Legalizacija marihuane

Jel si imao nekakvih susreta sa narkomanima, koji su makar na rehabilitaciji?Jel si ikada pricao na tu temu sa nekim ko se "razume" u drogu?

Poznajem par pajdomana, ali ne bas dobro, a znam i jednog decka koji je moje godiste, 93. koji se navukao na heroin i ide na rehabilitaciju. . . Ali nisam ni sa kim ko je postao zavistan previse razgovarao o tome. . . I dalje ne znam odakle vam te brojke o ljudima koji sa trave zavrse na horsu. . . Ne mogu da verujem da od 9-10 mojih najboljjih ortaka koji duvaju vecina ce postati narkomani. . . Mogu cak da se kladim da od gomile likova iz kraja za koje znam da puse travu niko nece zavrsiti tako. . . Jednostavno niko o tome ni ne razmislja. . . A i mislim da su pajdomani skoro najdiskriminisanija grupa u drustvu, o njima misle gore i zajebavaju ih vise od pe.dera. . . A situacija u inostranstvu, npr Austriji ili Svajcarskoj, je jos bolja, tamo duva vecina mladih i to je skroz normalna stvar kao cigare, cak su i matorci to prihvatili, i nisu toliko zatvoreni kao nasi, a opet retko ko prica o nekim jacim stvarima, a kamoli 7 ili 9 od 10 ljudi. . . Mada se opet ja krecem u dobrim krugovima sto se tice tog, ne znam. . . Samo znam da je takva brojka za mene preterana. . .

Poznajem par pajdomana, ali ne bas dobro, a znam i jednog decka koji je moje godiste, 93. koji se navukao na heroin i ide na rehabilitaciju. . . Ali nisam ni sa kim ko je postao zavistan previse razgovarao o tome. . . I dalje ne znam odakle vam te brojke o ljudima koji sa trave zavrse na horsu. . . Ne mogu da verujem da od 9-10 mojih najboljjih ortaka koji duvaju vecina ce postati narkomani. . . Mogu cak da se kladim da od gomile likova iz kraja za koje znam da puse travu niko nece zavrsiti tako. . . Jednostavno niko o tome ni ne razmislja. . . A i mislim da su pajdomani skoro najdiskriminisanija grupa u drustvu, o njima misle gore i zajebavaju ih vise od pe.dera. . . A situacija u inostranstvu, npr Austriji ili Svajcarskoj, je jos bolja, tamo duva vecina mladih i to je skroz normalna stvar kao cigare, cak su i matorci to prihvatili, i nisu toliko zatvoreni kao nasi, a opet retko ko prica o nekim jacim stvarima, a kamoli 7 ili 9 od 10 ljudi. . . Mada se opet ja krecem u dobrim krugovima sto se tice tog, ne znam. . . Samo znam da je takva brojka za mene preterana. . .

A oni sad nijesu narkomani iako duvaju? :mrgreen:

Ne znam, ali ja mislim da narkoman treba da bude zavistan, a ne smatram ni sebe ni njih zavisnim. . .

Mozes da ostavis kad god hoces, jel? Pa ako je tako zasto neko od tog tvog drustva ne pokusa da ostavi, pa ces tek tad vidjeti da li je on zavisnik ili ne.

Poznajem jednu osobu koja je isto tako govorila, pa je poslije kad se odvikavala po 5 sati dnevno sjedjela u cosak sa posavijenom glavom i nenormalnim bolovima.

pa da isto tako onda mozemo da kazemo da ako konzumiras alhohol da ces da postanes alhoholicar :think: procenat ljudi koji predju sa vutre na dop je zanemarljivo mali.

duvaju i ovde skoro svi :D

Mozes da ostavis kad god hoces, jel? Pa ako je tako zasto neko od tog tvog drustva ne pokusa da ostavi, pa ces tek tad vidjeti da li je on zavisnik ili ne.

Poznajem jednu osobu koja je isto tako govorila, pa je poslije kad se odvikavala po 5 sati dnevno sjedjela u cosak sa posavijenom glavom i nenormalnim bolovima.

Pazi ja duvam otprilike tri godine. . . A svake godine na raspustu odem na odmor sa porodicom jedno tri nedelje i ne duvam. . . Jednostavno ne osecam nikakvu potrebu kad sam sa njima. . . Isto prosle god. smo isli u selo desetak dana kod ortaka nas cetvorica, i nismo poneli nista. . . Niko se nije nesto preterano zalio, ili bio u fazonu kakvo sranje nemamo nista. . . Zajebavali smo se, bilo nam super, i niko to nije ni spominjao posle prvog dana. . . Ali mi ne preterujemo, znam likove koji su bukvalno svaki dan konstantno naduvani, to im je normalno stanje. . . Ne znam sta bi bilo sa njima. . .

Imala je neka likusa na forumu sto joj keva i cale vare,gde li je ona sad :D ?
Uzgred voleo bih nekad da naletim na ovaj znak:
n508509040_894946_1377.jpg

Što kaže moj ortak "nisam pristalica vutre, ali dok njih slušam, mahinalno imam želju da nešto smotam" :hahaha:
Slažem se sa ortakom.:)
BTW,protiv vutre sam zbog iskustva sa istom("da bi se borio protiv zla moraš ga prvo okusiti").Da se neko sa ovog pdf-a naduvao kao ja,urlao bi na sav glas protiv travuljine.Jasno i glasno,OSEĆAJ JE S**NJE AKO PRETERATE!
Uzgred voleo bih nekad da naletim na ovaj znak:
n508509040_894946_1377.jpg
Iako više nisam fan vutre,voleo bi da vidim uživo na šta liči ovo mesto...A onda bi utiske nakvasio nekom žestinom.

To je sad takvo stanje, i nije 7 no 9 u najbolju ruku. Jes' da sam to ponovio prije, ali lakse je preci sa nelegalnog na nelegalno nego sa legalnog na nelegalno.

Ko sto rece Reck, i to je realnost...Posle odredjenog vremena trava prestaje da te radi, i onda kreces na heroin...

Ko sto rece Reck, i to je realnost...Posle odredjenog vremena trava prestaje da te radi, i onda kreces na heroin...
To mozda tako pise u onim medicinskim prirucnicima za skolarce tipa "Igraj za zivot Drogane " :lol: u stvarnom zivotu je taj procenat daleeeeko manji , mozda od 10 ljudi 2 ili manje zavse na horsu kao teski ovisnici . Mislim vecina mojih ortaka je pocela vari i cepa se raznim zajebancijama jos negde od bombardovanja,kada nam je bilo bas veselo :mrgreen: i od toga veci deo vise nemaja nikakav kontakt sa bilo kojom gudrom , neki puse samo vutru , neki povremeno uzimaju i neku hemiju , a na horsu ih je zavrsilo mozda 2-3 od 15-20 ljudi koje znam iz tog "miljea",a kao "drogiraju se" preko 10 godina .
Naravno to ne znaci da su vutra i te ostale zajebancije bezopasne i da ih treba preporucivati i podsticati ,daleko od toga , sve je to stetno i treba ga izbegavati ... al nije ni iz daleka tacna prica da je svako ko popusi dzoint ili nemam pojma pojede neki trip ili ekser,automatski sigurno vidjen za teskog heroinskog zavisnika .

Back