veca11
Početnik
- Poruka
- 38
Čitala sam da čovek može da se izleči.Bilo je i nekoliko emisija o tome.Da li neko zna nešto više o tome ili ako postoji neka literatura,preporučite mi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

autor Rudolf Brojs, naziv knjige RAK LEUKEMIJA i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem. Metoda je inače drastična, gladuje se 42 dana i piju se samo posebno spremljeni čajevi i sokovi...Da ne dužim o tome, imaš sve u knjizi. Znam samo da su mišljenja podeljena, mnogi je veličaju, drugi pak nipodaštavaju....veca11:Čitala sam da čovek može da se izleči.Bilo je i nekoliko emisija o tome.Da li neko zna nešto više o tome ili ako postoji neka literatura,preporučite mi.
klara_m:A ja niako ne mogu da ukapiram te mene, kad pocinju, kad se zavrsavaju![]()
Kazanova:Jedino zbog toga uzimam crkveni kalendar. Tu lepo pise kad pocinju. Ne znam kako drugacije.
klara_m:Znam ja da lepo pise, ali se na salaze sa nebom, ja gledala i uporedjivala
Kazanova:To je jedna vrsta dijete. Normalno je da organizam odbija hranu kada je covek bolestan i zato ne treba sebe siliti, vec ako ti se jede, jedi a ako ne, nemoj. Organizam najbolje zna za tebe sta je dobro.
Nije to nikakva dijeta i upravo u tome ljudi najvise grese!!! Dijeta podrazumeva unosenje manje kolicine hrane, ili hrane koja ima manje kalorija. A gladovaje je POTPUNO PRIVREMENO ODRICANJE OD HRANE (strucni nazivi su RDT - rasterecujuce-dijetalna terapija i FKG- fizioloski korisno gladovanje.) U stvari, to je samo drukciji nacin ishrane, jer organizam tokom tog perioda zivi na racun rezervi. Kao sto vec rekoh procitajte GLADOVANJE - GENADIJ PETROVIC MALAHOV
ops: ....u vezi poruke iznad......ona je komsinica, ja sam ivana
ops:komsinica.:Kazanova:To je jedna vrsta dijete. Normalno je da organizam odbija hranu kada je covek bolestan i zato ne treba sebe siliti, vec ako ti se jede, jedi a ako ne, nemoj. Organizam najbolje zna za tebe sta je dobro.
Nije to nikakva dijeta i upravo u tome ljudi najvise grese!!! Dijeta podrazumeva unosenje manje kolicine hrane, ili hrane koja ima manje kalorija.
Rec/ pojam dijeta ne znaci " unosenje manje kol. hrane" , vec odredjeni rezim ishrane.
Postoji dijeta za dobijanje na tezini.
Ima milion gojaznih pacijenata koji imaju po minimum 3 hronicne bolesti i svi imaju odlican apetit.
Ne razumem Vase konstatacije.
i izgleda 100% zdravo inace je pri crkvi, religiozna je (mozda je to bitno a mozda i nije). lecial se brojsovom metodom gladovanja, UZ NADZOR LEKARA !!!!! valjda je pila samo neke sokove od povrca 40 dana. postoje te knjige, ja sam ih gledala, meni deluje kao mogucnost (znaci "brojsova metoda gladovanja"), ali sigurno da ne treba na svoju ruku, jer ne odgovara svakom isto, treba znati KAKOveca11:Ja sam takodje cula da je mnogo ljudi izleceno ovom dijetom,pogotovu koji su bolovali od kancera.Procitala sam i par knjiga koje su mi preporucene preko ovog foruma.Dolazim do zakljucka da pacijent mora da bude pod strogim nadzorom lekara i tu nastaje problem.Moram da kazem da nisam obolela,ali citajuci literaturu,shvatila sam da sve ovo moze da se koristi i kao preventiva.Razgovarala sam sa lekarima(koje privatno poznajem) i kada sam im obrazlozila moje interesovanje,zatrpali su me objasnjenjima, zasto to ne treba da uradim.Postoje i manje reduktivne metode,koje dozvoljavaju unos samo presne hrane,a takodje imaje rezultate.