjino brdo je dugačko 2.864m, a Laz 2.624m. To su dva ozbiljna tunela, veće nemamo u Srbiji. Ovde će da dežura najmanje 8 do 10 ljudi 24 časa dnevno, kao i protivpožarni kamioni, hitna pomoć i policija - kaže za Juronjuz Srbija Zoran Drobnjak, direktor JP "Putevi Srbije".

Nakon informacije da će lekari i medicinske sestre Doma zdravlja Čačak uskoro početi sa dežurstvima ispred tunela Munjino brdo, oglasila se zdravstvena ustanova i demantovala ove navode, rekavši da će samo biti pojačane dežurne ekipe u ambulanti Parmenac jer je od puštanja tunela u rad daleko veći promet saobraćaja na ovoj deonici.
"

Ovo je nešto sasvim normalno, a i prihvatljivo..
Još jednom sam se uvjerio da skoro svaka vaša "vijest" nema argumente i sve više se distanciram od takvih projekcija.
Ovo je teška obmana, nedokazana sa ciljem da se uruši sve po Srbiji.

Tunel Munjino Brdo o kome se priča da je nebezbedan , pogledajte kako je urađen​

Kao u Švajcarskoj.. a i bolje.

Krajem avgusta ču tim putem, pa ću lično da snimim putovanje kroz tunel. :)
Šta bi tek rekli za naše tunele od Zvornika do Rogatice.. traju decenijama a neki od njih su u čistom kamenu, ni grama betona, armature..

...

Mogao bi i @Тихи da dezura...

...

vidi ti to sa vrhovnim komadantom

moj ratni raspored je trenutno ovde

1000021244.jpg

Dok ti ladis jaja...AVtihrist salje 100 000 Ganjana na Srbiju...

...

i treba da posalje kad vi Srbi bezite od motike ko djavo od krsta

fali nam jeftina radna snaga

dal ti znas da moj drug u citavom kraljevu ne moze da nadje 4 radnika bilo kakva da rade bilo sta u vocnjaku.

Samo hocete da lupate pecate po opstinama ili da gasterbajterisete po germaniji

i treba da posalje kad vi Srbi bezite od motike ko djavo od krsta

fali nam jeftina radna snaga

dal ti znas da moj drug u citavom kraljevu ne moze da nadje 4 radnika bilo kakva da rade bilo sta u vocnjaku.

Samo hocete da lupate pecate po opstinama ili da gasterbajterisete po germaniji

Pa sto ih drugar placa na crno...:thumbdown:
Eto mu sad crnci kad vec radi na crno...:tambalamba:

...

Back