Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.603
Bolje reci putopis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
.
Bolje reci putopis![]()

Kao izvorska,zar ne?Drago mi je ako je tako i neznam sta Vam je pomogla ali verujem da jeste-takva je ona. Pa nashi smoA tebi hvala za kontakt koji si nam napravio sa svojom sestrom u Prevezi,zaista je bila ljubazna i pomogla nam u jednoj situaciji
a drago mi je i da ste dobro prosli. Nadam se da nista nisam slagao kada sam u ranijim postovima pisao o zapadnoj obali Lefkade ? Ja cu "mozda" u avgustu. Mozda.......a slike su predivne
i davaj jos ako ima 

. Putnice, gde je putopis sa Skijatosa ?Cini mi se da se Vesni nije vracalo kuci. Putnice, gde je putopis sa Skijatosa ?

, pa onda treba slike smanjiti i malo obraditi za web...sve to trazi vreme koje trenutno nemam...ali bice....
?Ja sam vise kontaktirala sa Vulom,a kad sam videla Nikosa i nisam nesto patila za kontaktomNego reci mi kako si bila zadovoljna gazdom, da li je Nikos ispunio tvoja ocekivanja, mislim kako u pogledu smestaja tako i u svim ostalim pogledima?
Smestili su nas Bogu iza nogu,u onu kucu iznad Kastra(i to je njihovo),tri dana smo se tusirali ledenom vodom dok su zamenili pokvareni bojler,studio je minijaturan(srecom vitka mi porodica)ali zbog prisutva minimuma baksuzluka u nasim karakterima-nista to nama nije omelo lepotu dozivljaja.Samo jedva naucismo da dodjemo do "kuce"po onim puteljcima i ulicicama.Ali,imali smo lep pogled...
E,ona terasa,na vrhu,prva desno je bila "nasa"uff ljudi sad ste me zabrinuli sa tim cenama...
ja sam rezervisao od 15 do 21 jula kastro maistro za 40 evrića pa se sad plašim da ne dodjem tamo a da ludi grk prodao nekom još ludjem englezu za 80 evra a ja da smrdim u kolima... jedini dokaz o rezervaciji imam onu potvrdu iz banke da sam mu platio 80 evra na ime avansa još u martu..
šta mislite može li se desiti tako neki maler? putnice ti si ga upoznala.. tvoja procena??