Lažiranje orgazma

Ne slažem se. Kod zrelih ljudi koji se istinski vole takav razgovor nikako ne može da odmogne. Orgazam bi trebao biti nešto sasvim uobičajeno u takvim odnosima. Nije mi to idealizovanje niti preveliko očekivanje. Ukoliko sam te dobro razumela...
istina živa. dobar orgazam počiva u otvorenim razgovorima sa partnerom
ipak mnogi parovi uopšte ne razgovaraju o seksualnim potrebama koje imaju
već prepuštaju slučaju svoje orgazme.

Spremite se na gomilu muških odgovora na temi u fazonu: puca mi rac za njen orgazam, njen orgazam njena stvar

Mislim, zašto bi neko imao seks ako može i sam da postigne orgazam, što jednostavno ne bi drkao zauvek, to je makar garantovan užitak

Preporučujem postavljačici (ako ona uopšte ima ovaj problem) da nabavi neku dobru seks igračku i da krene da upoznaje svoje dugmiće

Spremite se na gomilu muških odgovora na temi u fazonu: puca mi rac za njen orgazam, njen orgazam njena stvar

Mislim, zašto bi neko imao seks ako može i sam da postigne orgazam, što jednostavno ne bi drkao zauvek, to je makar garantovan užitak

Preporučujem postavljačici (ako ona uopšte ima ovaj problem) da nabavi neku dobru seks igračku i da krene da upoznaje svoje dugmiće
Hvala na preporuci. Nemam taj problem ali kroz rad i priču sa ljudima vidi da mnogo ljudi ima taj problem. Žene pogotovo.

Nepresusna tema..ustvari samo nedostatak komunikacije...Ok,ima i samozivih muskaraca kojima je seks da njima bude lepo ( ima i zena da se razumemo) i boli ga uvo da li partnerku boli, uziva ili proverava tiket sportske prognoze.Kako neko rece ovde-kad svrsis probudi me da se istusiram.
Meni licno je cilj da oboje dozivimo bar jedan orgazam.Ako nesto ne stima pitacu,ili probati nesto drugo.Ako meni nesto ne odgovara,reci cu...
Kao sto ja ne bih trpeo da me ujeda za nos tako ni ona ne treba da trpi guslanje koje joj ne prija ili ne prija dovoljno.Pa odrasli smo ljudi pobogu,a i 19 vek je odavno prosao...

Nepresusna tema..ustvari samo nedostatak komunikacije...Ok,ima i samozivih muskaraca kojima je seks da njima bude lepo ( ima i zena da se razumemo) i boli ga uvo da li partnerku boli, uziva ili proverava tiket sportske prognoze.Kako neko rece ovde-kad svrsis probudi me da se istusiram.
Meni licno je cilj da oboje dozivimo bar jedan orgazam.Ako nesto ne stima pitacu,ili probati nesto drugo.Ako meni nesto ne odgovara,reci cu...
Kao sto ja ne bih trpeo da me ujeda za nos tako ni ona ne treba da trpi guslanje koje joj ne prija ili ne prija dovoljno.Pa odrasli smo ljudi pobogu,a i 19 vek je odavno prosao...
Svaka čast na ovakvom odgovoru!

Kada dodje do price onda je i za diskusiju.Po meni mora da se ljudi "zderu" pogledom da se tu desi taj prvi poziv na kidanje . A dok ti njemu objasnis gde je rupica i zasto sluzi pade meni progesteron.

Neke zene vole i bajke, ja bukvalista:)
ne bre haha kako ti pojednostavljeno razmisljas o razgovorima na temu
cak i ljudi koji se zderu pogledom kako kazes nemaju uvek isti senzibilitet
neko odmah hoce kidanje a neko je za diskusiju
najbolje je ako obe stvari radis u isto vreme...
ali dug je put do tamo:lol:

BJ je ok bas je opustencija

Hvala na preporuci. Nemam taj problem ali kroz rad i priču sa ljudima vidi da mnogo ljudi ima taj problem. Žene pogotovo.
mislim da zene imaju problem jer bi nesto htele a ne znaju kako da traze, evo ja sam bila u tom lavirintu
ali kad upoznas svoje potrebe i prestanes da se stidis sto ih imas zivot postaje jednostavniji
imati orgazme redovno znaci izbeci nervne slomove u zivotu zbog sitnica
ako nemas pored sebe muskarca (mozda ga imas ali se pretvorio u ikebanu)
onda pomaze povratak na istrazivanje svog tela ko u vreme kad smo bile klinke
lepo kaze Benedikt ispritiskaj sve dugmiće da osetis svoj puls

mislim da zene imaju problem jer bi nesto htele a ne znaju kako da traze, evo ja sam bila u tom lavirintu
ali kad upoznas svoje potrebe i prestanes da se stidis sto ih imas zivot postaje jednostavniji
ooooo daa

Taj rad. Evo ga.

Evo jedna pricica koja mozda pomogne da se malo problem razjasni.
Budem kod jedne prijateljice i dodje joj sestra sa bebcem. I sad da ga presvuce, skine mu pelene i bebac krene da se igra dole. To je inace nagonsko upoznavanje sa telom. Medjutim, keva mu skloni ruku i kaze: Pih sramota. Mali opet, a keva ce opet: Pih sramota...
I sad nekako se osetim tu, da nije zato sto sam ja tu? A ona ce, ne ne taman posla, ne sme da se igra s time... To je sramota i butji butji detetu..
Posle se pitamo, kako to da ljudi izrastaju sa osecajem stida, sramote, pa onda idealizuju, to samo kad se pojavi neka uzvisena ljubav. Samo u slucaju nece posebnog, bla bla...
Sta da vam kazem...

Tu se ne slažem sa tobom (mora da dođe sama...) Smatram da žena mora sa partnerom da razgovara i o tome i da zajedničkim snagama porade na tome. Ukoliko je u pitanjju ljubav naravno a ne samo kres varijanta. U potpunosti se slažem sa tobom oko pasivnosti žene i njenog učestvovanja/neučestvovanja.

pre će ovaj iz kres varijante oko toga da se zamisli
možda bi one orgazmirale da se ne bave glumljenjem orgazma?

Back