Legalizacija objekata

Tu je vise odluka doneto , jedna je o brisanju upisane drzavine...tu ako si na nelegalizovanom a onda si upisan kao drzalac jer zivis na tome, e pa sad je doneta uredba da ce da te brisu do 2028, a ako te obrisu kao drzaoca, onda drzava oduzima ako nisi vlasnik....a inace su to vec uradili za veci broj nekretnina, ne znam kako se niko nije pobunio, a mislim da su tu uradili one koji su mrtvi , one koji su zaduzbinski vezani ali zaduzbinar nije aktivan, nego neki advokatic koji je digao ruke od toga....ili neko ko je dugo u inostranstvu...

Tu se taj vetar osetio jos letos, vidis da se mucka, ne cujes buku , a kod Srba ako ne cujes buku , svi kazu da je sve ok...ali principijalno nije...
Hocu da vlasnistvo bude svetinja, a ne odem na putovanje u neku zemlju na par godina, to mi je logicno npr Tajland, neki tropi , neko ide u Australiju tako neko u Afriku , i vratis se oni ti pripisali neki dug infostana ili nesto sitno , izvsitelju se diglo na tvoj stan i podelio to i nadodao svoje troskove i maznuli ti ceo stan...

Back