Lažiranje orgazma

A smara me fama oko tog zenskog orgazma jer su se prelizale 1000 casopisa, knjiga, filmova, serija, debata blabla bla. Brate masturbiras li? Jel dozivis orgazam tada? Eto, ja tu mogu da uskocim u tu igru i da nam bude jos lepse.

Oduvek mi je bilo čudno koliko žena lažira orgazme.Frapantan je broj žena koje nikada do sada (a u zrelim su godinama) nisu doživele orgazam. Takođe mi je fascinantno koliko muškaraca uošte ne može da prepozna ženski orgazam.Šta mislite o ovome? Mišljenja muških članova su takođe više nego dobrodošla.
Skine se muskarac i ima palcic dole.

Zena mu se smeje i pita ga: "Koga ces zadovoljiti sa tim?"

Muskarac slegne ramenima i kaze: "Sebe!" :mrgreen:

Vidi. Poenta je da ona sama mora da dodje do toga. Tu se vecina zezne. Misli da je to neka vestina muskaraca da je dovede do ludila kao neki Don Juan, a ona pasivno da se prepusti. Ne kazem, moze i on da upozna njeno telo ali do toga dolazi samo ako i ona ucestvuje.
Tu se ne slažem sa tobom (mora da dođe sama...) Smatram da žena mora sa partnerom da razgovara i o tome i da zajedničkim snagama porade na tome. Ukoliko je u pitanjju ljubav naravno a ne samo kres varijanta. U potpunosti se slažem sa tobom oko pasivnosti žene i njenog učestvovanja/neučestvovanja.

Oduvek mi je bilo čudno koliko žena lažira orgazme.Frapantan je broj žena koje nikada do sada (a u zrelim su godinama) nisu doživele orgazam. Takođe mi je fascinantno koliko muškaraca uošte ne može da prepozna ženski orgazam.Šta mislite o ovome? Mišljenja muških članova su takođe više nego dobrodošla.
mora da lažira ako s druge strane ima filipa višnjića
kad uzme dildo u svoju rukicu, znaće šta treba da radi za veliki turbulentni orgazam

Mislim toliko toga od znojenja,crvenila,suvih usta,drhtanja,stenjanja,vristanja,osetljivosti posle pa nek glume svejedno snoska ce da padne

Tu se ne slažem sa tobom (mora da dođe sama...) Smatram da žena mora sa partnerom da razgovara i o tome i da zajedničkim snagama porade na tome. Ukoliko je u pitanjju ljubav naravno a ne samo kres varijanta. U potpunosti se slažem sa tobom oko pasivnosti žene i njenog učestvovanja/neučestvovanja.
Mislim da je bas u tome problem. Idealizovanje odnosa. Prevelika ocekivanja. Kazes ljubav pa iz ljubavi. Naravno da nece orgazmirati i tu nece nikakav razgovor pomoci. Na protiv, ta vrsta razgovora odmogne. Moze da se desi da je zavede, pa da odlepi, pruzi mu poverenje i na kraju se razocara. A to dovodi do jos veceg problema.

Mislim da je bas u tome problem. Idealizovanje odnosa. Prevelika ocekivanja. Kazes ljubav pa iz ljubavi. Naravno da nece orgazmirati i tu nece nikakav razgovor pomoci. Na protiv, ta vrsta razgovora odmogne. Moze da se desi da je zavede, pa da odlepi, pruzi mu poverenje i na kraju se razocara. A to dovodi do jos veceg problema.
Ne slažem se. Kod zrelih ljudi koji se istinski vole takav razgovor nikako ne može da odmogne. Orgazam bi trebao biti nešto sasvim uobičajeno u takvim odnosima. Nije mi to idealizovanje niti preveliko očekivanje. Ukoliko sam te dobro razumela...

Back