Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Nenade nisam znao za Endi Kola da je bio tako dobar ... Jel mozes tekst o Anriju ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може ако нико други није писао о њему...Ни ја нисам знао за Кола, сећао сам га се али је тада већ био на измаку снага...Nenade nisam znao za Endi Kola da je bio tako dobar ... Jel mozes tekst o Anriju ???
Secam se tog finala LS 2006. kada je Sol Kembel dao gol glavom .. To mi je bilo prvo finale Lige Sampiona koje sam gledao ..
Nisam znao za taj podatak da je Anri najbolji strelac u istoriji Francuske reprezentacije .
А да ли си знао да је Монако био хит те 1998. као и данас и да се о Анрију писало ко данас о Мбапеу? И да их је и тад Јуве избацио?
Од клуба са којим ће играти и ове године, само што неће бити неког нашег да им да гол за победу...Ne . .. Od koga je Juve izgubio finale te godine ???
Ја га не поредим, само ми је ова луда година Монака пробудила асоцијацију на ту луду сезону Монака са Анријем и Трезегеом...И мени смрди да је Мбапе превара али бих волео да он постане прави наследник Анрија у Француској репрезентацији и да направи каријеру бар упола добру...Poredite Mbapea koji je nova prevara kao sto je Pogba i Velikog Tijerija Anrija![]()
Ја лично Кина, мада нисам волео Манчестер...Kad smo vec kod Piresa gledo sam pre neki dan dokumentarac Keane Vieira best of Enemies i tu izmedju ostalog prica Viera koliko je volio Piresa ona cuvena svadja u tunelu sa Kinom koja je bila na ivici tuce je izbila jer je Vijera zapretio Geri Nevilu...Ako budes Roberta tuko danas...ja cu tebe tuci...i tu je Kin puko kao po obicaju...Inace koga ste vise gotivili kao igraca Kina ili Vijeru i koga ste smatrali boljim...A jesu njihovi dueli bili brutalni u to vreme...
Да би уметници могли лепо да играју морају да постоје и они који ће уништавати противничку игру...Ni jednog ni drugog nisam voleo. Prljavi igraci obojica a od njih nisi mogao da vidis nikakav lep fudbalski potez.