Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Da li je radjen hormonski status? Da li je posetila ginekologa?Endokrinologa? Da li je pod nekim stresom?
Није тек треба да иде али зар од тога може да опада коса , мислим због крварења између циклуса
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je radjen hormonski status? Da li je posetila ginekologa?Endokrinologa? Da li je pod nekim stresom?
Tesko...ali kada bude uradila hormoski status znace preciznije.Kosa koja opada u krugovima obicno je usko vezana sa nervozom.
Ne treba icu u tu krajnost,osobe koje sam vidjala da imaju alopeciju nisu imale ni jednu ozbiljnu bolest.Bar u ovih 14 godina koliko radim...![]()
Marina citirala sam poruku gde je korisnik ostavio svoj mail,pa mozes tako da mu se obratis da ti da informacije o proizvodu koji je koristio,ne verujem da ce se on skoro ovde pojavljivati...![]()
Obracam se zabrinutoj majci,a i svima kojima je potrebna pomoc za alopeciju mogu vam pomoci javite se porukom.
Poštovani,
Molim najljubaznije Lanu 123 da mi odgovori na ovu poruku.
Imam djevojčicu koja sada ima 6 godina.
Kada je imala 3 godine dijagnosticirana joj je alopecia areata.
Molim Lanu 123 da mi odgovori gdje se može nabaviti Ayurveda ulje.
Sada trenutno djevojčica ima na glavi puno malih i velikih kružića.
Zabrinuta majka,
Vazi.
Tesko...ali kada bude uradila hormoski status znace preciznije.Kosa koja opada u krugovima obicno je usko vezana sa nervozom.
Ovako je kod mog muza. Nervoza i stres su okidaci kod njega. On je koristio sampon, reklamira se na TV i za mesec ipo dana pecata bez kose nije bilo.
Ovako je kod mog muza. Nervoza i stres su okidaci kod njega. On je koristio sampon, reklamira se na TV i za mesec ipo dana pecata bez kose nije bilo.
I ja imamproblema sa alopecijom na pecate prvo je krenulo na bradi a sada i na kosi . Mogu li dobiti ime tog sampona na pp bio bih vam zahvalan . Pozdrav!Upravo htedoh da napisem, ali dobro je da si ti to ucinila...Mome kumu je za veoma kratko vreme pomoglo, sad neka pogledaju tu reklamu (ne znam da li sme da se ovde ostavi) ali, jedno je tacno: Od mnogih uzroka, postoji vazan faktor: Veoma jak stres. Za vreme bombardovanja (tad jos nisam imala dete) meni je kosa opadala u pecatima, to je bilo strasno. Otisla sam kod lekara, tada sam dobila neku tecnost (ne mogu da se setim sad) i mazala opala meste. Sest meseci posle prestanka bombardovanja, kosa je pocela da nice. Dakle, to je jedan od bitnih faktora.