HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Napadaci iz PL poredjani po prosecnom broju odigranih minuta po postignutom golu, samo u PL naravno, evropska i kup takmicenja se ne racunaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suarez je najveci folirant![]()

A Primeru zovu ligom od dva klubaМењамо име лиге у Ман Јунајтед и остали.![]()
...

Vigan se opet izvlaci,pa dokle ce vise da namestaju...Vec 4 sezone za redom se spasavaju u poslednja 3 kola..
Vigan se opet izvlaci,pa dokle ce vise da namestaju...Vec 4 sezone za redom se spasavaju u poslednja 3 kola..
E jes' vala!Nema sugavije ekipe u PL.Oni u ekipi nemaju 3 pismena igraca,sve same krljadzije.I vecito se izcupaju u zadnja dva kola.Ne verujem da im nesto namestaju vec jednostavno imaju srece.Ja ne znam da li su oni ikad u istoriji kluba bili u gornjem delu tabele premier lige..a igraju je tolike godine.
Kolarov zamalo crveni.
Mislim da ovaj start malo ruznije izgleda nego sto jeste. Puno krvi ali zato sto ga je posekao kramponom. Nema tu teske povrede. Kazem opet da je za crveni karton. A startovi na stajnu nogu koji mogu da dovedu do loma i teskih povreda treba drasticno kaznjavati. Pogotovo ako se na snimku vidi da taj koji je napravio start ne pokazuje pokajanje.Tacno je to ali pogledaj i posledice ta dva slucaja.Ovaj lik je zavrsio sa rupom na glavi a Banetu nije bilo nista...Naravno,ne opravdavam potez Suareza i svakako treba da bude kaznjen ali sta je sa ostalima?
Isto i slucaj od pre mesecak dana i utakmica Vigan-Njuksl kada je McManaman odvalio od zivota onog malog iz Njukasla.Nemogu bas da se setim o kom igracu je rec uglavnom lik je zavrsio u bolnici i malo je falilo da zavrsi karijeru.To je bio djon direktno u koleno i to na stajnu nogu.Ludi sudija nije dosudio ni faul a McManaman se pravio lud,cak se i bunio sto igrac Njukasla lezi na travi.FA ni tada nije reagovala...