Legende fudbala

Za Rekobu sam mozda subjektivan da pripada ovom drustvu...po talentu da ali...brate ako je ikad postojo igrac koga je bolilo uvo za fudbalom profesionalizmom a da nije pravio skandale to je on to je takav lelemud koji je uvek imo izgovore zasto ne trenerira takav nespreman se zbog toga stalno povredjivo...ali kada oce mogo je sve apsolutno sve tehnika vrhunska prodor vrhunski preged igre sut da te ubije projektil...prekidi vrhunski...brz ma apsoutno sve...savrsen...bio je ljubimac moratija kao dejo berluskonija samo sto je dejo ziveo za velike utakmice...a ovome nito nije bilo puno vazno nikad nisi znao na cemu si...mozes misliti kako je bilo trenerima snjim....jednom sam reko za njega da je propali talenat al su me mnogi napali ovde jer je on na papiru imo karijeru sasvim solidnu...ali spram talenta on fudbalu nije dao ni 30% sto je trebo tolko je dugo bio u interu zbog moratija a bolilo ga je uvo naravno imo je pregrst sjajnih utakmica za tolko dugo vremena u interu i velikih utakmica je bilo...ali sve je to malo za ono sto je on trebo biti a mogo je biti najbolji igrac sveta...

Rekoba na debiju za Inter...

``Covek poteza``zbog takvih se ide na stadion bez obzira da li je tvoja ekipa pobedjuje ili gubi.

Rekoba u svom stilu opusteno...pa onda 'ma odoh kraja ustvari' pa kad ubrza...:worth:
Ma svaka cast zlatanu jeste majstor ali...jedno je dati gol necu bredi ili koje vec...
pa pogledaj sta je Dejo napravio manchesteru u engleskoj pa ono je nevdjena dominacija ponizenje...ko da su deca...
Dejo u milanu na klupi a na terenu gulit van basten rajkard kaze "E moj Bobane ovi pojma nemaju" hahhahahahhahahahahhaha

Pa dobro ima tu istine.. mada je i on bio mladji.. a ovaj drugi je protiv reprezentacije Engleske...

Ma ja ne znam sta bi dao samo da sam ziveo tad da gledam Zvezdu devedes prve . I kakav je Mihajlovic bio u odnosu na te velikane Piksija,Savicevica,Prosineckog,Bobana...?? Jel Pedja Mijatovic mladji od njih??Po onome sto ja znam on je bio igrac boli glava..mislim ovako po pricanju sto sam cuo..Real Madrid i to... Koji je jos tu bio dobar...Pancev da... jel on samo u Zvezdi znao da igra dobar fudbal? Istvar koja mi nikad nije bila jasno kako je Pizon igro sa Mihajlovicem,Prosineckim,Pancevom i ostalima 91 kad je imo 40 godina . . .

- - - - - - - - - -

dobro djape i boban coban nisu igrali u zvezdi al ae . .

- - - - - - - - - -

I ovaj gol sto je dao Rekoba ebote za nacional pa koja je to liga, protiv koga je dao... realno jos tad klub iz druge lige holandije bi ih kasiro

- - - - - - - - - -

al ove golove na debiju u interu alal mu vera.. nema sta. majstorski

Kako bi ih kasiro klub iz druge holandske lige... leba ti?...to je Urugvajski derbi u celoj Juznoj Americi se uvek igro dobar fudbal o cemu pricamo bre...da zavrsim sam rekobom...obozovao sam ga i uvek sam dozivljavo ga opasnog iako ga je boli k za fudbalom manje vise...kazem subjektivan sam kad je on u pitanju...Zlatana kad gledam u polufinalu LS protiv reala barselone manchestera jos u interu nikad ga u tim utakmicama nedozivljavam kao opasnost gledaj i videces da nemoze da dodje do izrazaja...i kao takav u mojim ocima nikad nemoze biti velikan...
Nije Pizon igro 91 bre hehehheheh otkud ti to brate? nesto si pobrko...Pedja jeste nesto mladji kasnije je dozieo vrhunac u valensiji i u realu ljudi ga cesto porede sa sukerom al to nidje veze suker je bio klasican spic i samo to pedja je uglavnom igro u tandemu sa nekim malo povucenije...imo je strasnu tehniku mogo je loptu da ustopa ko niko osecaj za pas naravno bio je i gol igrac...tad krajem 90tih imo je strasnu reputaciju u svetu dobro ga pamtim mogo je da zalepi loptu za nogu prijemom izbaci dvojicu i onda kad im pobegne dva koraka pri najmanjem kontaktu je pado u realu su mu sve svirali u reprezentaciji ne bas malo mu je i slava udarila u glavu pa je znao da igra dosta non salantno a nemoze tako uvek pa je imo i losih partija dosta gde ga lopta neslusa...i nista nenapravi konkretno na terenu al se nadas i znas da moze jednim potezom resit utakmicu...a isto je cesto pado pa smo svi govorili samo pada ko na staklenim nogama...iskreno tad i piksi iz japana je bio broj 1 na terenu...

