Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Wenger bez Persija i Adebayora sa onim vrticem dobio prvaka Evrope ... E zbog ovoga je on najbolji trener na ostrvu vec 10-ak godina ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Walken, slazem se...
Mada...Adebayor meni nije neki igrac, mnogo je spor i vuce se po terenu...mislim da daje golove zbog sjajnih igraca oko njega...tako je bilo protiv Milana...ocajno je igrao,ali je postigao gol zbog Fabregasa (a mogao je postici tri-cetiri) ...statistike pokazuju da je njegova prva sezona bolja od Henryjeve,ali je Henry morao da se prilagodjava da igra u spicu posto se totalno odvikao ,jer je u Juventusu igrao krilo...
sumnjam u Adebayora, bice da on uliva sigurnost,a ne neki veliki kvalitet u igru ARSENALA...
svejedno, Wengerov vrtic ce biti sjajan za 2 godine...malo je kontradiktorno postupio kad je kupio Silvestrea, ali odbrana je stvarno debilne pogotke primala prosle sezone...bolje Silvestre nego SENDEROS u svakom slucaju
Po mom misljenju, on je uz Toresa trenutno najbolji napadac na svetu. Jedini koji sa tom visinom ima ekstra tehniku, fenomenalnu brzinu, cak i sa loptom, a da i shodno visini igra dobro glavom. Pravi golgeter, kolektivan igrac, uklapa se u Arsenalovu formaciju gde ima po krilima brzonoge igrace.Jednom recju, najkompletniji napadac. Inace, slazem se za Vengera. 
aj ne velichajte tog vengera za dzhabe
nije mi jasno kako arsenal uopshte ima zhivaca za njega
chovek nishta ne osvaja
3 titule u ligi i 5x drugi na kraju, 4x osvojio FA kup, 4x superkup i po jdenom je bio drugi u LS i kupu UEFA ... Ne bi ja rekao da je to nista ...aj ne velichajte tog vengera za dzhabe
nije mi jasno kako arsenal uopshte ima zhivaca za njega
chovek nishta ne osvaja
Ja kazem Celzi, a prvi pratioc Liverpool.
)))
)) Salim se... meni je Fergi tebi Arsen
))3 titule u ligi i 5x drugi na kraju, 4x osvojio FA kup, 4x superkup i po jdenom je bio drugi u LS i kupu UEFA ... Ne bi ja rekao da je to nista ...
Pa i nije malo 11 trofeja za 12 sezona u jednoj od 3 najjace lige, a kamoli mizerno ... Pa ceo Celsi ima svega 5-6 trofeja vise od njega ... I to za stotinu godina takmicenja ... Ako cemo se tom logikom voditi, i Celsi je sve mizerniji ...Svake godine Arsenal uzme bodove Mancesteru...ali to ne znaci da treba velicati Arsenal i Vengera...
Lijepo oni igraju...ali to je sve...
Za 12 godina osvojiti 3 domaca prvenstva, 4 FA kupa i 4 Komjuniti Silda je malo...a kad se uzme u obzir da za posljednje 3 sezone nije osvojio nista...onda je to stvarno sve mizerniji ucinak...toliko o Vengeru i Arsenalu...
Vec sam napisao njegovu situaciju i zasto ga veoma cenim ... Arsenal se pre njega nije svrstavao u vrh a sada jeste, i to dovoljno govori o njegovom znacaju za klub ... Oni su sada 3 godine bez rezultata zato sto Venger pravi smenu generacija, i uvodi klince u prvi tim, a kada ih uvede sa njima ce osvojiti 10-ak trofeja sto je odlicno ... U Premier ligi, 3 titule po 4 kupa i super kupa su fenomenalan rezultat za bilo koju ekipu ... Pa to sad ponude navijacima Liverpula ovi bi oberucke prihvatili ... Ili da si to ponudio navijacima Celsija pre nego sto je dosao Abramovic ...5x drugi i jednom drugi u LS i UEFA kupu....to nije nishta, arsenalu kao klubu koji se svrstava u vrh svetskog fudbala zadovoljenje ne mogu biti druga mesta.
istina je da je on veoma sposoban sa iskorishcavanje kompletnog potencijala mladih igracha koje dovede, ali ochigledno postoji problem, jer za toliko vreme je uzeo samo 3 titule i po 4 kupa i superkupa. Sa budzhetom arsenala, koji je, istini za volju, manji od budzheta ostalih iz velike chetvorke, ali ipak dovoljno veliki, trebalo bi da postizhe vece rezultate, a vec 3 godine od arsenala nismo videli nishta.....

)))