L
li
Gost
molim vas recite mi ako znate naziv leka za lečenje alopecije odnosno opadanje kose na pečate i da li se to može uopšte izlečiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jimmy78 bas mi je drago sto si resio svoje probleme ali preporuke takve vrste nisu dozvoljene na forumu.jimmy78:Pretrazujuci forum naisao sam na iste probleme koje sam i ja nekada imao sa alopeciom i opadanjem kose. Zelim da podelim sa Vama moje iskustvo . Godinu dana sam bio bez kosedok nisam upotrebio jedan preparat koji je delovao posle sedam dana i kosa je pocela da mi se vraca :-) . To mi se desilo `95 godine i do danas mi kosa nije vise opadala. Rado cu Vam preporuciti ako nekog interesuje.Rec je o prirodnom preparatu bez ikakvih kontraindikacija. Vec sam ga preporucivao nekim prijateljima i bio je uspesan u 100% slucajeva.
Normalan gubitak kose je 100 dlaka dnevno.Jeli kod tebe to prevazilazi ovaj broj?tiportoinafrica:vec neko vrijeme mi uzasno opada kosa..mislila sam, 'oce to s jeseni..medjutim, to samo dobija na intenzitetu..kosa mi opada bukvalno u pramenovima!! iz korijena..
imala sam izuzetno jaku i zdravu kosu..ne znam sto se desava!
napominjem da imam 21 godinu,zdravo se hranim..mislila sam da je mozda nedostatak nekog vitamina ili tako nesto...mozda i da napomenem da vec 5 mjeseci nijesam shishala kosu jer sam kao nesto u tripu da imam dugu kosu.
stavljala sam raznorazna "domaca" pakovanja..maslinovo ulje,med..ampule alfa parf (talijanske, ulje od sjemenki lana) i nema poboljsanja..pomagajte!!
molim vas da me posavjetujete jer ovo poprima katastrofalne razmjere i ne znam sta da radim!!
hvala svima
Traheolog?dr.koki:Najbolje bi bilo da se prosetas do nekog dr-a po mogucstvu dermatologa, pa da te on dalje uputi kod endokrinologa na analize, ili ako u nasoj zemlji postoji traheolog da te uputi kod njega. A bas i nije pametno da sad stavljas te ampule dok se ne otkrije uzrok. Mislim da bi onaj pregled kose mikrokamerom(koji toliko reklamiraju) mogao da doprinese otkrivanju uzroka opadanja kose ako ne i da ga otkrije. Ali nemoj molim te nista na svoju ruku, niti babskim lekovima.