LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Walken, slazem se...

Mada...Adebayor meni nije neki igrac, mnogo je spor i vuce se po terenu...mislim da daje golove zbog sjajnih igraca oko njega...tako je bilo protiv Milana...ocajno je igrao,ali je postigao gol zbog Fabregasa (a mogao je postici tri-cetiri) ...statistike pokazuju da je njegova prva sezona bolja od Henryjeve,ali je Henry morao da se prilagodjava da igra u spicu posto se totalno odvikao ,jer je u Juventusu igrao krilo...

sumnjam u Adebayora, bice da on uliva sigurnost,a ne neki veliki kvalitet u igru ARSENALA...

svejedno, Wengerov vrtic ce biti sjajan za 2 godine...malo je kontradiktorno postupio kad je kupio Silvestrea, ali odbrana je stvarno debilne pogotke primala prosle sezone...bolje Silvestre nego SENDEROS u svakom slucaju

Walken, slazem se...

Mada...Adebayor meni nije neki igrac, mnogo je spor i vuce se po terenu...mislim da daje golove zbog sjajnih igraca oko njega...tako je bilo protiv Milana...ocajno je igrao,ali je postigao gol zbog Fabregasa (a mogao je postici tri-cetiri) ...statistike pokazuju da je njegova prva sezona bolja od Henryjeve,ali je Henry morao da se prilagodjava da igra u spicu posto se totalno odvikao ,jer je u Juventusu igrao krilo...

sumnjam u Adebayora, bice da on uliva sigurnost,a ne neki veliki kvalitet u igru ARSENALA...

svejedno, Wengerov vrtic ce biti sjajan za 2 godine...malo je kontradiktorno postupio kad je kupio Silvestrea, ali odbrana je stvarno debilne pogotke primala prosle sezone...bolje Silvestre nego SENDEROS u svakom slucaju

Ja ne znam kog Adebajora si ti gledala.:dontunderstand: Po mom misljenju, on je uz Toresa trenutno najbolji napadac na svetu. Jedini koji sa tom visinom ima ekstra tehniku, fenomenalnu brzinu, cak i sa loptom, a da i shodno visini igra dobro glavom. Pravi golgeter, kolektivan igrac, uklapa se u Arsenalovu formaciju gde ima po krilima brzonoge igrace.Jednom recju, najkompletniji napadac. Inace, slazem se za Vengera.
Ali, kakav prijem lopte je imao onaj klinac iz Mancestera kod gola! Odusevio sam se :worth:

Poslednja izmena:
aj ne velichajte tog vengera za dzhabe
nije mi jasno kako arsenal uopshte ima zhivaca za njega
chovek nishta ne osvaja

Donekle si u pravu, ali donekle i gresis. Wengi je genijalan, po mom misljenju ne odredjuju samo trofeji trenera. Ali 99% ljudi se ne slaze samnom (ovo oko trofeja) i to je cinjenica. Zato i kritikuju Wengija.

Ja ga postujem i smatram da spada medju najbolje trenere na svetu. Covek sa vizijom.

aj ne velichajte tog vengera za dzhabe
nije mi jasno kako arsenal uopshte ima zhivaca za njega
chovek nishta ne osvaja
3 titule u ligi i 5x drugi na kraju, 4x osvojio FA kup, 4x superkup i po jdenom je bio drugi u LS i kupu UEFA ... Ne bi ja rekao da je to nista ...

Ovo su fenomenalni rezultati za trenera koji je uvek imao najmanji budzet od svih kandidata, i koji je morao od klinaca i neafirmisanih igraca da pravi igracine da bi uopste bio konkurent, i koji je preporodio igrace koji su propadali u drugim klubovima (Bergkamp, Vijera, Anri itd.)

Ja sam apsolutno siguran da nijedan drugi trener ne bi to postigao u Arsenalu, i da ce napraviti najvecu mogucu gresku ako ga otpuste ...

3 titule u ligi i 5x drugi na kraju, 4x osvojio FA kup, 4x superkup i po jdenom je bio drugi u LS i kupu UEFA ... Ne bi ja rekao da je to nista ...

