petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Za Rekobu sam mozda subjektivan da pripada ovom drustvu...po talentu da ali...brate ako je ikad postojo igrac koga je bolilo uvo za fudbalom profesionalizmom a da nije pravio skandale to je on to je takav lelemud koji je uvek imo izgovore zasto ne trenerira takav nespreman se zbog toga stalno povredjivo...ali kada oce mogo je sve apsolutno sve tehnika vrhunska prodor vrhunski preged igre sut da te ubije projektil...prekidi vrhunski...brz ma apsoutno sve...savrsen...bio je ljubimac moratija kao dejo berluskonija samo sto je dejo ziveo za velike utakmice...a ovome nito nije bilo puno vazno nikad nisi znao na cemu si...mozes misliti kako je bilo trenerima snjim....jednom sam reko za njega da je propali talenat al su me mnogi napali ovde jer je on na papiru imo karijeru sasvim solidnu...ali spram talenta on fudbalu nije dao ni 30% sto je trebo tolko je dugo bio u interu zbog moratija a bolilo ga je uvo naravno imo je pregrst sjajnih utakmica za tolko dugo vremena u interu i velikih utakmica je bilo...ali sve je to malo za ono sto je on trebo biti a mogo je biti najbolji igrac sveta...
Rekoba na debiju za Inter...
``Covek poteza``zbog takvih se ide na stadion bez obzira da li je tvoja ekipa pobedjuje ili gubi.