- Poruka
- 70.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično
Ne znam da li se nešto menjalo ali bilo je reči da kad se uđe u GR nema zadržavanja, pravac odredište.Janjina je savrsena za to, prelepo malo mestasce![]()
Dalton...izvikan ali ....meehBilii ja cini mi se 2011. ... pisao ali ponovicu jer je jedan od lepsih destinacija u grckoj (citaj nema previse nas iz Srbije
)
Ako dobro pamtim Lefkada je u krug putevima oko 90km. Skuterom od 50cc smo je obisli okolo naokolo za 10 dana nekih 7 puta.
Egremni, Porto Kaciki, Milos i ostale popularne place necu da spominjem.
Dve male slatke tajne ukoliko neko vec nije otkrio su kada se iz nidrija krene ka Lefkasu na nekih 8-10km tu sa desne strane je K-beach club, jedno odlicno mesto sa odlicnim mestima na plazi (suncobrani trcani promera 3m) teren za odbojku , stoni tenis, i mokri cvorsavrsen.
Posto sam vrlo lenj da naucim lepo da pinujem ili posaljem gps koordinate izvolite pogledati
https://www.google.com/maps/place/Evgiros+310+82,+Грчка/@38.610586,20.6561117,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipNEpQW9yiUu7nxSuyt9jEWHkhthzblRscK_bB_3!2e10!3e12!6shttps://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipNEpQW9yiUu7nxSuyt9jEWHkhthzblRscK_bB_3=w203-h152-k-no!7i4160!8i3120!4m5!3m4!1s0x135db773a40883c9:0x4a12d679575e6a8b!8m2!3d38.6205719!4d20.6563131
to sto vidite je cela plaza ! kao neki djevrek od 50ak metara jedan lokal sa tihom muzikom.
PAZNJA : sa glavnog puta kada se krene ka plazi je vrloooo strm put, lep asfalt ali strm recimo kao Marka Oreskovica ili Valjevska u Beogradu.
Da ne tupim ... preporuka da se vidi jer je izmisljeno za aktivno-pasivni odmor.
Ako Dalton giros jos postoji u Lefkasu pozdravite ih od mene![]()
Lepo
Idem prvi put pa sad čitam i istražujem. Volim da se pripremim kad idem prvi put.
Sve mi se čini da je tajU Vasilikiju na mapi sam spazila Mega Gyros Grill House, nalazi se kod luke. Ima stolove uz vodu, simpatično izgleda
![]()
![]()
Ako odem biće mojih fotki![]()
Tačno za parking ali nije malo ostrvo i ima uspona i serpentina i nizbrdica kombinovanih...nije za neiskusne rekao bih.vidi ... citaj ...smisli...najbolji savet koji mogu da ti dam je da :
- skuter 50cc iznajmi odmah na dana koliko ostajes
- obaraj cenu kazi yioim mi rekao da se cenjkam kao na Zelenjakusetice se oni mene
- ranac, kaciga, voda, sunce, borovi, giros, miris NEVEROVATNI MIRIS mora u nozdrvama i samo zuji na skuteru
jer pre ces naci praking neko sa kolim bilo gde tj na svim onim lepim plazama
UZIVAAAAAAAAJ jer znam da ce te posluziti vreme
![]()
pa bas zato sam i napomenuo me jaci od 50cc skuter da moze da se svrcka bez straha. A sasvim dovoljno 40-50om/h za uzivanje u pejzazimaTačno za parking ali nije malo ostrvo i ima uspona i serpentina i nizbrdica kombinovanih...nije za neiskusne rekao bih.
Ovo Agiofili?
Nije Agiofili. To je uvalica ispod mog smeštaja a nalazi se na samom početku puta ka Agiofili.Ovo Agiofili?
Nestvarno je ovako prazno ali prelepo na neki način![]()
Fenomenalno...Prazna Porto Kaciki. Nije tako lepa plava boja jer još nema sunca na plaži.
Pogledajte prilog 993612