Lefkada i okolina - vodic za avanturiste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
picture.php

Poslala sam upit za Lefkadu,Villa Verde,za 15.7.Ponudili su mi 2+1aprtman za 55e.Da li je to ok cena,
meni se cini da jeste u odnosu na ovdasnju ponudu Robinsona,Sabre i Conte-a.Ja bih vise volela da budem blizu Lefkade-grada,nego u Nidriju,imam tinejdzera koji voli da izadje uvece.Da li je neko ranijih godina bio u Villi Verde i kako je bio zadovoljan smestajem?

Poslala sam upit za Lefkadu,Villa Verde,za 15.7.Ponudili su mi 2+1aprtman za 55e.Da li je to ok cena,
meni se cini da jeste u odnosu na ovdasnju ponudu Robinsona,Sabre i Conte-a.Ja bih vise volela da budem blizu Lefkade-grada,nego u Nidriju,imam tinejdzera koji voli da izadje uvece.Da li je neko ranijih godina bio u Villi Verde i kako je bio zadovoljan smestajem?

pitajte ovde: propeller_danube@yahoo.com srpska porodica koja zivi na lefkadi...

:roll:Ja sam zainteresovana za odlazak na Lefkadu,ali sam razocarana ponudom nasih agencija za istu.Sva ponuda se svodi na Nidri i to je to.Nema nista za Lefkas-grad i okolinu.Ono sto se moze naci na internetu je bar za sezonu-polovina jula skupo ili je negde u brdu a nije ni jeftino.Kad se tu pridoda spavanje usput,klopa,benzin...fina suma.

Pa nemoj ni da idete preko agencije ! http://www.greeka.com/ionian/lefkada/index.htm Kontaktiraj ljude, naci ces mnogo povoljniji smestaj.

Precesljala sam gomilu grckih sajtova,pregledala cene onoga sto se nudi, a nekima koji nisu ponudili cene poslala sam upit i dobila odgovor od Ville Verde i Iliaktida vile kod kojih smestaj kosta 120e za noc.Jeste da ima bazen ali mi planiramo svaki dan drugu plazu.Posto planiramo sa rodjacima koji bi voleli da idu u Villagio Maistro gde je smestaj 70e do 20.7.a onda 100e,culi smo da je Villa Verde blizu Villaga pa bi nam to odgovaralo.Razmisljali smo o Castru Maistru,ali posle proslogodisnjih poseta forumasa i negativnih ocena,ne ide nam se u neizvesno.Hvala vam na info i nadam se da cemo se jos
druziti.

Najveci problem nam je zapravo sto imamo decu koja treba da polazu prijemni za srednju
skolu a jos se ne zna kada ce to biti,ustvari kada ce se taj drugi krug zavrsiti,jer dete mora licno da se pojavi.Samo pretpostavljamo da ce to biti do 15.jula gotovo,pa sam taj termin uzela za info.Ako neko ima vezu u ministarstvu prosvete...E i ja bih mnogo htela
:roll:

Evo opet mene.Za one koji bi trebalo da uplate depozit nekom Grku za letovanje:ako Grk ima racun u Nacionalnoj banci Grcke,jedini nacin da mu uplatite depozit je da otvorite tekuci devizni racun u NBGbanci-bivsa Vojvodjanska i da uplatite devize na njegov racun uz proviziju oko 3% I troskove otvaranja racuna 100din.Ako Grk ima racun u nekoj drugoj banci-npr Pireus i ako je to racun privatnog lica a ne firme,stvar se znatno komplikuje.Mozda bi moglo da se uplati ako je to racun firme i ako posalje u formi
profakture,inace ne.Kakva su vasa iskustva u vezi sa ovim?:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back