Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Ова фудбалска громада :
Jedan od najpotecenjenijih igraca ikada...Citavu karijeru proveo u Sauthemptonu..Legenda..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ова фудбалска громада :
Takoe..Gvardiola i Murinjo.
Splatt91, свака част на снимцима. Стварно је Роналдо био ЦАР. Невероватан дриблинг, а
није тако покретљив као Меси, и брз и јак као Роналдо.
Tako nekako, samo ipak Zizu je malo ispred Bergkampa. Pre svega zbog titula koje je osvojio i zasluga pri osvajanju tih titula(resavao je sva velika prvenstva). Za mene su Ronaldo-zubao cemu ti pricas. Na ovo sam morao da reagujem, bez uvrede. On je brzi i jaci od portugalca a o pokretljivosti se da pricati. Da ne govorimo o povredama koje su ga u najboljim godinama sprecile da nas uveseljava jos stotinama maestralnih poteza i golova. Ne skrnavi najboljeg igraca svih vremena, ma da svaka cast i mesiju i ronaldu koji su zveri, ali mislim da nisu taj tip igraca kao r9 i ronaldinjo koji su madjionicari. Recimo i bergkamp koji je u rangu sa zizuom samo nije toliko medijski pracen.
Medve, medved...Svojevremeno najbolji veznjak u KALCU.![]()
Pavel Medved![]()
O5 kazem svako vreme ima svoje idole, za dekicu od 70 godina to je Pele, za druge je to Maradona, trece Zizu i Zuba, a za danasnje Mesi, Kristijano, Dzerard....Maradona, Ronaldo (pravi), Zidane, Ronaldinjo.....ne prave vise takve igrace danas
Koliko utakmica je Miler odigrao te sezone kada je postavio rekord, a koliko Mesi (do sada, igraće ih još)?
Dakle Miler je i dalje rekorder![]()
Dakle Miler je i dalje rekorder![]()