G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
 - 7.997

ma kakva literatura.
Znaci pusio si ili se druzis sa nekim ko pusi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakva literatura.
pusio nisam, niti cu..
 A nisi ni literaturu citao..."Znaci pusio si ili se druzis sa nekim ko pusi?"
Jao shta drvite vishe o tome... -.-
Ne lupaj ne prelaze odmah na heroin...
Ghost, jel se ti pravis lud. Pa ocigledno da ako ja ne pusim moji ortaci to rade. Kakav prelaz, to je glupost
..............................ako i predju na toNego?Na milka cokolade?
Prvo LSD, Ekstazi i kanabis
Ghost,moze biti u pravu to sto pricas,ali i ne.
Mislim da je sve to individualno i opet se nosim onom svojom mislju da u mnogome zavisi koliko cvrst stav neko ima o tome.
Ja sam cista celog zivota,ali evo jedne grupe:
Bivsi decko mi je bio narkoman kao i cela njegova grupica.Svako vece,ali svako varili,godinama(7,8) unazad...presli na hemiju za svo to vreme max 10x.
Nikad nisu pomisljali na to da predju za stalno na jace,jer su svesni posledica i boje se gubitka kontrole ako se jednom upuste u to.
Naravno to je samo jedan primer,ali eto da podelim i to...
..............................ako i predju na to
Opet, LSD i eks su ti hemija, sto mu u neku ruku dodje isto opasno kao i heroin...
jao ne lupaj... -.-
Je l' ste imali vi ona je bena predavanja u shkoli? Je l si chitao dnevnike nekih narkomana... -.-
I to je ono glavno, cega se i ja drzim.Medjutim, koliko je njih svesno posledica?Ima par svetlih primera i na tome se zavrsava.
Da,dobro govoris...
Iako mi je brain off u ovo doba,mislim da mnogo utice i onaj prvobitni stav koji sticemo o drogi i porocima dok smo jos u tom vaspitnom dobu,jer ko je siguran u sebe tesko ga posle okolina pritisne da toliko popusti...
 Sad mislim da bih mogao da povucem par dima mesecno, bez mogucnosti za aktivnim prelaskom na jace droge.pa lupash ne mozhe jedan ekser da bude opasan kolko i visoka doza kokaina -.-
Ja sam recimo, nakon prvog dzointa, dok me je vukao onaj osecaj da probam jos, razmisljao o tome kako mojoj majci uopste ne bi trebao jedan aktivni narkoman, i to je i ono cime sam prebrodio tu teznju za novim dimovima.Sad mislim da bih mogao da povucem par dima mesecno, bez mogucnosti za aktivnim prelaskom na jace droge.

hemija je njesra...