- Poruka
- 35.470
Onda se moraš zapitati dokle je došlo kada te Hrvati ne biju i vređaju kao Srbi Srbe ovde...Занимљиво је зашто баш у Хрватској? Православне заставе и република хрватска исто је шизофренија зар не?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda se moraš zapitati dokle je došlo kada te Hrvati ne biju i vređaju kao Srbi Srbe ovde...Занимљиво је зашто баш у Хрватској? Православне заставе и република хрватска исто је шизофренија зар не?
nije, americki je forum.Zar krstarica nije hrvatski forum?
ne znam je li pijana ili drogirananije, americki je forum.

Na osnovu ovoga što si označio kao 100% tačno :и написао сам пеметнија научи да читаш за почетак, кад сам рекао за студенте да су страни плаћеници, према томе немој ти мени да стављаш неке етикете које нисам рекао одакле ти уопште тврда да сам СНС симпатизер, пошто си супер модеатор погледај моје поруке у СНС режиму па кад нађеш неку где се види да сам СНС симпатизер онда ми покажи па на основу нечега тврди то што тврдиш....
Pogledajte prilog 1821978
I hrvatski je dostanije, americki je forum.

On o forumu ti i dalje o "plaćenicima"I hrvatski je dosta
Pogledajte prilog 1821993
Kuku lele bolje da me zovu bot sns pa i djabe makar iz srbije se otimam.
кад је у питању форум политика и тема о рату о Украјини је налозима са којих Хрвати тамо пишу, да тачно је....Na osnovu ovoga što si označio kao 100% tačno :
Pogledajte prilog 1821996

ovi forumaski blokaderi dobrom vecinom ne zive u Srbiji. zato im je tako lako i da prde po istomNeka neka ne treba da apse samo da stvarno vidim odakle piskaraju pojedinci.
Ajde neko kaze ja sam u nigeriji i to je to ali tvrdi da je srbin iz srbije a pise iz bangladesa e to je cirkus![]()
Onda izvinjenje ali nisi u pravu sasvim. Mislila sam da se odnosi na ovu temu jer je autor potencirao lažne naloge i strane plaćenike kao podršku studentima..кад је у питању форум политика и тема о рату о Украјини је налозима са којих Хрвати тамо пишу, да тачно је....
само један од њих је имао налог "стефан" па је банован па је други налог био "немања"![]()
Najveći Srbi snsovci ovdašnji ne žive u Srbiji. Tako da pa pa i tebi...ovi forumaski blokaderi dobrom vecinom ne zive u Srbiji. zato im je tako lako i da prde po istom
*naravno, veliki procenat ljutih blokadera su samo trolovi.
jer neverovatno bi bilo da ima toliko debila koji zele zlo srbima i Srbiji
Nije, još gore jeZar krstarica nije hrvatski forum?
nije tema od promila ili od 1% nego o vecini (vecina koja vas je pometlala na svakim izborima do nivoa podignutog cenzusa)Najveći Srbi snsovci ne žive u Srbiji. Tako da pa pa i tebi...![]()
највеће зло Србији чини и жели твој вољени нарко-политички картел звани СНС са Оскаром на челуjer neverovatno bi bilo da ima toliko debila koji zele zlo srbima i Srbiji
kezual zato zivi na vracaru jel deovi forumaski blokaderi dobrom vecinom ne zive u Srbiji. zato im je tako lako i da prde po istom
Misliš na 1.11. I 15.3.nije tema od promila ili od 1% nego o vecini (vecina koja vas je pometlala na svakim izborima do nivoa podignutog cenzusa)

Baza od nečega živeti moraNajveći Srbi snsovci ovdašnji ne žive u Srbiji. Tako da pa pa i tebi...![]()
jedno jutro ispred sedam satiLete funte lete i evriċi
Uskoro će i rima stići
Ti si izBosne. Odmah sam skontala, ali pustila te da vidim kako budališ. Dobro ti ide,najvise naloga kod nas na krsti prave pripadnici sns sekte i nesrbi iz regiona koji mnogo vole da se predstavljaju kao srbi cudo jedno
nije im ni malo neobicno sto takve ''srbe'' nidje u sbriji ne mozes pronaci, sa takvim misljenjem tipa -
mi smo genocidni, mi smo agresori, mrzimo rusiji volimo usa, kosovo je nezavisno...
ne glupetajTi si izBosne. Odmah sam skontala, ali pustila te da vidim kako budališ. Dobro ti ide,

Uu pazi se ova nervozna oce da strelja.Baza od nečega živet mora
Tu he naša draga srpska dijaspora
Lete funte lete i evriċi
Uskoro će i rima stići

Ti barem od pocetka kazes ja sam ta i ta.postujem to.Ti si izBosne. Odmah sam skontala, ali pustila te da vidim kako budališ. Dobro ti ide,