Legende fudbala

Splatt91, свака част на снимцима. Стварно је Роналдо био ЦАР. Невероватан дриблинг, а
није тако покретљив као Меси, и брз и јак као Роналдо.

430064_157716431039908_2105485875_n.jpg

Ko su ova dvojica salabajzera?

Splatt91, свака част на снимцима. Стварно је Роналдо био ЦАР. Невероватан дриблинг, а
није тако покретљив као Меси, и брз и јак као Роналдо.

o cemu ti pricas. Na ovo sam morao da reagujem, bez uvrede. On je brzi i jaci od portugalca a o pokretljivosti se da pricati. Da ne govorimo o povredama koje su ga u najboljim godinama sprecile da nas uveseljava jos stotinama maestralnih poteza i golova. Ne skrnavi najboljeg igraca svih vremena, ma da svaka cast i mesiju i ronaldu koji su zveri, ali mislim da nisu taj tip igraca kao r9 i ronaldinjo koji su madjionicari. Recimo i bergkamp koji je u rangu sa zizuom samo nije toliko medijski pracen.

paulo-2.jpg

Паоло Роси

Паоло Роси (рођен 23. септембра 1956. у Прату) је бивши италијански фудбалер који је играо на позицији нападача. На Светском првенству 1982. је водио репрезентацију своје земље до титуле првака и притом постигао шест погодака освојивши Златну копачку (титулу за најбољег стрелца првенства), и Златну лопту. Роси је поред Марија Кемпеса (СП 1978.) једини фудбалер на свету који је на истом првенству освојио те три титуле. Пеле га је изабрао међу 125 најбољих живих фудбалера на планети.
Док је играо у Перуђи, био је укључен у кладионичарски скандал 1980. године, у Италији познат као Тотонеро, а на крају је Роси је био кажњен са три године неиграња. Казна је касније смањена на две године. Међутим, Роси је стално тврдио да је невин и да је жртва неправде. У својој књизи Ho fatto piangere il Brasile (Расплакао сам Бразил) једна од особа која га је оптужила за скандал 1980, је признала да су оптужбе тада биле измишљене.

Хет- трик против Бразила на СП 1982 у Шпанији

Poslednja izmena:
o cemu ti pricas. Na ovo sam morao da reagujem, bez uvrede. On je brzi i jaci od portugalca a o pokretljivosti se da pricati. Da ne govorimo o povredama koje su ga u najboljim godinama sprecile da nas uveseljava jos stotinama maestralnih poteza i golova. Ne skrnavi najboljeg igraca svih vremena, ma da svaka cast i mesiju i ronaldu koji su zveri, ali mislim da nisu taj tip igraca kao r9 i ronaldinjo koji su madjionicari. Recimo i bergkamp koji je u rangu sa zizuom samo nije toliko medijski pracen.
Tako nekako, samo ipak Zizu je malo ispred Bergkampa. Pre svega zbog titula koje je osvojio i zasluga pri osvajanju tih titula(resavao je sva velika prvenstva). Za mene su Ronaldo-zuba :D i Zizi dva najbolja igraca koja sam gledao, ne kazem da su najbolja svih vremena, jer nisam gledao ni Maradonu, Pelea, Platinija itd..

Najbolji francuski fudbaler uz Platinija ikada...Svojevremeno najskuplje placeno pojacanje Madridskog Reala..Dao je dva gola brazilcima na SP '98.
Resio finale LS najlepsim golom u istoriji ovog takmicenja.
Nije bio zastupljen u medijima kao danasnji manekeni.
Igrao je za cetiri kluba(Kan, Bordo,Juve, Real).
Poznat kao veliki dobrotvor.
Pele je rekao da je Madjionicar, Bekenbauer da je velicanstven, a Platini da je jedan od najvecih u igri na dva gola, Beks je rekao jednostavno: "najveci svih vremena"
, Cavi je izjavio da je Zizu bio najbolji fudbaler u 2 pol. '90 i u 1 pol. 20 veka...
Osvojio je 2000. g. EP sa Francuzima, opet je bio najbolji.
2006.g doveo je Petlove do finala SP, gde su porazeni na penale..Mec je obelezio bas Zizu, bocno je loptu preko Djidji sa penala, a zatim revoltiran Materacijevim ponaseanjem, reaguje kako reaguje, i umesto da 4 put postane najbolji igrac sveta, biva izbacen sa terena.
180px-Maillot_Zidane.jpg

zinedine-zidane.jpg

zidane1.jpg

Maestro na delu. . .

Maradona, Ronaldo (pravi), Zidane, Ronaldinjo.....ne prave vise takve igrace danas
O5 kazem svako vreme ima svoje idole, za dekicu od 70 godina to je Pele, za druge je to Maradona, trece Zizu i Zuba, a za danasnje Mesi, Kristijano, Dzerard....
Poenta je da cenis svakog i da ne moras da nipodistavas jednog da bi uzdizao drugog...Inace za mene su Zuba i Zizu No.1:kpozdrav::amen:

Mesi oborio rekord Milera....ali ne kapiram zasto je i dalje nipodastavan,i zasto se govori da ne moze da ni da pridje nekim starijim igracima.....pa koji su to igraci duze trajali od njega na ovom nivou? I Maradona,i Krojf,i Platini,i Basten,i Zidan i mnogi drugi asovi su imali 1,2 do 3 ekstra jake sezone....Ronadlinjo,Ronaldo.....
Valjda ce se srazmera njegovih dela ukapirati kad se oprosti......
A ono sto rade Cavi i Inijesta verovatno nikada nece biti propraceno na nivou na kome zasluzuje,ali to njihovo delovanje iz senke (pogotovo za Cavija) je nesto jako vredno.....
Kako god ja cenim da je Mesi vec presao Maradonu,a za Pelea ce morati joste da se pomuci,ali verujem da i njega hoce,jer do sad nisam video igraca koji traje 4 godine na visokom nivou bez krupnih oscilacija

Back