Lek za mamurluk

Izvalio sam kako je najbolje cirkati ( mislim na zestinu,znaci rakija,vinjak viski) juce na svadbi.
Prvo se drmne jedna odmah. Posle kada se zamezi drma se jos. Paralelno sa picem cirkati kocu. I bez preterivanja sa cigaretama. Na taj nacin mogu da popijem mnogo vise...

ja retko imam problem s mamurlukom, srecom. iako stalno pijem pivo i dunju istovremeno. ali me neizostavno boli glava od Jelena sugavog, i uvek pustim da prodje sama od sebe, mada cu sledeci put da isprobam neke od ovih metoda, bas me zanima pale li :D

Odvojeno.. ili rokaš podmornicu? :mrgreen:

odvojeno :D podmornicu sam par puta, ali sa sljivom.. ne secam se ishoda (: ne znam kako sam mogla da pijem tu radzu uopste, sad nema sanse. mada, nije lepa ali dobro me odradila svaki put.. a pre nekoliko vikenda sam pila spricer, pa pivo i rakiju i nije mi bilo muka, sutra isto nista. al zato sam se u subotu napila od nekoliko piva :D nema pravila

odvojeno :D podmornicu sam par puta, ali sa sljivom.. ne secam se ishoda (: ne znam kako sam mogla da pijem tu radzu uopste, sad nema sanse. mada, nije lepa ali dobro me odradila svaki put.. a pre nekoliko vikenda sam pila spricer, pa pivo i rakiju i nije mi bilo muka, sutra isto nista. al zato sam se u subotu napila od nekoliko piva :D nema pravila

Nije bilo muka ali je bilo sve ostalo. :lol:

Ja sam se najgore do sada ušikao od piva, ništa drugo nisam pio, samo rogonju.

Jelen je posran postao a takav sam obožavalac bio. Sad sam u nekoj izgubljenoj ravni gde ne znam ni sam koje mi pivo najviše odgovara. Lowenbrau je kul ali nema ga svugde, a i samo na limenku naletim. Lav zna da bude očajan takođe, Zaječarsko ostavlja gadan ukus u ustima a i slab je ko kisela voda, Nikšićko je i ovako govnjivo ali flaširano upropastiše potpuno - kao metal tečni da pijem. Meh, točeno je keva kad se pogleda ali ebiga, nemam kući točilicu :mrgreen:

Pošto je teško sprečiti omladinu da se opija, ipak nam preostaje da se lečimo, pogotovo kad se pretera pa nakon čudesne blackout noći dođe sutrašnji hengover.

Tako sam ja sinoć podosta popio a malo jeo pre toga pa danas kao da imam ogromnu bundevu na vratu a ne glavu... još me i leđa bole jer sam nosio neku bičarku na njima, majku joj božju jeste petite al ubi me. U fazonu "Im too old for this shiznit" :mrgreen:

elem, ebo digresije da pređemo na stvar. Šta je po vašem mišljenju, a i za vas same najbolji lek za mamurluk?

Prvenstveno je najbolja preventiva - znači: pun želudac i dobra hidracija. Negde sam čitao kako bi trebalo po čašu vode popiti na svako pivo što je opet retardirano, i ovako jetra samo vergla :mrgreen: Dosta vode pre i posle je bitno. Kod mene su česta buđenja tokom noći zbog dehidracije ali zato obično imam flajku vode pored sebe.
Onda, kad je nemoguće sprečiti, onda moramo ono drugo da praktikujemo, lečenje. Šumeće tablete meni pomažu, kilo vitamina i tih srranja, pa nadomesti ono što izgubih :D
Dobar doručak ali nešto lagano... kafu treba izbegavati, ja sam primetio kako me nekad baš nakon kafe ošine glavobolja. Bolje čaj. I, nakon piva je tako neverovatno olakšanje kad se dobrano iserem :mrgreen:

Mamurluk je genetski uslovljen, tako da leka nema... pij kiselu i moli se Bogu ako si vernik.
P. S. Ujutru kad se probudiš izbegavaj tu istu WC šolju i dobro iseravanje, prosto da ti glava ne eksplodira od tolikog pritiska.

Сивка, имаш много готивну репутациону моћ. :twisted:

Тема - парадајз чорба. Препоручујем и црни лук као делотворно средство за отклањање мамурлука,
с тим што се он не једе, него ставља под нос.

redovno me pukne, ne boli me glava i nije mi toliko muka koliko se nekako osecam malaksalo i sklj
sad u nedelju voda i svez vazduh kao lek, manje cigareta i nema problema
mada sama pomisao na noc pre toga mi bude dovoljna da kazem da je vredelo..nedelja je ionako dan za krmacenje

Fizički rad zna da pomogne :lol: Tako ja tokom leta nisam ni imao neke boljke od alkohola(osim onomad kad sam se razbio na jezeru i sjebao vilicu xD ali dobro, nuspojave su svakojake)... ustanem ujutru pomalo dezorijentisan, roknem politru vode i pravo u plastenik. Ono sunce kad udari kroz najlon opali me tako da kroz znoj izađe sav preostali alkohol :lol: Gaawd koliko mi nedostaje leto :rida:

Leti je najbolji lek za mamurluk lubenica. Najedes se toga kao vepar,em ti ublazi kiselinu u zeludcu,em te hidrira i nadoknadi vitamine.
Uglavnom se pošteno iskenjam, i nalijem vodom, jer mi organizam traži, i posle je sve okej :mrgreen:
Jutros testirano.
1z3wiv7.png

Back