Lažni nalozi, lažni profili

и написао сам пеметнија научи да читаш за почетак, кад сам рекао за студенте да су страни плаћеници, према томе немој ти мени да стављаш неке етикете које нисам рекао одакле ти уопште тврда да сам СНС симпатизер, пошто си супер модеатор погледај моје поруке у СНС режиму па кад нађеш неку где се види да сам СНС симпатизер онда ми покажи па на основу нечега тврди то што тврдиш....

Pogledajte prilog 1821978
Na osnovu ovoga što si označio kao 100% tačno :
1763906771631.jpeg

Na osnovu ovoga što si označio kao 100% tačno :
Pogledajte prilog 1821996
кад је у питању форум политика и тема о рату о Украјини је налозима са којих Хрвати тамо пишу, да тачно је....
само један од њих је имао налог "стефан" па је банован па је други налог био "немања" :mrgreen:

Neka neka ne treba da apse samo da stvarno vidim odakle piskaraju pojedinci.
Ajde neko kaze ja sam u nigeriji i to je to ali tvrdi da je srbin iz srbije a pise iz bangladesa e to je cirkus:mrgreen:
ovi forumaski blokaderi dobrom vecinom ne zive u Srbiji. zato im je tako lako i da prde po istom

*naravno, veliki procenat ljutih blokadera su samo trolovi.
jer neverovatno bi bilo da ima toliko debila koji zele zlo srbima i Srbiji

кад је у питању форум политика и тема о рату о Украјини је налозима са којих Хрвати тамо пишу, да тачно је....
само један од њих је имао налог "стефан" па је банован па је други налог био "немања" :mrgreen:
Onda izvinjenje ali nisi u pravu sasvim. Mislila sam da se odnosi na ovu temu jer je autor potencirao lažne naloge i strane plaćenike kao podršku studentima..

najvise naloga kod nas na krsti prave pripadnici sns sekte i nesrbi iz regiona koji mnogo vole da se predstavljaju kao srbi cudo jedno

nije im ni malo neobicno sto takve ''srbe'' nidje u sbriji ne mozes pronaci, sa takvim misljenjem tipa -

mi smo genocidni, mi smo agresori, mrzimo rusiji volimo usa, kosovo je nezavisno...

najvise naloga kod nas na krsti prave pripadnici sns sekte i nesrbi iz regiona koji mnogo vole da se predstavljaju kao srbi cudo jedno

nije im ni malo neobicno sto takve ''srbe'' nidje u sbriji ne mozes pronaci, sa takvim misljenjem tipa -

mi smo genocidni, mi smo agresori, mrzimo rusiji volimo usa, kosovo je nezavisno...
Ti si izBosne. Odmah sam skontala, ali pustila te da vidim kako budališ. Dobro ti ide,

Back