lazi i prevare auto placeva

Meni prica da se `dize kilometraza pred granicom`, ne pije vodu.
Zasto bi bilo ko dizao kilometrazu na ~150K km, zbog carine ?
Pa ti automobili koji ovde kostaju oko 5K € i koji su negde oko 2002. godista, presli su preko 250K Km, zamislite samo koliko bi ustedeli da se pojave sa pravom kilometrazom ovde.
Ovde ne postoji posteni trgovac automobilima, jer ih zakon stimulise na mutljavinu.
Zasto zakonodavac nije uneo u propis, obaveznu servisnu knjizicu, obavezna 2 kljuca....

Kada bih ukrao jogurt u maxi-ju mene bi momentalno uhvatili, a na placevima krsevi, od 2 auta se pravi jedan....itd...

Meni prica da se `dize kilometraza pred granicom`, ne pije vodu.
Zasto bi bilo ko dizao kilometrazu na ~150K km, zbog carine ?
Pa ti automobili koji ovde kostaju oko 5K € i koji su negde oko 2002. godista, presli su preko 250K Km, zamislite samo koliko bi ustedeli da se pojave sa pravom kilometrazom ovde.
Ovde ne postoji posteni trgovac automobilima, jer ih zakon stimulise na mutljavinu.
Zasto zakonodavac nije uneo u propis, obaveznu servisnu knjizicu, obavezna 2 kljuca....

Kada bih ukrao jogurt u maxi-ju mene bi momentalno uhvatili, a na placevima krsevi, od 2 auta se pravi jedan....itd...
Kao prvo nemoj se vredjamo jer nisi upoznao postenog trgovca a ima nas.
Jutros sam prodao Fabiu koja je carinjena na 68371 a toliko je bilo i na satu tj. 3 km vise dok sam je doterao iz carine.
Covek me je pre trgovine zamolio da odem sa njim na jedan auto plac da vidimo Stilo na koji se nameracio.Kad smo dosli a volan celav,rucica menjaca izlizana,auto usminkan.
Samo sam mu rekao da pita na koliko je auto carinjen i da ce verovatno cuti pricu kako je dizana km zbog umanjenja carine.Tako je i bilo a carinjen je na 181k km a na satu 111k km. A kod mene sve tacno tako da nisu svi prevaranti kako to vecina vas misli.
I zasto auto 2002 mora da ima 250k km? Evo ja imam 2002 sa 31000 km ali taj ne kosta kao ovaj sa 300k km a li bez obzira na to kupci uporedjuju takav auto sa cenom krsa i manje gledaju da kupe dobar auto koliko gledaju cenu.
Uostalom niko kupca ne tera da kupi krs. To je njegova odluka .

Back