Denni72
Obećava
- Poruka
- 87
Da li je neko ZAISTA upoznat o novom zakonu o legalizaciji objekata?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je onda alternativa?Da ne legalizujemo,pa da dobijemo rešenje o rušenju objekta?Prevara ne nasedajte.
A ko ce da ti rusi objekat?A šta je onda alternativa?Da ne legalizujemo,pa da dobijemo rešenje o rušenju objekta?
Dobiješ rešenje i rok da ga sam srušiš,a ako ne,onda ide sud i najverovatnije drugi ga sruše,a ti sve to platiš,a ako ne platiš odeš u zatvorA ko ce da ti rusi objekat?
Ma daj gluposti, nismo mi pravna drzava a i ovaj rezim uskoro pada a dace Bog i komunisticki sistem, cega se plasite toliko.Dobiješ rešenje i rok da ga sam srušiš,a ako ne,onda ide sud i najverovatnije drugi ga sruše,a ti sve to platiš,a ako ne platiš odeš u zatvor
E moj druže,izgleda nisi ni svestan kakva mračna vremena tek dolazeMa daj gluposti, nismo mi pravna drzava a i ovaj rezim uskoro pada a dace Bog i komunisticki sistem, cega se plasite toliko.
Docice ali za njih, mi izlazimo iz toga.E moj druže,izgleda nisi ni svestan kakva mračna vremena tek dolaze
Slažewm se potpuno...Ali kada sam rekao "mračna vremena" mislio sam na globalnom planuDosta su nas sikanirali i sve sto su pokrali i sve sto imaju im treba i mora im se oduzeti.
Resenje o rusenju je manje bitno. Po ovom ludom zakonu, drzava se upisuje kao vlasnik na tvom objektu i dvoristu (suludo). Tiha nacionalizacija privatne imovine gradjana, pakao i jezaA šta je onda alternativa?Da ne legalizujemo,pa da dobijemo rešenje o rušenju objekta?
Шта те конкретно занима?Da li je neko ZAISTA upoznat o novom zakonu o legalizaciji objekata?
Zanima me šta konkretno predvidja taj novi zakonШта те конкретно занима?
Предвиђа упис права на непокретностиZanima me šta konkretno predvidja taj novi zakon
HvalaПредвиђа упис права на непокретности
https://www.appurs.gov.rs/wp-conten...ma-za-evidentiranje-i-upis-_251023_171841.pdf
Nece se desiti.Naplatiti im sve sa kamatom.
Hoce hoce ...Nece se desiti.
...ili ti roknu kamatu sto nisi placao u zadnjih 5 godina pa se slikaj.Podneseš zahtev, platiš i posle izbora se država upiše kao vlasnik a ti na ulicu.
otkud ovi na forumu znaju sta je to globalni plan ?Slažewm se potpuno...Ali kada sam rekao "mračna vremena" mislio sam na globalnom planu
Javi ti se izvršitelj sa kamatama od pre sto godina za neplaćene račune....ili ti roknu kamatu sto nisi placao u zadnjih 5 godina pa se slikaj.
Uhh,znači tako...znači sve neki zatucaniotkud ovi na forumu znaju sta je to globalni plan ?
Da si reko Titograd, Cetinje, Suva Reka..........to znaju, al , brate, "globalno"..........preterujes.