U kakvoj sam ja vezi sa OTO i preparatom MMS?
Hocu da kazem da svi ti ljudi zagovaraju sve netacne stvari i sve je to jedan veliki kos, pa da znas odkle dolaze i neke stvari koje ti zagovaras (raw vegan ishrana i ko zna sta jos volis da verujes i promovises).
Svi oni to isto pricaju. Mada se ti najvise drzis veganstva, ali meni je dovoljno kada vidim ko sve promovise sve te stvari, veganstvo je samo vrh ledenog brega. Kada saberes 2+2 vidis odakle sve te stvari dolaze i zasto dolaze, sta im je cilj da postignu.
Cudi me da nisi istrazio veganstvo malo dublje. Nisu to Srbi izmislili niti Evropljani.
Za ostalo sto pises sa mikelom - A zasto mislis da Mikelo ili ko vec mora da zna sta je kulen, kakos e pravi pakuje? Pa ni ja to ne znam, ali to i NE JEDEM. U tome je velika razlika. Ako nesto ne znas, ne znaci ni da automatski to jedes.
I nikada mi nisi odgovorio zasto nas nazivas mesozderi/mesojedi a ne svastojedi. Mi nismo mesozderi/mesojedi jer ne jedemo samo meso. Mi jedemo puno toga.
Nije fer da se koriste tako neke fore koje udaraju na emocionalnost citaca i da krive istinu. Nismo mi mesojedi/mesozderi, mi meso toliko i ne jedemo koliko vi pricate i kako predstavljate. Nemaju ljudi i novca za meso, a niko toliko i ne promovise najgore vrste mesa i mesne preradjevine.
Tako si skoro zloupotrebio clanak a to volis stalnod a radis - pisalo je nesto u vezi sa rizikom za "mesne preradjevine" a ti si napisao - evo rizik jedenja MESA, i vesto zamenio termin "mesna preradjevina" sa mesom.
Ja to ne jedem, kao i vecina ljudi koji nisu vegani a paze na svoje zdravlje, a oni koji jedu nemaju novca za nesto bolje od pastete, ljudi butaju po kontejneru covece.
I od previse voca mozes uneti previse secera jer se on najvise i sadrzi u njima i ostetiti zdravlje svoje, pogotovo uvece kada se jede, tako je isto i sa ostalim namirnicama.
Ono sve sto pises za holesterol, srce, napade, zdravlje, umiranja - to sve vazi za BOLESNIKE a ne za zdravog coveka.
Naravno da postoji rizik da srcani bolesnik sa protiskom ubode mozdani udar kada jede prasetinu sa svadbi ili slavi previse i nekontrolisano + alkohol i cigare i sve zivo, ali to ne znaci da svi zdravi ljudi trebaju postati vegani i da ne smeju da popiju casu mleka ni 1 u 3 meseca.
Sta ima lose popiti casu mleka 1 mesecno? Svako ko kaze da je to lose ne zeli da naucni nesto postigne nego da ti naturi neku dogmatsku religiju sa odr. pogledima na svet i ogranicenjima vlastite slobode odabira.