Lek za erekciju.

I ja na odgovor sa tvoje strane
Kamaele ti nisi samo saljivcina vec si izgleda i lenstina. Da si odvojio samo NEKOLIKO minuta i procitao KAKO SE bruceloza prenosi ne bi ni postavljao ovakva besmislena pitanja. Naravno da NEMAM brucelozu (a zasto to 100% tvrdim razjasnice ti se kad potrosis tih nekoliko minuta na citanje o nacinima zarazavanja brucelozom- to ipak moras sam da uradis) . Inace, ako te bas zanima - moja telesna temperatura je godinama oko 35,5 stepeni (mada je to potpuno nebitno za ovu temu).A sad mi lepo kazi i prestani da tako smesno vrdas ovo sto sam te vec pitao - 1) Zasto implicitno ljude nagovaras da pomocu mesa, sira, jaja, kobasica i sl. resavaju probleme slabe erekcije ( preko price o argininu kojima ove namirnice obiluju) i 2) Sta je to DISAJNI OKSID-tvoj hit termin ??? Hajde Kamaele, znam da ti to mozes... Ipak si ti zvezda ovog foruma iako kao NAVODNI veganski strucnjak (visoko obrazovan o veganskoj ishrani sa sajtova Tabloida, Kurira i Youtube-a i sl.visokostrucnih *ustanova*) propagiras slaninicu i kobaje za jacanje erekcije

Poslednja izmena:
Ne znas da li imas ili nemas jer kada dodje do epidemije brucele to se krije, a jedan od simptoma je povisena temperatura. Kako si mesojed a brucela se prenosi sa zivotinje na coveka ishranom mesom i pijenjem mleka, a imao si temperaturu vise puta jer ti metabolizam kao kod svih mesojeda slab, pa zakacite svake sezone grip (sezonski) i po vise puta, ti ne znas da li je temperatura klasicna ili si pokupio bakteriju brucela.

Evo ti i jasan dokaz. Dok coveku nisu otkazali svi organi u KBC se sumnjalo na grip.

http://www.kurir.rs/planeta/misteri...ta-mira-mu-otkazali-svi-organi-clanak-1665899

Ne znas da li imas ili nemas jer kada dodje do epidemije to se krije, a jedan od simptoma je povisena temperatura. Kako si mesojed a brucela se prenosi sa zivotinje na coveka ishranom mesom i pijenjem mleka, a imao si temperaturu vise puta jer ti metabolizam kao kod svih mesojeda slab, pa zakacite svake sezone grip (sezonski) i po vise puta, ti ne znas da li je temperatura klasicna ili si pokupio bakteriju brucela.

Mozemo ovako da se zevzecimo jos po 150 postova svako od nas ali budi svestan da ja NECU ODUSTATI - tj. da ti te forice sa skretanjem teme nece proci. Ne znam zasto to pokusavas opet kad sam ti vec na to ukazao prosli put (kad sam ti isto pokazao da si teski diletant u pitanjima ishrane u vezi one tvoje prosle gluposti - *POLIZASICENIH* MASNIH KISELINA.)Ako zelis mozes da se koprcas kao i tada-samo ce se citaoci ove rasprave jos vise uveriti kolko nemas pojma.Tako da mislim da je bolje da se manes *corava posla* i umesto naivnog *prebacivanja loptice* na to da li ja imam ili nemam brucelozu, kakav je moj metabolizam (ha ha pa ti ne razlikujes ni pojam metabolizam od pojma imunitet), kakva je moja temperatura i sl. glupiranja (tvojih *vadjevina*) odmah odgovoris na ono sto te pitam vec vise puta ( a pitacu te ,naravno, sve dok ne odgovoris bez obzira na tvoja vrdalamanja). Dakle, odgovori (i pokazi svoje blistavo znanje steceno na Kuriru, Tabloidu i sl.) na pitanja koja cu ti postavljati sve dok ne odgovoris ILI DOK NE PRIZNAS DA NE UMES DA ODGOVORIS. 1) Zasto implicitno ljude nagovaras da pomocu mesa, sira, jaja, kobasica i sl. resavaju probleme slabe erekcije ( preko price o argininu kojima ove namirnice obiluju) i 2) Sta je to DISAJNI OKSID-tvoj hit termin?

Bavljenje korisnicima umesto temom predstavlja fascinaciju istim.

