- Poruka
- 5.822
auuuu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
легенда фудбала - Милојко Пантић![]()
LEGENDE SU RONALDO(brazil) PELE I MARODONA...ima jos ali to su 3 najvece...po meni Ronaldo je naj igrac svih vremena...***..jebale su ga povrede...velika legenda mi je i Javier Zanneti...skidam kapu![]()
Pele,Maradona,Bekenbauer,Jasin,Platini a od nasih Dzajic,Mihajlovic,Mijatovic,Savicevic
To bi bilo dobro gledati ih opet zajedno, kad se samo sjetim u Realu...Roberto Karlos i Ronaldo ponovo zajedno?
Fudbaler Fenerbahčea, 36-godišnji Roberto Karlos, ne pomišlja na kraj profesionalne karijere. Nekadašnji levi bek Real Madrida i brazilske reprezentacije je otkrio da postoji mogućnost da ponovo zaigra sa velikim prijateljem Ronaldom.
- Razgovarao sam s Ronaldom u Ararasu. Pitao me je da li želim da igram za Korintijans i ja sam mu odgovorio potvrdno. Ne znam koje su ambicije kluba, ali osvajanje Kupa Libertadores je san svakog brazilskog igrača, posebno na stogodišnjicu kluba - rekao je Karlos, kome ugovor sa istanbulskim klubom ističe u junu 2010. godine.
Ukoliko potpiše za Korintijans, Roberto Karlos će ponovo igrati kraj Ronalda sa kojim je dugi niz godina delio svlačionicu u Real Madridu i brazilskoj reprezentaciji.
- Čast je biti deo velikog kluba sa ogromnom navijačkom bazom. Navikao sam da igram za takve timove i ne bih imao nikakvih problema sa adaptacijom - dodao je omaleni levi bek poznat po fantastičnom šutu, koji je dres brazilske reprezentacije oblačio 125 puta.
Čime je uništavam?@Walken
Nemoj da unistavas svoju temu...![]()