Lek za mamurluk

Kao da mi je neko zario ruku u utrobu i istumbao sve jebene organe, a potom istom krvavom šakom zgnječio mozak alkoholom nagrižen, iskopao oči i vratio ih natrag nespretno, zabo pijuk u čelo i ostavio da tu stoji.

- - - - - - - - - -

naravoučenije, ovom mamurluku leka nema

Probaj da popiješ veću količinu vode neposredno pred spavanje. Bar pola litre ako možeš.
Mada verujem da ti to može predstavljati problem jer se napijaš od piva, pa uneti još bilo kakvu tečnost posle je muka po sebi, al' probaj :lol: Možda će ti mamurluk biti podnošljiviji.
Ja sam upravo zbog nepraktičnosti piva prešao na žestinu, rakija je kudikamo zahvalnija kada je u pitanju digestivni trakt, ne piša ti se mnogo jer ne unosiš mnogo tečnosti ionako, a i, ono, ukusnije je :malav: Pivo sad pijem kao drugu, treću opciju.

Ma znam za to, problem predstavlja kad se onda probudim na pola sna jer moram da pišam :mrgreen: Ne rokam ni ja sad pivo kao primarno kad izađem negde, sad se ustalilo to da pijem žestinu, a posle pređem na pivo :mrgreen:
Sinoć je vinjak bio u pitanju, gasio guaranom, a posle na pivo prešao. I shvatio sam, naravno, zašto ne smem piti vinjak - rupčaga u sećanju, kao ebeni meteor da je udario mozak. Ne sećam se pola večeri xD I naravno, napravih neko njesra, samo što nije toliko veliko ko prošli put kad sam pao na beton i razbio glavu :lol:

Meni je već navika da pored kreveta držim flajku vode, dehidracija jeste glavni neprijatelj ali ipak i pored toga dosta drugih faktora utiče na stvaranje mamurluka. Kao moje famozne kombinacije, na primer xD
Pravim dobru podlogu pre opijanja jednim burekom sa mesom, ali ebiga, sinoć mi ni to nije pomoglo :D

Ne postoji lek kad se pretera , ja sve probavao ,jelo , vitamine , brdo vode ,voća , kiseline , čak i one ruske tablete baš za to i ne pomaže ... jedino mi pomaže da ujutro zveknem 2 kafetina i neki bensedin , bromazepam , rivotril ili neko slično sranje za spavanje , pa se onda prespava onaj najgori jutarnji udar i smiri glavobolja.
Edit :2 kafetina i bar 2 bromazepama ili slične neke radosti , naravno flaša vode pored kreveta se podrazumeva,al ne lokati ko stoka na silu , nego tek da se smiri žeć i dehidrataticija .
Uglavnom prolazi kao rukom odneseno , jes da ste malo blentavi i usrani kad konačno ustanete ,al bol , drhtavica i anksioznost su gotovo sigurno zalečeni,a rane na duši i mozgu ****** .

Poslednja izmena:
Čovek ne može biti istovremeno i pripit i mamuran. Na svaki mamurluk treba popiti polako jedno ili dva piva i mamurluk se ne oseća. oseća se samo lagana pripitost što je svakako bolje od mamurluka. ko ne može da popije pivo neka popije mleko da se ublaže tegobe u želudcu. mleko mora biti hladno, nikako toplo.

Moj ortak je posle jedne opake noći popio jedno pivo čim je ustao, i uz to jeo čips. Posle kad je počeo da kuka da mu je još gore, i kad sam sprdao što je pio od rane zore on uze da krivi čips, kako nije pivo krivo :rotf:

U poslednje vreme ne pijem mnogo,nesto sam smanjio drasticno,posvetih se nekim stvarcicama pa sam proredio izlaske.Ali nikad nisam imao problem sa mamurlukom osim u nekim ekstremnim slucajevima,veci mi je problem bio kad izadjem i nema me kuci 3 dana pa postanem malo dezorijentisan od pijancenja.

Back