Losa cirkulacija moze uticati na seksualnu funkciju kod muskaraca i zena.
Da se to ne bi desavalo u ishrani koristiti: djumbir, cili papriku, zacine kao sto je kari, senf seme, vasabi, ginko orahe, korenasto povrce. Izbaciti meso.

Izbor hrane: laneno seme, laneno ulje, orasi, tofu, semenke konoplje, pasulj, maslinovo ulje.
Omega 3 su protiv starenja, potrebne za dobro srce i zdravlje mozga. Omega pojacava ukupno raspolozenje, uvodi hormonalnu ravnotezu, pojacava seksualno raspolozenje.

Bavljenje korisnicima umesto temom predstavlja fascinaciju istim.

.
Potpuno tacno, dakle manuo si se trolovanja o tome da li ja ili neko drugi ima ili nema brucelozu sto je van teme pa ces mi sad valjda odgovoriti ( i FASCINIRATI nas svojim blistavim znanjem) na ona 2 pitanja - koja imaju veze sa temom .
1)Zasto implicitno ljude nagovaras da pomocu mesa, sira, jaja, kobasica i sl. resavaju probleme slabe erekcije ( preko price o argininu kojima ove namirnice obiluju) ako vec tvrdis da si navodni vegan. To je prilicno apsurdno i kontradiktorno za jednog vegana. Ili ti u stvari i nisi vegan (u sta sve vise pocinjem da verujem)???
2) Sta je to DISAJNI OKSID-tvoj hit termin?
Hajde Kamaele prosvetli nas konacno. Ili ces opet da *ne primetis* ova desetak puta ponovljena pitanja pa cu te na to ponovo podsecati posle svakog tvog sledeceg posta na ovoj temi

Momci, kada će te prestati sa svađom i lepo izložiti svoje probleme sa erekcijom, malo detaljnije, u dve tri rečenice. Ima neko ko bi možda pomogao, ko ima iskustva u vezi ovih problema.

Jasno je da problemi ove vrste izazivaju pojačanu nervozu i agresiju. Mogu da zamislim koliko to frustrijajuće deluje na vas. Frustracija se prosto oseća u vašim komentarima.

Dajte da rešimo jednom taj problem ljudi.

Tema je jako aktuelna, mislim da nema muškarca koji se kroz život nije susreo sa ovim problemom. Mnogi bi da saznaju nešto korisno od nas ovde na forumu.

A šta ste vi u stvari uradili sa temom? Pretvorili je u ring.

Treba bre da vas je sramota. Pa vi predstavljate jedno, da kažem mlađe lice Srbije. Svet vas posmatra ljudi. Posmatra i donosi zaključke o nama. Šta će zaključiti ?

Da li je moguće da smo stvarno najgluplja nacija u Evropi, braćo moja mila?

Bio si ok jer si bio mlad i organizam moze da se bori. Ali da je to bolje od veganskog rezima, daleko od toga. Sam si pisao da si razboleo kada si izasao na sneg.
Uostalom, ljudi koji jedu meso hodaju u carapama, papucama, cipelama i cizmama. Mi u stanu zimi hodamo bosi i nije nam neprijatno, jos manje ce nam nesto biti ako svaki dan izadjemo bosi na dvadeset minuta, bilo napolju suvo, kisa ili sneg. Vama to jeste problem jer ste slabi. Zato u stanovima imate tepihe i satenske posteljine.

nisam se celicio, odraso sa babom i dedom, oni mrzljivi ljudi, sporet, drva, nisu nas pustali bose na pod zimi
a to o snegu sam ko dete pisao, jer sam ustao u 7 a doso posle 12 sati, u tankim carapama, farmerke kad je baba skidala pukle su od leda, i dobio temperatur, telo deteta ne podnosi 12 sati u snegu bez posledica

T bilo ranije, govorimo o sada. Nosite carape i hodate po tepisima jer su meki, neprijatno vam bosom nogom na pod iz prostog razloga - jedete piletinu bogatu ftelatima, koji nepovoljno uticu na seksualni nagon pa cak i daju manji organ, a sama piletina izaziva psihofizicku slabost pa je i logicno da vas svake godine pukne grip i da bosom nogom ne mozete na povrsinu jer bi vas za pola sata uhvatila prehlada.

Da jedete zivu hranu a na prvom pravilnu biljnu, uravnotezili bi i telo i duh.

