Legalizacija marihuane

Ghost,moze biti u pravu to sto pricas,ali i ne.
Mislim da je sve to individualno i opet se nosim onom svojom mislju da u mnogome zavisi koliko cvrst stav neko ima o tome.
Ja sam cista celog zivota,ali evo jedne grupe:
Bivsi decko mi je bio narkoman kao i cela njegova grupica.Svako vece,ali svako varili,godinama(7,8) unazad...presli na hemiju za svo to vreme max 10x.
Nikad nisu pomisljali na to da predju za stalno na jace,jer su svesni posledica i boje se gubitka kontrole ako se jednom upuste u to.
Naravno to je samo jedan primer,ali eto da podelim i to...

Ghost,moze biti u pravu to sto pricas,ali i ne.
Mislim da je sve to individualno i opet se nosim onom svojom mislju da u mnogome zavisi koliko cvrst stav neko ima o tome.
Ja sam cista celog zivota,ali evo jedne grupe:
Bivsi decko mi je bio narkoman kao i cela njegova grupica.Svako vece,ali svako varili,godinama(7,8) unazad...presli na hemiju za svo to vreme max 10x.
Nikad nisu pomisljali na to da predju za stalno na jace,jer su svesni posledica i boje se gubitka kontrole ako se jednom upuste u to.
Naravno to je samo jedan primer,ali eto da podelim i to...

I to je ono glavno, cega se i ja drzim.Medjutim, koliko je njih svesno posledica?Ima par svetlih primera i na tome se zavrsava.

Da,dobro govoris...
Iako mi je brain off u ovo doba,mislim da mnogo utice i onaj prvobitni stav koji sticemo o drogi i porocima dok smo jos u tom vaspitnom dobu,jer ko je siguran u sebe tesko ga posle okolina pritisne da toliko popusti...

Ja sam recimo, nakon prvog dzointa, dok me je vukao onaj osecaj da probam jos, razmisljao o tome kako mojoj majci uopste ne bi trebao jedan aktivni narkoman, i to je i ono cime sam prebrodio tu teznju za novim dimovima.:mrgreen: Sad mislim da bih mogao da povucem par dima mesecno, bez mogucnosti za aktivnim prelaskom na jace droge.

Back