Sinke011
Početnik
- Poruka
- 24
Staje ovo !? Zar niko nece na Lefkadu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hocu opet sigurno, al ne ovog leta...Nikad ne idem 2 godine za redom na isto mesto, iako je Lefkada jedino mesto do sada gde zaista imam zelju da se vratim...
Trenutno se dvoumim izmedju Kefalonije i Zakynthosa i imam onaj blesavi osecaj da cu se razocarati posle Lefkade...
Poslala sam upit za Lefkadu,Villa Verde,za 15.7.Ponudili su mi 2+1aprtman za 55e.Da li je to ok cena,
meni se cini da jeste u odnosu na ovdasnju ponudu Robinsona,Sabre i Conte-a.Ja bih vise volela da budem blizu Lefkade-grada,nego u Nidriju,imam tinejdzera koji voli da izadje uvece.Da li je neko ranijih godina bio u Villi Verde i kako je bio zadovoljan smestajem?
Ja sam zainteresovana za odlazak na Lefkadu,ali sam razocarana ponudom nasih agencija za istu.Sva ponuda se svodi na Nidri i to je to.Nema nista za Lefkas-grad i okolinu.Ono sto se moze naci na internetu je bar za sezonu-polovina jula skupo ili je negde u brdu a nije ni jeftino.Kad se tu pridoda spavanje usput,klopa,benzin...fina suma.
Ja bih mozda ove godine na Lefkadu.
Jel zna neko za taj deo puta tj autoputa sto je trebao biti zavrsen do kraja 2008 sta je sa njim?
Svaka cast Putnici i ostalim forumasima na svim odgovorima. Poz!
Ja bih mozda ove godine na Lefkadu.
Jel zna neko za taj deo puta tj autoputa sto je trebao biti zavrsen do kraja 2008 sta je sa njim?
Svaka cast Putnici i ostalim forumasima na svim odgovorima. Poz!
Jos uvek nije gotov najtezi deo, a kad ce ne zna se jer nista ne govore od nove godine, svi se nadamo uskoro