5x drugi i jednom drugi u LS i UEFA kupu....to nije nishta, arsenalu kao klubu koji se svrstava u vrh svetskog fudbala zadovoljenje ne mogu biti druga mesta.
istina je da je on veoma sposoban sa iskorishcavanje kompletnog potencijala mladih igracha koje dovede, ali ochigledno postoji problem, jer za toliko vreme je uzeo samo 3 titule i po 4 kupa i superkupa. Sa budzhetom arsenala, koji je, istini za volju, manji od budzheta ostalih iz velike chetvorke, ali ipak dovoljno veliki, trebalo bi da postizhe vece rezultate, a vec 3 godine od arsenala nismo videli nishta.....

Svake godine Arsenal uzme bodove Mancesteru...ali to ne znaci da treba velicati Arsenal i Vengera...
Lijepo oni igraju...ali to je sve...
Za 12 godina osvojiti 3 domaca prvenstva, 4 FA kupa i 4 Komjuniti Silda je malo...a kad se uzme u obzir da za posljednje 3 sezone nije osvojio nista...onda je to stvarno sve mizerniji ucinak...toliko o Vengeru i Arsenalu...
Pa i nije malo 11 trofeja za 12 sezona u jednoj od 3 najjace lige, a kamoli mizerno ... Pa ceo Celsi ima svega 5-6 trofeja vise od njega ... I to za stotinu godina takmicenja ... Ako cemo se tom logikom voditi, i Celsi je sve mizerniji ...

A i Wenger je u tih 12 sezona imao budzet koliko Celsi potrosi na Sevcenka ... Nije dobijao budzet od 200.000.000 funti, nego je morao za par miliona da dovodi nekoliko igraca i od njih da pravi svetsku klasu (a u tome mu nema ravnog na svetu niti je ikad bilo takvog trenera) ... Kad dodas tome i pojedinacne trofeje i priznanja koje je osvojio, vrlo lako dodjes do zakljucka da je Arsen najbolji trener na ostrvu a mozda i u Evropi ...

Mnogo je lakse biti trener Juventusa, Milana, Reala, Barce i Intera (i Celsija sada) gde vec imas igrace svetsle klase i gde imas mogucnost da dovedes bilo kog igraca na svetu ...

I da, jeste Arsenal i pre dobijao Mancester, ali pre ga je dobijao sa Anrijem, Vijerom, E. Kolom, Piresom, Bergkampom i ostalima, a sada ga ja dobio sa decurlijom, a to nije nimalo lako ...

5x drugi i jednom drugi u LS i UEFA kupu....to nije nishta, arsenalu kao klubu koji se svrstava u vrh svetskog fudbala zadovoljenje ne mogu biti druga mesta.
istina je da je on veoma sposoban sa iskorishcavanje kompletnog potencijala mladih igracha koje dovede, ali ochigledno postoji problem, jer za toliko vreme je uzeo samo 3 titule i po 4 kupa i superkupa. Sa budzhetom arsenala, koji je, istini za volju, manji od budzheta ostalih iz velike chetvorke, ali ipak dovoljno veliki, trebalo bi da postizhe vece rezultate, a vec 3 godine od arsenala nismo videli nishta.....
Vec sam napisao njegovu situaciju i zasto ga veoma cenim ... Arsenal se pre njega nije svrstavao u vrh a sada jeste, i to dovoljno govori o njegovom znacaju za klub ... Oni su sada 3 godine bez rezultata zato sto Venger pravi smenu generacija, i uvodi klince u prvi tim, a kada ih uvede sa njima ce osvojiti 10-ak trofeja sto je odlicno ... U Premier ligi, 3 titule po 4 kupa i super kupa su fenomenalan rezultat za bilo koju ekipu ... Pa to sad ponude navijacima Liverpula ovi bi oberucke prihvatili ... Ili da si to ponudio navijacima Celsija pre nego sto je dosao Abramovic ...

