Lažni nalozi, lažni profili

ono sto je meni jeza da ovde citam, da sns botovi, neki od pristalica studenata, oni koji mrze sns i izdaju se za cetnike ili vec za koga, dezerteri iz ratova, svi srbi iz bosne, mnoge demokrate i gradjanisti...svi odreda bi da proteruju muslimane na planeti samo ne znam gde... pa se pitam kakav je ovaj narod srpski danas i sta je postao?

ono sto je meni jeza da ovde citam, da sns botovi, neki od pristalica studenata, oni koji mrze sns i izdaju se za cetnike ili vec za koga, dezerteri oiz ratova, svi srbi iz bosne, mnoge demokrate i gradjanisti...svi odreda bi da proteruju muslimane na planeti samo ne znam gde... pa se pitam kakav je ovaj narod srpski danas i sta je postao?
Propaganda je čudo, jedan tip je to patantirao još 40-tih...

ono sto je meni jeza da ovde citam, da sns botovi, neki od pristalica studenata, oni koji mrze sns i izdaju se za cetnike ili vec za koga, dezerteri oiz ratova, svi srbi iz bosne, mnoge demokrate i gradjanisti...svi odreda bi da proteruju muslimane na planeti samo ne znam gde... pa se pitam kakav je ovaj narod srpski danas i sta je postao?
Pa kad 1389 godina živiš bez njih onda valjda treba još toliko da prihvatiš a sada je tek 2025
Dodji za 750 godina

Propaganda je čudo, jedan tip je to patantirao još 40-tih...
ne ovo je patologija..jer debili kad se kaze musliman vide nekoga sa iskezenim zubima koji drzi krivi noz i samo ceka da prikolje prvog koji nije musliman... ti debili jer za takve bolji izraz nemam, nemaju pojma koliko je vrhunskih umetnika muslimana, koliko vrhunskih lekara, naucnika, u it svetu ih ima da im se ne zna broj...i sad ce oni sve to da preseku i da rasisticki naprave cistu sredinu.

krs mozgovi.

Back