- Poruka
- 53.796
Pa i to ima smisla, usredsredjene su na tog nekog umesto na sebepre će ovaj iz kres varijante oko toga da se zamisli
možda bi one orgazmirale da se ne bave glumljenjem orgazma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i to ima smisla, usredsredjene su na tog nekog umesto na sebepre će ovaj iz kres varijante oko toga da se zamisli
možda bi one orgazmirale da se ne bave glumljenjem orgazma?
Pa i to ima smisla, usredsredjene su na tog nekog umesto na sebe
Ne, ne, imas negde poentu, zena sve vreme misli kako ce da izgleda tom nekom.Mozda i jeste tako prosto, da prestane da misli o utisku, da prekida momentalno sta joj ne prija (ovo bi trebalo da je osnovno), i da sama odredjuje tempo, ugao, sta god joj odgovara.verovanto nije tako prosto ali nek razmisle :I
ženski orgazam je komplikovana stvar, a lažiranje je vrvt da se ljubavniku podigne ego i da ti se skine sa one stvari.Oduvek mi je bilo čudno koliko žena lažira orgazme.Frapantan je broj žena koje nikada do sada (a u zrelim su godinama) nisu doživele orgazam. Takođe mi je fascinantno koliko muškaraca uošte ne može da prepozna ženski orgazam.Šta mislite o ovome?
Hahhahahah Videcu sta mogu da uradim....ovo pre mene je bas boze sacuvajA ti budes onaj sledeci majstor koga pozove i kazes: Ko ti ovo radio?
Zar nije vibrator bolji od dilda?mora da lažira ako s druge strane ima filipa višnjića
kad uzme dildo u svoju rukicu, znaće šta treba da radi za veliki turbulentni orgazam
Pa dildo je uglavnom realističan, vibratori uglavnom nisuZar nije vibrator bolji od dilda?
stvar ukusaZar nije vibrator bolji od dilda?
Jel ih to prave sa različitim ukusima?stvar ukusa![]()
Sunce ti ne ebem!pa da kako ne znas
onokad poljubis devojku
a njena usta mirišu na maline
Svi prepoznaju dobar s. x!Orgazam može nekad i izostati...msm,da je to sa glumom bzv.Oduvek mi je bilo čudno koliko žena lažira orgazme.Frapantan je broj žena koje nikada do sada (a u zrelim su godinama) nisu doživele orgazam. Takođe mi je fascinantno koliko muškaraca uošte ne može da prepozna ženski orgazam.Šta mislite o ovome? Mišljenja muških članova su takođe više nego dobrodošla.
Upravo tako, razmisljajuci na ovaj nacin uvek postoji teznja ka dobrom seksu i manja je sansa od loseg izbora.Svi prepoznaju dobar s. x!
Ne, ne, imas negde poentu, zena sve vreme misli kako ce da izgleda tom nekom.Mozda i jeste tako prosto, da prestane da misli o utisku, da prekida momentalno sta joj ne prija (ovo bi trebalo da je osnovno), i da sama odredjuje tempo, ugao, sta god joj odgovara.