Mihajlovic je u zvezdi tad igro levu polutku ima dosta vise brzine i puco je od samopouzdanja dobar u oba pravca vrhunski prekid i slobodnjak kao i uvek...kad je doso u Italiju najbolju ligu sveta daleko najbolju u tom trenutku nisu znali sta ce snim prvo malo ko je imo takav sistem pa su pokusali na zadnjem veznom na levom beku ali nije to bas islo i on je izgubio na samopouzdanju...kasnije u sampodriji su ga stavili na stopera i miha njegov karakter bezobrazan jak ko bizon mlati plasi protivnika a na lopti odlican to je dobro izgledalo...da nije imo taj slobodnjak nikad nebi bio smatran extra igracem ali taj slobodnjak nije bio malo brate bio je najbolji na svetu zato su i morali pronaci mesto za mihu...

Pancev je pre dolaska u zvezdu tri sezone ranije osvojio prvenstvo sa Vardarom ako se nevaram trpo je nemilice u toj sezoni je vise dao golova nego sto je utakmica odigro...nasa liga je bila medju najboljim u evropi...u Zvezdi je potpuno sazreo postao najbolja klasicna 9ka u evropi tad u Zvezdi je odigro cini mi se 90 utakmica postigo 88 golova znaci trajo je u kontinutetu sve kad se sabreze Zvezda vardar imo je 5 6 sezona vrhunskog fudbala...on je malo stariji u inter je otiso imo je 28 29 pri kraju je bio iako je jos mogo dati.. i sa reputacijom najbolje 9ke u evropi neko ko je dokazan igrac ko je osvojio Kup Sampiona...A inter je igro neki cudan fudbal stvarali su malo sansi tako reci 'fudbal se radio u interu a ne igro' za ovoga to nije bio fudbal i nije mu padalo napamet da on juri odbrambene radi na terenu dosao sam kao najbolji napadac evropi daj mi loptu u 16 dacu gol sigurno....imo je jak ugovor pa se zainatio nije hteo otici kad ga je trazio Ferguson taj ugovor je nekako odradio tri godine malo igro jako i uzo pare...bio je vec i zasicen svega...imas intervju gde pancev prica o tome...
"Dodjem iz Zvezde koja igra fudbal pasovi centarsutevi pasovi u prostor i sad dodjes u Inter koji nema veze s fudbal sve nesto na o dur lupa loptu" Ma pancev je legenda ja Inter gotivim al koih **** nije Pancev imo kome sta da dokazuje...u najboljim godinama je zario i palio...

Pa otkud znam.. kontam da brazilski i argentinski klubovi tamo jedini lice na nesto.. i onaj penjarol jedino iz urugvaja sto je bio dobar pre 90 godina.. to znam iz montevidea :D haha

Mislim ne znam lupam gluposti... kapiram da kopa libertadores uglavnom uzimaju timovi iz brazila i argentine...

Ovo za Pizona sam se ja zesce istripovo . . . . .

Au kolko to samo zvuci nerealno iz ove perspektive... srpska liga medju najjacima u evropi...najbolji spic evrope igra u zvezdi...

citao sam skoro neki intervju panceva u novinama ali nije taj.. pitali ga kako mu se cini jovic.. kao dal moze da ga nasledi i te fore.. kaze dobar je mali gledao sam ga veliki potencijal..samo ima problem sto nema ko da mu namesta sanse.. kaze ja nisam imao tih problema..

