DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.042
Ma nije, vidis da ima po 5 prstiju.Ovo je AI garant, nekako su mi teksture fejk...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije, vidis da ima po 5 prstiju.Ovo je AI garant, nekako su mi teksture fejk...
Ma nije, vidis da ima po 5 prstiju.
Ne.. ovo nema veze ni sa kakvom vlasti.. ovdje se napadaju izvodjači i svi oni koji su radili na ovom tunelu.Ne, ovo je provokacija, jer si uporan sa neprihvatanje svakog smislenog argumenta u pokušaju odbrane trenutne vlasti.
kaže za Juronjuz Srbija Zoran Drobnjak, direktor JP "Putevi Srbije".
A ko treba da kaže majstore?
I pokusaj spina (neuspeli).Ne, ovo je provokacija, jer si uporan sa neprihvatanje svakog smislenog argumenta u pokušaju odbrane trenutne vlasti.
Sto puta sam napisala ko. Nema sanse vise. Zivota ako zeli neka pise..A ko treba da kaže majstore?
Seka Persa? ..ili glavni i odgovorni ministar.
glavni i odgovorni ministar.
Krajem avgusta ču tim putem, pa ću lično da snimim putovanje kroz tunel.
Jao bre Nijeno!?!!Kao u Švajcarskoj.. a i bolje.
Nije, iznela sam mišljenje o dežurnim lekarima i prenela predlog ko bi mogao da dežuraI pokusaj spina (neuspeli).
Ma, njegov pokusaj spinaNije, iznela sam mišljenje o dežurnim lekarima i prenela predlog ko bi mogao da dežura
![]()
Ti nisi kandidat za moderatora, vec administratoraNišta ja nisam spinovo.![]()
a odakle ovi u pentagonu znaju dal je 1 mm il 1 km ?jedan od brace po materi, onaj muslijev rece , sta je to 1 milimetar , mos misliti...
a sad ispade da mora hitna pomoc...
Gde si to
Dok ti ladis jaja...AVtihrist salje 100 000 Ganjana na Srbiju...
...
Super, bravo. Uzivajte.odveo malo porodicu na bazen
nedelja dan za odmor
i treba da posalje kad vi Srbi bezite od motike ko djavo od krsta
fali nam jeftina radna snaga
dal ti znas da moj drug u citavom kraljevu ne moze da nadje 4 radnika bilo kakva da rade bilo sta u vocnjaku.
Samo hocete da lupate pecate po opstinama ili da gasterbajterisete po germaniji