Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2008.bilo tih retkih zverki kol`ko `oces ...
al ako ti kazes da su retke zverke ja ti verujem...ipak si ti tamo domorodac![]()
A cene?Ја тамо никада нисам ноћио, већ у малим местима поред ауто пута. Ако сте запели баш у Мецову, било где, мало је месташце.![]()
Pre tri dana sam se vratila sa Lefkade i pošto ste svi već puno pisali o njoj i nahvalili je moram da podelim sa vama neke moje konstatacije:
1) najbolja plaža sa istočne strane je Megali Amos, do Agiofili nismo došli jer je loš prilaz kolima pa mora brodom,
2) grad Lefkada je razočaravajuć, nema ništa da se vidi,
3) plaže Porto Kaciki i Egremi jesu lepe ali su stvarno, stvarno daleko od Nidrija,
4) restoran Platani je skup,
5) do plaže Kavalikefta ili Katizma se ne isplati ići, milion serpentina a na plaži gledaš u stene umesto u more,
6) vila Konstadina je za pohvalu, apartmani se čiste svakih dva dana, posteljina i peškiri se menjaju jednom u toku deset dana, velike prostrane terase, sladak bazenčić,
7) plaža u Vasiliki i nije tako loša samo duva jak vetar,
8) i po meni jedan nedostatak plaža je što nisu peskovite ali zavisi ko šta voli
Јеси ли ти била стварно на Лефкади или си побркала лончиће?
1. Са источне стране ниједна плажа није "најбоља"
2. Није тачно! Осим лепе пешачко трговачке зоне, може да се види и тврђава Аја Мавра...Осим тога, мостићи су права атракција.
3. Из Лефкаде су 40, односно 33 километара, а из Светог Никите само 23. односно 18 и вреде сваког пређеног километра. Нико ти није крив што си била у Нидрију, центру синдикалног туризма.
4. На Лефкади има хиљаде ресторана који имају изврсну кухињу и веома су повољни са ценама. Кога брига за ресторан Платани?
5. До Катизме са магистрале има само 800 метара, пут је нов и веома широк и има само две кривине. О каквим серпентинама говориш? Шта би тек рекла за плажу Авали?
6. Како може бити за похвалу то што се пешкири и постељина мењају " на сваких 10 дана", када се свуда мењају на 4 дана?
7. Плажа у Василикију је завучена дубоко у залив и веома ретко дува ветар.
8. Има пуно песковитих плажа: Егремни, Свети Јован, Катизма, Милос, на источној страни Никијана, Лигија...![]()
Što si ti neki, hvataš se za svaku reč. Ja sam samo iznela moje mišljenje i utiske. Ne moramo svi samo hvaliti Lefkadu, ja nisam rekla da je ne treba obići.
1) I šta fali plaži Mikros Gialos, napisala sam da je to najbolja plaža za sve plaže sa istočne strane ostrva, pošto sam pokušavala da nađem još neku ali uvek bih se vraćala ovoj. Imam malo dete i nije mi bilo izvodljivo da stalno putujem na drugu stranu ostrva pa sam bila prinuđena da većinu vremena provodim na nekoj bližoj plaži.
3) To što sam ja bila u Nidriju moj je izbor i zaista su daleko navedene plaže. I od Lefkade tih 40 km koliko ti treba vremenski da ih pređeš?
5) Govorila sam o plaži Kavalikefta
6) Pročitaj bolje, nisam napisala da posteljnu menjaju na 10 dana, već jednom u toku tih 10 dana, znači na 4-5 dana. Ali to nije jedini razlog zašto sam navela da je vila dobra
7) Eto, izgleda da sam baš ubola kada je duvao toliko jak vetar da je nosio sve sa plaže. Ako na Vasilikiju ne duva vetar zašto je onda to jedriličarsko mesto?
Ovo sitno na slici su jedrilice na plaži Vasiliki, otkud one tu?
Srce hvala što si me prosvetlio, ne razumem se baš u to, u svakom slučaju pokreće ga vetar![]()
Pa šta treba da budem na njima da bi bile moje?
Kakav je put od Ioanine do Preveze? Da li je dobro obeležen?
Ili je možda bolje produžiti autoputem od Igumenice pa onda uz more do Lefkade?