Znam po nekim snimcima sa youtube..da pored zivog Adriana Mihajlovic izvodi slobodnjake... A Adriano bio medju par najboljih izvodjaca u svetu tada..secam se na pesu 2006 mu bila ocena za free kick 96,97 tako nesto..
Dobro je sto Srbija uvek ima nekog ludaka sto puca slobodnjak sa 35 metara i pogadja.. Mihajlovic,pa Deki Stankovic,pa Kolarov.. pa evo sad Andrija i Sergej...

Poslednja izmena:
Ma danas u svetu nemas majstora za slobodnjake eto Pirlo zna izvesti al ni on nije ta klasa kakavih je nekad bilo izvodjaca...Miha je bio najbolji da se razumemo Miha, Zuninjo, Bekam, Zola, Del Piero Rivaldo pa Rekoba...Pa nas Rambo Petkovic sigurno sam nekoga zaboravio...a danasnji klinci misle da kristijano izvodi dobro slobodnjake hahahhaha...da dodam za Mihu extra je izvodio prekide i imo odlicnu dugu loptu al je bio problem jedno vreme sto je samo zuvo duge na savu napred pa sta nam Bog da...

Upravu si... sad je Kolarov jedan od jacih po tom pitanju... I onaj Oskar iz Celzija ne izvodi lose dva ili tri puta sam ga gledao da pogadja sa 25 do 30 metara.. ali to je sve generalno jako slabo..

Auu Zuninjo Parambukano.. kad je taj mića zabiberi . . . Ronaldinjo i Roberto Karlos takodje medju par najboljih... i Adriano isto.

Ma danas u svetu nemas majstora za slobodnjake eto Pirlo zna izvesti al ni on nije ta klasa kakavih je nekad bilo izvodjaca...Miha je bio najbolji da se razumemo Miha, Zuninjo, Bekam, Zola, Del Piero Rivaldo pa Rekoba...Pa nas Rambo Petkovic sigurno sam nekoga zaboravio...a danasnji klinci misle da kristijano izvodi dobro slobodnjake hahahhaha...da dodam za Mihu extra je izvodio prekide i imo odlicnu dugu loptu al je bio problem jedno vreme sto je samo zuvo duge na savu napred pa sta nam Bog da...

Ovi danas nemaju pojma da izvode prekide,Miha je bio majstor tog zanata jedan od najboljih....Zunjinjo je isto bio majstor za slobodnjake,po meni cak bolji od Mihajlovica.
Lakoca s`kojom je postizao golove sa 30-35 metara je neverovatna....

11760157_968276146568255_2929221024829997867_n.jpg

:worth: Koliko je bilo uzivanje gledati ovog majstora i biti dete u doba ovakvih ljudina fudbalske igre.....neponovljivi stil....danas bre igraci ko da su svi na isti kalup pravljeni taktika je ubila fudbal, a ovaj covek je tada ubijao taktiku lucidnoscu, brzinom, kontrolom lopte, golovima, kretanjem, kreativnoscu....

Zidanov volej u protiv leverkuzena je
proglasen za najbolji gol u finalu LSa....

Veliki igrac, jos veci covek i gospodin.... :worth:

Mene više kopka zašto je Mađarska tako odjednom nestala s fudbalske scene.

Neđe se jedan Mađar javio s zanimljivim odgovorom. Revolucija u Mađarskoj je promjenila mnoštvo toga, a time i fudbal. Otjerali fudbalske zvijezde i zapostavili fudbal kao sport. Svoje trenere koji su tada bili najbolji u svijetu nisu vraćali u zemlju da rade s igračima i klubovima...

Ima na mozzartu sjajan clanak o ovome majstoru...najbolji zadnji vezni kojeg sam gledo...
kakav bezobrazluk od poteza....

- - - - - - - - - -

Taj njegov Real je poslednji koji sam gotivio.... posle toga postaju najmrza komercijala koji kupuju sve zivo...

Back