Vidim da su ti ucitelji Miroslav Sajber-Mikan kriminalac i Sladjana Velkov - koju ne moze da locira policija ovih dana haha.
Oboje su promoteri raw veganska ishrane, sangejzinga, bosonogog hodanja i jos gomilu gluposti. Njihov kolega Madic vec odrobijao zbog MMS otrova koje prodavao kao cudotvorni lek.

Evo prijatelju od kakvih ti ljudi crpish zivotne filozofije :

VELIKA PREVARA: Prikačite se na uzemljivač i vratićete se u prošle živote
http://www.kurir.rs/velika-prevara-...i-vraticete-se-u-prosle-zivote-clanak-1296925

POBEDA KURIRA: Pao sajt za prodaju „uzemljivača tela“!
http://www.kurir.rs/pobeda-kurira-pao-sajt-za-prodaju-uzemljivaca-tela-clanak-1298681

A zbog tvojih istocnjackih veganskih promotera imamo sada epidemije Morbila jer zagovaraju antivaxerske lobije i paranoisu roditelje.
Ma treba da nam se ponovi Variola vera. prirodna selekcija.

Uhapšen Vladimir Madić vodja verske sekte Ordo Templi Orijentis

http://www.vesti.rs/Estrada/Uhapsen-Vladimir-Madic-vodja-verske-sekte-Ordo-Templi-Orijentis.html

Da Radovane jesmo glupi kao nacija, slazem se sa tobom.

Poslednja izmena:
Vidim da su ti ucitelji Miroslav Sajber-Mikan

Jel tebi dobro, kakav sajber mikan?

Zivu hranu jede nekoliko stotina ljudi u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Ako neko izbaci klip na tjub o bosonogom hodanju to po tebi znaci da je on ucitelj drugima?
Drugi nemaju zdrave pameti pa nisu hodali za zivota bosi i uvideli blagodeti takvog hodanja?... crni covece, pojedi papir na kojem pise da si psiholog, smesta.

Nisam mesar, ne znam.

Jos gore, ti si potrosac. Valjda je tebi prioritetnije da znas sta jedes nego mesaru.

- - - - - - - - - -

Ne mogu da verujem, pises na zdravlju o hrani mesecima, a ne znas sta jedes?!
Svoje neznanje o namirnicama koje unosis u svoj organizam opravdavas time da je to posao mesara? Auuu....

Znaci, i dalje ne osecas gram sramote sto si napisao "disajni oksid"?

Disajni oksid :rotf:

Disanjem dolazi do povecanja azot oksida (zagadjivac) i disajni oksid je stavljen u zagradu u onom postu koji nisi shvatio, cime dokazujes slabiji IQ zajedno sa drugarom zmajem koji se ponadao da je nasao gresku, pa sav srecan danima navodi kako ceka na odgovor sa moje strane da mu pojasnim sta mislim pod oksid disanjem.

Oksid je aluzija na one koji disanjem udahnu azot iz anal creva, ja se nadam za sada samo ishranom.

- - - - - - - - - -

Na sledece odgovore necu odgovarati ukoliko nisu vezani za temu jer ne zelim da spamujem. Ako imas neke nedoumice u vezi potencije, postavi pitanje i dobices odgovor.

Oksid je aluzija? Mesamo malo nauku i umetnost? Tvoje objasnjenje je potpuno besmisleno. Izraz disajni oksid nema nikakvo znacenje za bilo koga na svetu osim za tebe. Besmisleni neologizmi su karakteristicni za shizofreniju.

Oksid je aluzija? Mesamo malo nauku i umetnost? Tvoje objasnjenje je potpuno besmisleno. Izraz disajni oksid nema nikakvo znacenje za bilo koga na svetu osim za tebe. Besmisleni neologizmi su karakteristicni za shizofreniju.

Riječ koju autor koristi u zagradi, kada hoće da njegov zvanični tekst (van zagrada) zadrži ozbiljan i politički korektan ton,
a da pri tome čitaocima jasno da do znanja na šta aludira, tj. šta je pravi smisao njegovih riječi. Time se dobija komičan efekat, jer se aluzija po pravilu nikad ne otkriva direktno.

http://vukajlija.com/citaj

Riječ koju autor koristi u zagradi, kada hoće da njegov zvanični tekst (van zagrada) zadrži ozbiljan i politički korektan ton,
a da pri tome čitaocima jasno da do znanja na šta aludira, tj. šta je pravi smisao njegovih riječi. Time se dobija komičan efekat, jer se aluzija po pravilu nikad ne otkriva direktno.

http://vukajlija.com/citaj

Nisam doveo u pitanje znacenje reci aluzija nego tvoj los pokusaj da se izvuces iz neprilike kad se pokazalo da veze nemas sa stvarima o kojima pricas kao guru.

