Ja pronadjoh negde da je prosle godine rent bio izmedju 40 i 50e.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalane znam koja je vila, mislim da je ,, Kostas,,
![]()
Ja pronadjoh negde da je prosle godine rent bio izmedju 40 i 50e.
Da li je neko bio u vili sun flower (Nidri) ? Drugarica i ja idemo 06. juna preko halo tursa, malo se brinem, nisam nasla nista o toj vili na forumu, a komentari o agenciji su katastrofalni... Molim za pomoc
Hvala
hvala! to je bas puno. Ja sam mislila da je septembra jeftinije.
I ja cu septembra na Lefkadu!!!Pozdrav svima,
Ja sam iz Makedonije-Skopje i slucajno uletio na ovaj vas forum, jako mi se dopalo pa malo rovario niz komentarima.
Ja sam prosle godine bio na Lekfadu i ove godine idem opet, jer mi se naravno JAKO JAKO dopalo.
Idem sa auto sa curom,od 1vog Septembar, pa sam samo hteo da obavestim ako neko hoce,moze da
slobodno dogje sa nama prema Lefkadi.
Takogje ako neko ide auto, iz Beograd ili sl. moze proci do Skoplje prenoci kod mene i sl. kafu ili nezz sta..
Pozdrav svima, Lefkada je PRELEPA ljudi i mozda se i sretnemo tamo![]()
Ako je neko išao kolima do Lefkade,jel može okvirno da mi kaže koliko traje vožnja do tamo?
Dakle uz par ne preterano dugih pauza za ručak i protezanje,uz neku normalnu brzinu +-20km h od dozvoljene i granicu. Moram da isplaniram taktiku jer nećemo dodatni trošak za spavanje u mkd ili grčkoj,pa bi krenuli noću(2-3h) da do naše granice stignemo ujutru i onda preko dana odvozamo mkd i grčku i stignemo do 15-16h na Lefkadu. Uz neko normalno zadržavanje na granici kontam da mi treba oko 12-13h. Da li je to realno? Google maps pokazuje 10,5 a michelin 12,5.
Naravno smenjivaćemo se u vožnji najmanje dvoje možda i troje ako zatreba.
Ako je neko išao kolima do Lefkade,jel može okvirno da mi kaže koliko traje vožnja do tamo?
Dakle uz par ne preterano dugih pauza za ručak i protezanje,uz neku normalnu brzinu +-20km h od dozvoljene i granicu. Moram da isplaniram taktiku jer nećemo dodatni trošak za spavanje u mkd ili grčkoj,pa bi krenuli noću(2-3h) da do naše granice stignemo ujutru i onda preko dana odvozamo mkd i grčku i stignemo do 15-16h na Lefkadu. Uz neko normalno zadržavanje na granici kontam da mi treba oko 12-13h. Da li je to realno? Google maps pokazuje 10,5 a michelin 12,5.
Naravno smenjivaćemo se u vožnji najmanje dvoje možda i troje ako zatreba.
Skopje-Lefkada vozi se oko 8 sata(bar sam ja za tolko stigo prosle godine), i pre toga Beograd-Skopje nezz oko 4h... znaci to je to, iz Beograda imas oko 12-13h sata voznje.
Nama je trebalo 13h...al tad jos nije bio gotov Egnatia odos,sad bi trebalo da stignes brze![]()
Kako se plaća putarina u Makedoniji sad? Je l' mogu na prvoj rampi da dam 10e da mi oni vrate u njihovoj valuti i da mi to onda bude dovoljno za ostatak putarina tamo i nazad, kroz makedoniju naravno?
Idem sa društvog od trećeg avgusta. Zna li neko nešto o Orange grove 1 u Vasilikiju?
Taman kad sam se fino informisala o Krfu, a moji se odlucise za Lefkadu... ne mogu reci da me nije obradovala, jer sam od starta bila za to da se tamo ide, ali eto nekako je odluka prvobitno pala na Krf.... Procitala sam dosta toga zanimljivog i dosta korisnih informacija, a zanima me da li vazi pravilo da se u kaficima uz naruceno pice moze koristiti lezaljka i suncobran. U junu sam bila na Zakintosu-Laganas i tamo vazi to pravilo, sto je stvarno olaksavajuca okolnost . Inace trebali bi da idemo 17.09. u Nidri, pa se nadam da ce jos neko tada da ide. Jelennna od kada si ti tamo u septembru?