Lefkada i okolina - vodic za avanturiste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radije smo za proverenu varijantu jer ne bi bas bacali pare na smestaj:think:
ima li ko nekakav kontakt proveren za smestaj?

http://villatsoukalades.com/

40eur/dan smo placali prosle nedelje trokrevetni studio sa terasom, sve novo i uredno, velika vila tako da ima mesta....ima parking i bar, blizu lefkas, blizu plaze....izmedju lefkasa i agias nikitasa, mesto se zove tsoukalades.

Ukoliko imate svoj auto,ja vam predlazem neku od vila u brdu iznad Agios Nikitasa..uglavnom sve imaju bazen i feeeeenomenalan pogled na more...:)

Jel imas neki konkretan predlog?
Ja sve sto sam gledala preko Greka.com je 70-100 e sto mi bas i nije po volji :mrgreen:.
Inace ja bih vise volela nesto blize moru jer se sa detetom vracam oko podneva u sobu pa da ne idemo kolima sto puta gore dole. Imas neki predlog?
I po mogucstvu da nije u nekoj bestragiji tj. da ima restorancic i radnjica u blizini...

pa sta nerazumes?ne bismo davali vise od 20e po osobi,ovo sto ima na netu je dranje,barem ja nisam nista nasao zato vam se i obracam:worth:
Jao nemogu docekati...

zavisi sta si nasao na netu...:)
za apartman koji sam ja placala 80 eur preko neta, u slicnoj vili na licu mesta trazili su 100 eur.
Doduse to je bilo 2008. sad taj isti apartman kosta u avgustu 120 eur za 4 osobe :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back