Ovaj tekst objasnjava Wengerovu velicinu:

Wenger has a strong reputation for unearthing young talent. At Monaco, he brought Liberian George Weah, who later became FIFA World Player of the Year with A.C. Milan, from Cameroonian side Tonnerre Yaoundé and Nigerian Victor Ikpeba, who later became African Player of the Year, from R.F.C. de Liège. In his time at Arsenal, Wenger has signed young, relatively unknown players such as Thierry Henry, Patrick Vieira, Francesc Fàbregas, Robin Van Persie and Kolo Touré, and helped their transition into becoming world-class players. Notably, the Arsenal defence that set a new record after going ten consecutive games without conceding a goal en route to the UEFA Champions League 2005-06 final against FC Barcelona, cost Arsenal less than £5m to assemble.

Although Wenger has made some big-money signings for Arsenal his net spending record compares favourably with that of some other leading Premiership clubs; a 2007 survey found he was the only Premier League manager to have made a profit on transfers, and according to Peter Hill-Wood, Arsenal chairman, "Arsène's basically spent, since he's been with us, £4m to £5m a year net." A notable example of this ability was the purchase of Nicolas Anelka from Paris St Germain for only £500,000 and his subsequent sale to Real Madrid just two years later for £22.3m. The money was used to buy three players — Thierry Henry, Robert Pirès and Sylvain Wiltord, who all played a significant role in the Double of 2001-02 and the league title win of 2003-04.

Ma bre najbolji trener u univerzumu, i nema tog kluba koji ga ne bi voleo na svojoj klupi.

_41381931_weng_fans416.jpg

Lepo kazu navijachi Arsenala: IN WENGIE WE TRUST ;)

@Walken ``Arsenal se prije njega(Vengera) nije svrstavao u vrh``...Walken aj procitaj jos jednom ovo sto si napisao pa mi reci da li i dalje stojis pri ovome...?!

@Tema Wenger je prosjecan trener koji je za mnogo godina uradio nesto ali nedovoljno da bi bio u samom vrhu najboljih trenera...mladi igraci su samo dobar izgovor jer ne moze da prati konkurenciju...njemu veoma slican trener je Ranijeri samo sto je Ranijeri jos za klasu ispod...

Ostacu pri tome posto imamo razlicito vidjenje vrha ... Oni su bili dobri i pre Wengera, ali otkad je dosao Wenger oni su konstantno u vrhu (i to ne 5-6) nego su prvaci ili vicesampioni ... Wenger je od Arsenala napravio ekipu koja je svake sezone kandidat za titulu, i napravio je odlicnu bazu za buducnost ...

Po meni je ekipa u vrhu kada se svake sezone bori za titulu, a ne kad zarsi cas na 4-om, cas na 5-om, cas na 8-om mestu ... Isto kao i Celsi, samo sto je Celsija Abramovic doveo na vrh, a Arsenala Wenger ...

Wenger je trener koji se oslanja na svoj rad sa igracima, koji od nepoznatih i propalih pravi svetske zvezde, a napravio ih je i preporodiio poprilicnp do sada ... Nije to trener kom trebaju Abramovicevi dolari da dovodi vrhunske igrace u klub ... Od tih para on napraci 5 odlicnoh igraca ...

Nije on kriv sto Arsenal nema para kao Celsi, Real, Inter ili Barca, pa da kupuje po par igraca za 20-30 miliona ... To ti je kao kad Vujosevic nema nimalo para da dovodi igrace, nego svake godine mora od nekog klinca da pravi igracinu ili da iskopa nekog stranca koji ce se odmah posle toga prodati ... Ali posto nema rezultate u Evropi onda je los trener ...

Wenger je ubedljivo najbolji trener na ostrvu, i po meni medju najbolja 3 u Evropi, i ako se za njega kaze da je prosecan trener, onda je to jako povrsno shvatanje fudbala ...

Ybt, Anceloti ima 2 LS sa Milanom, i to je odlican rezultat, znaci mnogo je uradio, ali ne moze se reci za njega da je medju najboljim trenerima u Evropi ...

Treneri koji su klasa za sebe, koji odskacu od ostalih su Wenger i Ferguson iz Premier lige, i Kapelo i Lipi od zabara ... Ima jos brdo odlicnih ali nisu kao ova cetvorica ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back