Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Tako mali a vec pokvaren.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ga u glavu šutno, šta koji qracc leži na lopti i zadržava igru ...Tako mali a vec pokvaren.
Ja bih ga u glavu šutno, šta koji qracc leži na lopti i zadržava igru ...

Pa i treba da ih skuplja a ne da leži na njima i zadržava vreme ... Šteta što ga nije u glavui rokno pa nek se ondak kurčinije valjda crni Valkene da si takav da bi malog deckica sto skuplja lopte sutnuo u glavu
Cestitke labudovima![]()

Pa i treba da ih skuplja a ne da leži na njima i zadržava vreme ... Šteta što ga nije u glavui rokno pa nek se ondak kurči![]()
kako mozes tako...mene za decu dusa boli...za mene su deca nase najvece blago...tebi svaka cast ali ja nebi mogao dete da sutnem...
Ma koje kurččevo dete, vidiš da ovaj klipan ima 17-18 godina ... Sad ovi iz Svonsija treba da ga nalupaju šamarima pa nek nauči lekciju ...kako mozes tako...mene za decu dusa boli...za mene su deca nase najvece blago...tebi svaka cast ali ja nebi mogao dete da sutnem...
Ma koje kurččevo dete, vidiš da ovaj klipan ima 17-18 godina ... Sad ovi iz Svonsija treba da ga nalupaju šamarima pa nek nauči lekciju ...

Tacno se vidi od koga je Mihajlovic pokupio znanje![]()

Beri dominira protiv Southamptona...prvo im pokloni loptu za 1:0, a onda ga majstorski zavuče za 3:1. U sopstvenu mrežu, naravno![]()

Francuskom selektoru ne treba skauting...Samo ukljuci Njukasl i uziva..
![]()