U kakvoj sam ja vezi sa OTO i preparatom MMS?

Hocu da kazem da svi ti ljudi zagovaraju sve netacne stvari i sve je to jedan veliki kos, pa da znas odkle dolaze i neke stvari koje ti zagovaras (raw vegan ishrana i ko zna sta jos volis da verujes i promovises).

Svi oni to isto pricaju. Mada se ti najvise drzis veganstva, ali meni je dovoljno kada vidim ko sve promovise sve te stvari, veganstvo je samo vrh ledenog brega. Kada saberes 2+2 vidis odakle sve te stvari dolaze i zasto dolaze, sta im je cilj da postignu.

Cudi me da nisi istrazio veganstvo malo dublje. Nisu to Srbi izmislili niti Evropljani.

Za ostalo sto pises sa mikelom - A zasto mislis da Mikelo ili ko vec mora da zna sta je kulen, kakos e pravi pakuje? Pa ni ja to ne znam, ali to i NE JEDEM. U tome je velika razlika. Ako nesto ne znas, ne znaci ni da automatski to jedes.

I nikada mi nisi odgovorio zasto nas nazivas mesozderi/mesojedi a ne svastojedi. Mi nismo mesozderi/mesojedi jer ne jedemo samo meso. Mi jedemo puno toga.
Nije fer da se koriste tako neke fore koje udaraju na emocionalnost citaca i da krive istinu. Nismo mi mesojedi/mesozderi, mi meso toliko i ne jedemo koliko vi pricate i kako predstavljate. Nemaju ljudi i novca za meso, a niko toliko i ne promovise najgore vrste mesa i mesne preradjevine.

Tako si skoro zloupotrebio clanak a to volis stalnod a radis - pisalo je nesto u vezi sa rizikom za "mesne preradjevine" a ti si napisao - evo rizik jedenja MESA, i vesto zamenio termin "mesna preradjevina" sa mesom.

Ja to ne jedem, kao i vecina ljudi koji nisu vegani a paze na svoje zdravlje, a oni koji jedu nemaju novca za nesto bolje od pastete, ljudi butaju po kontejneru covece.
I od previse voca mozes uneti previse secera jer se on najvise i sadrzi u njima i ostetiti zdravlje svoje, pogotovo uvece kada se jede, tako je isto i sa ostalim namirnicama.

Ono sve sto pises za holesterol, srce, napade, zdravlje, umiranja - to sve vazi za BOLESNIKE a ne za zdravog coveka.
Naravno da postoji rizik da srcani bolesnik sa protiskom ubode mozdani udar kada jede prasetinu sa svadbi ili slavi previse i nekontrolisano + alkohol i cigare i sve zivo, ali to ne znaci da svi zdravi ljudi trebaju postati vegani i da ne smeju da popiju casu mleka ni 1 u 3 meseca.

Sta ima lose popiti casu mleka 1 mesecno? Svako ko kaze da je to lose ne zeli da naucni nesto postigne nego da ti naturi neku dogmatsku religiju sa odr. pogledima na svet i ogranicenjima vlastite slobode odabira.

Pa zašto bre ljudi ovako jednu jako interesantnu temu oteraste u ćorsokak.

Dajte da razgovaramo o UZROCIMA NASTANKA EREKTILNIH PROBLEMA. Tema može biti jako jako zanimljiva za mnoge, kako učesnike tako i kibicere.

IZLAZITE VIŠE IZ TOG RINGA BREEEEE.

Ok ok, u pravu ste za offtopic. Necu vise da oftopikujem da me ne kazne. Nastavicemo na nekoj drugoj temi, u pravu je Radovan, ne zanimaju me puno teme o erekciji.......

Da ne razvodnjavamo onda dalje i otezavamo ljudima koji imaju problema kako zdravstvenih, tako i psiholoskih i socijalnih jer to zatvara pun krug nemogucnosti.

Back